21

Re: Paįvairinimui

nju jei skaitant su  tuo kaip sakiau ..  kas su telu , tw, maistu ir muzika tai gan ilgai... smile sheip dbr ypratau naktim mokintis... big_smile na bent jau y wakara taip...
turi kokiu pieshiniu?  jei joa tj parodyk wink

22

turiu,bet ten ne ant popieriaus as tapau wink

23

ooo,pamirsau klausima,ar lauki vasaros???gal jau suplanavai, ka noretum per jas nuveikti?

24

kas gi nelauukia wasaros..  ash tai tikrai laukiu ... smile  per jas zadu nuwekt..  am. . wisu pirma turiu planu susitwakyt sodo nameliuka kad wasara galetu buti plotelis ... smile  o toliau kaip diewas duos smile
o tu?

25

mmmm,tikriausiai butu idealiausia bent savaite praleisti su seima pajuryje....:D o siaip nieko neplanuoju,kaip bus taip bus gerai....svajoniu profesija?

26

hm..  tokios dar neturiu.. bet geriausia tj butu nikeo nedaryt ir daug uzdirbt,.... smile
tawo ?

27

mano profesija svajoniu.....tikriausiai na tokios neturiu,svarbiausia,kad galeciau padeti kitiems....kokia muzika klausais kad atsipalaiduotum?

28

klausau tokia kokia man patinka...  bet pas mane jin tikriausia ne atpalaiduojanti, o uzwezanti... big_smile bet man patinka.. 
megstamiausia grupe?

29

tokios kaip ir neturiu nebent dar visai nieko the Calling,pakenciama:D, lietuvikas popsas uz ar pries?

30

hm...  ziurint kox.. smile  ash daugiau uzh uzsienietishka rock  smile
tau kaip?

31

as uz liaudiska muzikike ir jokios fonogramos:) siaip nerealiai patinka gitara,cia liux smile tada ir popsas grojamas kitaip atrodo,jei dar savo sio bei to priveli:D vasaros atostogo kaime, uz ar pries?

32

uz big_smile kaime lb faina...  gal net geriau nei miestas... smile
o liaudishka tj zn ...  roooolz:)

dowanele kuria noretum gauti?

33

nesvarbu kokia dovana svarbu is kokio zmogaus big_smile fainiausia svente?

34

wisOS FEINOS smile
patinka demesys ?

35

jo,bet kai jo buna ne per daug,kaip sakoma,kas per daug tas nesveika,kol kasdemesio tikrai pakanka big_smile.....slyksciausias metu laikas?

36

ziema..  ir rudens pabaiga bei pati pradzia pawasario... nepatinka...
tiki kaledu seneliu? smile smile smile smile smile

37

jo,lb lb ir tikesiu iki senatves:D bijai tamsos?

38

bijau kartais.. ypac kai bunu wiena .. na gal nebaisu ,  bet taip nelabai jauku buna... o kokios tawo baimes ir fobijos ?:)

39

bijau likti viena,bet cia kalbu apie senatve,kai jos sulauksiu.....o siaip kad kaip ir neturiu....patinka vasarinis lietus?

40

patinka.. smile labai..  lb patinka sedet manie ir ziuret pro langa..  na tada kai lyja... smile
ka manai apie kablus ?