1,201

Re: Karas Ukrainoje

Iššvaistot save kelionėse? Keista. Tokiu atveju prašaunat keliavimo esmės tikslą. Keliaujant reikia semtis ir pasiimti, o ne palikinėti save dalelėmis ten.

1,202

Parantu wrote:

Na jo, ne visems zydras dangus, ne viesiems osiantis miskas, ne visiems vandenyno horizontas. Tau Laimute, ilgas kelias, bet jis iveikiamas, kazkiek laiko praleidziu meditacijoje. Kogero, tai brangiausia. Kai buvo mano vestuves, mus tuoke samanas, tuomet par apeigas meditacijoje gal pora val prabuvau. Zmona suprato, as jau isejau. Prie ko visa tai? Saknis kur kas giliau. Nebus ziedu ant saku, jei sakos neture rysio su saknimis. Mane zavi saknys. O zidai, jie bet kokiu atveju atnes dziaugsma.

Jo, juk sakiau, kad keliauju trumpai ir tik kaip turistė. Norėčiau pakeliauti kitu tikslu ir geriausiai visai viena, bet ...

1,203

Parantu wrote:

Suprask, man ant abieju ranku samano simboliai ir man su tuom reikia gyventi. Su teciu apie tai kalbejaus. Tai musu vyru linijoje tarsi prakeiksmas. Tu, Laimute, matai tame romantika, suprantu tave, o kiek tokiu, kurie supranta mane. Cia rasau, kaip vandeni i vandenyna pylu, nes man taip lengviau. Dekingas uz tai jums ir ypac tau, Laimute. Rasiau, man reikia issisakyti.

Kas reikia-tai reikia. Jei yra būtinybė, tai ir rašai.

1,204

Parantu wrote:

Menuo darbo rusu РЭБ ir amerikonai prarado 212 palydovu.

Būtų solidžiau, jei apačioje būtų pateikta nuoroda į informacijos šaltinį ar bent jo pavadinimas. ačiū.

1,205

Parantu wrote:

I Lenkija vietoje dolerio ateina rublis.

ir kapeikos irgi)

1,206

Parantu wrote:

Gerontokratija - tai kai valdzia priklauso seniems. Ukrainoje valdzioje vien jauni, toks amziaus cenzo pazeidimas valdzioje pasmerktas sugriuti. Kad butu islaikytas balansas, valdzioje turi buti ne maziau nei 45% senu zmoniu.

Eik tu, kam tie seni pirdos reikalingi big_smile. Amerikos ir Anglijos valdžioje sėdi tiek nukriošusių senių, kad jie net nebežino ko ten sėdi ir ką veikia. Yra video kur korespondentas kažko klausė vieno parlamentaro, tai tas nebežinojo net kokia jo pavardė ir ką jis parlamento salėje veikia big_smile.
Po šito interviu ėmė sklisti idėjos, kad būtų nustatytas metų skaičius ne tik parlamentarų, bet ir prezidentų.

1,207

Konstantinas wrote:
Parantu wrote:

I Lenkija vietoje dolerio ateina rublis.

ir kapeikos irgi)

Ar dar yra Rusijoje kapeikų? Ten juk toks rublis su daug daug nulių, kad kapeikų gal nebėra sakau. Ką būtų galima už kapeikas nusipirkti, jei duona šimtus kainuoja?  smile

1,208

Parantu wrote:

Ukrainos psichologai, jie susidure su psichine urkainieciu negale. Jie patiria erekcija, orgazma, kai zusta rusu kareivis. Tokia pati situacija buvo ir su vokieciu kariais. Jie tiesiog patirdavo orgazma kai matydavo kaip zmones zusta duju kamerose. Jug tokie nenustos zudyti, tai ju pasitenkinimo saltinis.

Iš kur čia toks teigimas? Gali tai pagrįsti įrodymais iš patvirtintų šaltinių? Jei ne, tada labai blogai. Tada galima būtų tavęs paklausti ar tu ne pagal save sprendi?

1,209

Parantu wrote:

Latvijoje vyksta karines pratybos NATO kariu. Vietiniai siaubingai pikti, niekas nejo pasitikti NATO kariu. Situacija tokia, kad pati liaudis prades blokuoti kelius, kad ta technika niekur nepajudetu. Juos tiesiog vadina okupantais.

