Re: Seksas tryse?
Geriau rinkitės lėles be intelekto, nes vėl susidursite su tomis pačiomis kliūtimis kaip ir dabar. Arba išsigąsit jūs tų lėlių stipraus intelekto, arba jos netekės už jūsų dėl jūsų intelektėlio
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Seksas tryse?
Geriau rinkitės lėles be intelekto, nes vėl susidursite su tomis pačiomis kliūtimis kaip ir dabar. Arba išsigąsit jūs tų lėlių stipraus intelekto, arba jos netekės už jūsų dėl jūsų intelektėlio
nea musu intelektai susijungs ir mes papildysime vienas kita
nu as nebijau moteru tik as ne su tom bendrauju. ne is savo sluoksnio
Fjord wrote:Geriau rinkitės lėles be intelekto, nes vėl susidursite su tomis pačiomis kliūtimis kaip ir dabar. Arba išsigąsit jūs tų lėlių stipraus intelekto, arba jos netekės už jūsų dėl jūsų intelektėlio
nea musu intelektai susijungs ir mes papildysime vienas kita
Žinoma... Svajoklis tu, svajoklis .
Rodos temas sumaisiau.
Nesvarbu, atsirinksim
nu as nebijau moteru tik as ne su tom bendrauju. ne is savo sluoksnio
Gal tame ir problema?
Padetis vyras ir moteris. Jug esme ne tame, kad nerandame vienas i kita keliu, kad vyrai bailys moteru atzvilgiu pasidare. Taip, as pripazystu, bijau moteru. Zaviuosi jomis is tolo, bet tik tiek. O esme velgi tame paciame prote. Mumyse sukurtos visokios nerealios gyvenimiskos pozicijos ir mes ieskome tam atitikimo savo aplinkoje. Mes puikiai suprantame, kad to nera, bet protas neturi kito varianto. Va cia ir padetu proto plakimas.
Kiek aš skaitau ką rašai, visur jaučiasi vandens plakimas. Todėl toks įspūdis ir susidaro, negatyvas.
Konstantinas wrote:nu as nebijau moteru tik as ne su tom bendrauju. ne is savo sluoksnio
Gal tame ir problema?
o man su kitom neidomu bendrauti jos nuobodzios ir buitiskos
Fjord wrote:Konstantinas wrote:nu as nebijau moteru tik as ne su tom bendrauju. ne is savo sluoksnio
Gal tame ir problema?
o man su kitom neidomu bendrauti jos nuobodzios ir buitiskos
Tuomet kilk iki tų lygio, su kuriomis įdomu. Nesuprantu kodėl save nuvertini.
Esi normaliame lygyje, nekvailas, gabus. Kam save nuvertinti?
Kogero, benrauti reiketu su vyrais, o moteris, jas reikia tureti. Jos lai su moterimis ir bendrauja.
Taip, kaip visada, Parantu renkasi lengviausią kelią.
as vis galvoju: kiek laiko uztruksta toki ilga posta parasyti?
aš ir trumpesnus rašydavau po pora valandų;DDD
Konstantinas wrote:as vis galvoju: kiek laiko uztruksta toki ilga posta parasyti?
aš ir trumpesnus rašydavau po pora valandų;DDD
Iš čia loginė išvada Nr.2: iš kur pas Parantu tiek laisvo laiko? Gal jis nedirba o gal pencininkas?
Parantu tavo paklodes reikia monetizuoti. Galetum uz pinigus straipsnius rašyti
Atrodo, žmogelis pernakt savo fantazijas rašė, tik paryčiais baigė (rašyti)...
Kokiam baigtam reikia but kad tiek rašyt, ir galvot kad atsiras koks baigtas kasntiek skaitys?
Rasytojas rašo o skaitytojai skaito ir visi turi ką veikti
Pirmoji paklodė, rašyta pirmame puslapyje truputį trumpesnė. Pirmoje moteris išeina pirma , o pratęsime jis pirmas išvažiuoja su dviračiu.
Va ir uzaugink toki suneli.... mamka gimtadieni svente, o jis pas draugus pasiplove, susitvarkyt nepadejo, nu ir tik drauge is bibliotekos sutvarke
Atrodo, žmogelis pernakt savo fantazijas rašė, tik paryčiais baigė (rašyti)...
Čia turbūt tiems skirta, kuriems rytinukui fantazijos pritrūksta
gilu prasminga nuosirdu- pats irgi imerkiu plunksna i rasaline kad perjot nebalnotu Pegasu jaunystes
vieskeliais pagirdyt zirga prisiminimu upej nusiplauk baltas kojas tevelio juodnugarelio austu drobiu pataluose zinau kurybines kančias kai tenka baltu sakalu skristi tarp varnu ir pigmeju kai visas uzgyventas turtas telpa uzrasu knygutej su nepapasakotais niekam sapnais
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Seksas tryse?