1,221 (edited by Andre 2023-09-30 06:47)

Re: Karas Ukrainoje

Liaudies išmintis sako;
Jei galvoji - tai bent nesakyk, jei sakai - tai bent nerašyk, tai rašai - tai bent nepasirašyk, na, o jei parašei ir dar pasirašei - po to nesistebėk....

1,222 (edited by Laimutė 2023-09-30 08:24)

Andre wrote:

Liaudies išmintis sako;
Jei galvoji - tai bent nesakyk, jei sakai - tai bent nerašyk, tai rašai - tai bent nepasirašyk, na, o jei parašei ir dar pasirašei - po to nesistebėk....

Aš nesu šios išminties girdėjusi. Tikrai gera.
Gaila, Andre, kad retai beparašai čia. Trūksta tavęs sad , trūksta  ir Ievos ir Elles...   palikot mane vieną.

1,223

Parantu wrote:

Yra ekzoterika, ten mazai ziniu, dar yra ezoterika. Pagal ezoterika, zmogaus samone pirma uzgimsta kvantiniame antrininke, o tik po to kune. Busimo zmogaus kunas formuojasi moteryje ir tuo paciu kvieciama samone is visos visatos. Mes kvieciame samone, o samone renkasi. Is kur musu sielos, zino musu kvantiniai antrininkai.

bendram išsilavinimui ir rašant tokius tekstus neatleistina - eGzoterika (egzotèrinis [gr. exōterikos — išorinis], skirtas visiems, ir neišrinktiesiems (apie rel. apeigas, magijos formules); prieinamas, populiarus).

1,224

ačiū, Laimute, mėgaukis forumo karalienės vaidmeniu smile

1,225

Andre wrote:

Ups ... tokio atsakymo tikrai nesitikėjau iš tavęs. Iš tavęs - tikrai ne.

1,226 (edited by Laimutė 2023-09-30 09:46)

Pas mus čia viena feministė iš valdančiųjų gretų, reikalauja, kad šviesoforo žmogeliukas į moters simbolį (žmogeliukę ) pakeistas būtų. Sako aš negaliu su tuo sutikti, kad šviesoforo žmogeliukas įsakinėja kada mums per gatvę eiti. big_smile big_smile

1,227

Laimutė wrote:

Pas mus čia viena feministė iš valdančiųjų gretų, reikalauja, kad šviesoforo žmogeliukas į moters simbolį (žmogeliukę ) pakeistas būtų. Sako aš negaliu su tuo sutikti, kad šviesoforo žmogeliukas įsakinėja kada mums per gatvę eiti. big_smile big_smile

nupaisykite translyti zmogeliuka su dideliu daiktu tarp koju ir visi bus patenkinti

1,228

Laimutė wrote:
Andre wrote:

Ups ... tokio atsakymo tikrai nesitikėjau iš tavęs. Iš tavęs - tikrai ne.

Kodėl? Labai gražus įvertinimas. Ir pagarbus.

1,229 (edited by Laimutė 2023-09-30 17:51)

Konstantinas wrote:
Laimutė wrote:

nupaisykite translyti zmogeliuka su dideliu daiktu tarp koju ir visi bus patenkinti

Aš tai galvoju, kad feministėms nebūtinai klausyti žmogeliuko, bet eiti per gatvę kai mašinoms dega žalia big_smile

1,230

Taip, su laiku, išsispręstų visi feminisčių klausimai savaime wink

1,231

Nejaugi iš tikrųjų Lietuvos mokyklose moko vaikus kaip susikarpyti prezervatyvus išangėi ir burnai? Sunku patikėti. Čia iš interviu su Širvintų mere.

1,232

Susikurk savo atskirą puslapį ir nekelk vėjų.

1,233

Parantu wrote:

Buvau susikures, pripedavot iki negaliu.

Kurk, nebeužeisiu aš ten.

1,234

Parantu wrote:

Jei jusu vaikas paklusnus, jus turi sugadinta vaika, kuriam ateityje gales smegenis praplauti bet kas. Jus kuom save laikote, vaiko dresiruotojais? Vaikas turi tureti savo nuomene, turi sugebeti ja atstoveti, turi tureti savo identiskuma. Uz tokiu vaiku ateitis. Mes jau praeitis, senai nukrite nuo medziu lapai.

Žiovauti pradedu jau :::831

1,235

Parantu wrote:

Ei davatkos, cia Ukrainieciu puslapis, meginu jiems parodyti pasauli kitu kampu. Jus su savo blevyzgom, i persirengimo kambareli prasome.

Nu nu.... labai daug Ukrainos piliečių skaito būtent tavo rašliavą ir baisingai domisi pasaulio kampais iš tavo iškreipto požiūrio bokštelio big_smile

1,236

Parantu wrote:

Visata matricia? Toks eksperimentas, imate moneta ir ja metate i ora ziurite kas nukris, herbas ar skaicius. Padarisu tokiu metimu apie 100, rezultatas gaunasi panasiai 50 X 50. Kuo daugiau tokiu metimu daryti, tuo arciau mes artejame prie rezultato 50 X 50. Dabar paimkime popieriaus papa ir jame pazymekime tris taskus. Imame zaidimu kaliuka ir metame. Tiesa, ant popieriaus lapo bet kur pazymime atskaitos taska, nuo kurio desime atkarpas. Atkarpas dedame taip, kad visa laik butu puse, nuo atskaitos tasko iki kito tasko. Kadangi yra trys taskai, kiekvienas ju turi savo reiksmes. A 12, B34, ir C56. Jums teks ilgai ir nuobodziai metyti kauliuka ir tuos taskus delioti ant popieriaus, bet jei tai uzduoti kompiuteriui ir pagreitinti, gaunaasi neitiketinas, piesinis. Tai ir gazdina ir vercia susimastyti. Piesinyje formuojasi apversti trikampiai. Tai vyksta visai atsitiktinai ir tuo paciu, desningai.

Nu tikrai baisu :::622

1,237

Parantu wrote:

Vakaru Europos gyventojai pagrinde serga uz Rusijos pergale karo veiksmuose su Ukraina. Cia ir katinams aisku, ukrainieciai vis praso, vis jiems duok, o ruseliai su viskuom patys susitvarko.

Kolkas susitvarko Irano dronų pagalba , bet kaip toliau bus, neaišku. Mobilizaciją pradėjo vėl.

1,238

Parantu wrote:

Meninis filmas, “Berniukai is Brazilijos”. Tai senas filmas, septyniasdesimtu pradzia, apie tai, kaip buvo klonuotas Adolfas Aloizovicius. Siaurinej Kipro dalyje yra atviros laboratorijos, kur jums gali garantuoti, jog gims berniukas ar mergaite, pagal pareikalavima. Kaina, 30 000 - 40 000 euru. Ten taip pat klonuojami zmones. Angela Merkel, Vokietijos kansleris, yra nuotrauka, kur maza mergaite, tiesiog Merkel kopija su Adolfu Aloizoviciu. Bet ten greiciausiai ne Merkel, kazkiek neatitinka pagal datas. Bet faktas akivaizdus. Daug kur klonuojami zmones ir ypaz populiarus klonuoti izymius zmones. Tiesa, klonas save suvokia kaip pilnavertis, savarankiskas asmuo, tad, kiek ko tarp musu vaiksto ir kas jus patys tokie, lieka klausimas be atsakymo.

Aš tai irgi klonas. Jau ketvirtas big_smile

1,239

Parantu wrote:

Ukrainoje, 350 000 - zuvusiu + 1 000 000 - suzeistu + 6 203 600 - pabegeliai.

Nepatvirtinti duomenys

1,240

Parantu wrote:

Astuoniu minuciu reportazas kaip Prigozinas gyvena Afrikoje, kuom ten uzsiima. Sveikas, visas darbuose, viskas panasiai kaip kad buvo iki jo zuties inscenizavimo.

Senas video