Dar viena nesąmonė. Kaip tik atvirkščiai ten yra kaip ir Lietuvoje jie sutinkami su džiaugsmu.

1,210

Parantu wrote:

Uz tai, kad Kanadoje buvo slovinamas SS ukrainieciu kilmes nacistas, prasides eile ivykiu, kur Rusija jau nebetyle, ir nebedels. Su nacizmu ir nacionalizmu turi buti baigta. Lieka stebeti ivykius, kaip visas toliau klostysis.

Tik tušti pažadai ir tavo paties tušti norai.

1,211

Parantu wrote:

Dievas, kas tai? O jei i tai pazvelgti be proto, isprotejusio akimis? Protas, tai saugiklis, tai barjeras, riba, kuria perzengus atsiduri vienas ant vieno su Dievu. Kiek is cia esanciu masto? Nulis sveiku, nulis milijardiniu.

Tu psichiatrijos klinikoje randiesi ? ? ?

1,212

Parantu wrote:

Laimute, kas tau? PPS?

Aš tavęs klausti turėčiau, kas tau? Klaidžioti pradėjai kaip pirmomis dienomis čia prisijungęs. Kokios čia bangos pas tave?

1,213

Pasidomėk, kokiems žmonėms atrodo, kad visi psichiniai ligoniai? Ar žinai ką reiškia, jei tau atrodo jog visi bepročiai?

1,214

Parantu wrote:

Sio forumo klinikoje turime eks sanitara. Prasome susipazinti ir gerbti, tai Laimute. Ji dziudo, konfu ir svarbiausia, marskiniu nurenginejimo meistre, apnuogins jusu kuna, iskocios, sikna i ezio skura pavers nuo adatu, zodziu, standarten fiurer spec agent pagal neadekvatnost. Jug gi yra suku, ir jos vaikscioja sia zeme. Matyt tik nakti vaiksto, dangus jos nemato, o tai tuoj perkunu perpistu.

:::044:::044

1,215

Baikit tuos cirkus ponaiti Parantu, juk jūs čia pats gerbiamiausias pacientas.
Darykite adekvačias išvadas ir elkitės pavyzdingai big_smile

1,216

Vyras klausia ko taip garsiai juokiuosi. Išverčiu tai vos nuo kėdės nenuvirto iš juoko.

1,217

Parantu wrote:

Laimute, neturiu siuo atveju politikos, o visa kita, tave kazkaip kabina. Seip man malonu, neturiu tikslo taves izeisti, zinau, esi be galo adekvati kritikai, todel drasiai ant taves uzvaziuoju. Tu tiesiog dovana savo vyrui. As islieku be kompleksu ir suvarzymu, kur daugiau neissilieti, jei ne virtualioje erdveje. Esu tau be galo dekingas, bet tuo paciu, busiu su tavimi emocionaliai atviras. Smagu, kai zmones neuzsidaro butelyje, randa savyje tokia jega, kurios deka tiesiog fontanu issiverzia is saliginio smurto priespaudos. Tu paziba, tiesiog zvaigzde. Nuo visu cia esanciu vyru, tau masiskai buciniai, pagarba, meile. Tiesiog norisi tave ikalti i grindis, ir suvokiu, kad nerasiu tokio plaktuko kuriuom tai galeciau padaryti. Gyvenk, bet as dar cia, turek tai omenyje.

Viskas gerai. Pagyvensim gal dar kiek, kiek skirta.
Man irgi smagu kartais tave išjudinti iš kiek per gilios gilumos. Pabūsiu ir toliau kartais tavo paspirtuku. Kartais labai būtina pajuokti, pajuokauti, pasijuokti ar tiesiog nusišypsoti. smile

1,218

Laimute vel fotke pakeite

1,219 (edited by Laimutė 2023-09-29 21:01)

Konstantinas wrote:

Laimute vel fotke pakeite

O tu kada pakeisi? smile įkelk šviežią

1,220

Parantu wrote:

Blin, uz tuos citavimus, gatavas monitoriuje isgrauzti teksta. Nahrena taip darote, is konteksto neaisku kas apie ka kalba. Suknisti siukslintojai.

O kam trinti ką rašai? Dabar turi rezultatą. Čia juk ne mokyklinis juodraštis. Gal pradėk rašyti švąraštį ir viskas bus puiku. smile