Topic: Pirmas kartas
kada buvo jusu pirmas kartas?/? gal pamenat?? jei taip tj koks jausmas buvo??
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas
kada buvo jusu pirmas kartas?/? gal pamenat?? jei taip tj koks jausmas buvo??
kiek pamenu tai 15metu o partnere buvo berods 31 ar 32 metu bet buvo visai nieko.
Na, o man ne taip jau seniai, kai 16 buvau, draugei irgi 16 meteliu buvo:D Tada viskas lb sudetinga atrodo:D
Norejau pasakyti atrode:D
na bet ziuriu laimis tj geras:D a biski ne per sena ana tau buvo ?:D
kokie jus atviri...:| kazkajp net kejsta:)
pirmas kartas 14 jai 18... hmmm sunku prisimint... :-)
kokie jus atviri...:| kazkajp net kejsta:)
ha ha gal todel kas cia daug skiedalo
Aurelija, 15 wrote:kokie jus atviri...:| kazkajp net kejsta:)
ha ha gal todel kas cia daug skiedalo
o ko cia gedytis ? cia virtuali bendruomene, gali sakyt viska, kad ir tiesa, o jei paklaus i akis ar tiesa buvo, galesi sakyt pamelavau ;] as tai ilgai laukiau meiles, bet galu gale neiskenciau, viena vakara mirce sutikau bendraminte, o kita diena su ja jau praradau nekaltybe ;] tadu buvo ka tik 20 sukakoje.. o ispudzio jokio nepaliko tas pirmas seksas su nepazistamu zmogum. tik visuomenes akyse tapau vyru ir tiek.
Alex as ir neturejau omeny kad cia kakzokia geda yra tik tiek kad vadovaujuosi senu zmoniu ismintim kas daug sneka mazai daro ir viskas
Man 14, bet šiuo metu nlb norėtau, nes vistiek jaunas dar nevisaij pribrendęs. Kam gi skubėt? (bet kartais jau taip būna, kad sunku iškest)
Aisku, nera ko skubet, geriau palaukt ilgiau, bet tureti pirma karta toki, kad atsimintum visa gyvenima(cia aisku is gerosios puses):D
man tai tas pirmas kartas kazko tai levas buva... gal del to kad per daug tikejausi kazko... ir gal del to kad su mergina su kuria susipazinau ta vakara nu nzn...
nu alex tai atvirai pasisake..o kt tai lyg pasigirt ant galo pridedami sypseneles...
o visa kt pritariu osvaldui tas priklauo "kiek pazysti" ka tas zmogus reijskia ir pan. aplinkybes! neskaitant "profesionales" nes ten jau kita kalba
Visai nieko mylejau ta panele ir ji mane tai atsidaviem vienas kitam ir abiem tai patko
kvailiausias pirmas kartas tada kai tas pirmas kartas yra jam ir jai..patikekit buna linksmu ir kozmariskai ziauriu dalyku..bet, to pamirsti neimanoma..
robertas tj geras.... na jei as prisipazinciau tj nzn nenoriu o siaip tj nesenai.. 18 metu... draugelis pasiule pas panu nuvaryti na o ten atsigerem biskiuka ir ivyko tas kas turejo ivykti... bet ir nieko gero,... kazkaip greit baigiau :-D
tomai o tj gal tau toks dalykas buvo?? :-D kad abu nekalti buvot
jau buvo tokia tema, bet glaiu dar karta pakartoti.. man buvo 20, visks buvo laiku, vietoje, su mylimu zmogumi ir manau, kad buvo verta pagalvoti, ka darai pries darant
tj cia kiekviena kart atsakiu pakyla forumas i virsu wat... tj gal tu jau cia ir sakiai:D
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas