Re: Įdomūs video
Ieva,
ir mano tokia pirma mintis
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Įdomūs video
Ieva,
Ieva,
lyg foto tokia ir budavo jo
Mano kelias atrasti savo seksualinius sekso vaizdo įrašai norus buvo neįtikėtinai išlaisvinantis. Ilgą laiką jaučiau slėpinį, tačiau nusprendžiau pasitikėti savimi ir tuo, kuo aš tikiu. Tai nuvedė prie atvirumo su savimi ir partneriu. Mūsų pokalbiai apie tai, kas mus įtinka ir kas suteikia malonumą, praturtino mūsų santykį. Atradau savo poreikius ir pageidavimus, o partneris išreiškė savo. Tai atnešė didžiulį emocinį ir fizinį malonumą, kurio niekada netekome. Ši išlaisvinta seksualinė savimonė sustiprino mūsų ryšį ir padarė gyvenimą turtingesnį. Tai yra sėkmės istorija apie sąmoningumo jėgą, leidžiančią mums pilnai išreikšti savo norus ir juos įgyvendinti.
O kokiu tikslu tu pasakoji sia sekmes istorija?
Pritruko reklamos. Arba tel numerio, kad ieskai naujo partnerio. Ar trecio partnerio.
Subalansuota vyrams, bet tinka ir moterims
Tavo gyvenimo motyvacija
https://youtu.be/m_As9hQKV8U
Vyro gyvenimo taisyklės, interviu
https://www.youtube.com/live/xM3GqATJIr … I&t=62
Kaip Minedas paramą Ukrainai rinko
Galvojau bus nuobodus negatyvas, bet wow, linksma paziuret ir apie mineda suzinojau ko nezinojes dar
https://www.youtube.com/watch?v=b4HGSaDA5sk
The Insane Lobotomy Craze Of The 1950s
Neitiketina, kokie debilai buvo zmones USA pries 70 metu
o gal yra kur statistika kokie yra ziurimausi lietuviu youtube kanalai? na top-10 lietuviu kanalu youtubeje. ir kas isvis sekmingiausias lietuviu youtuberis?
youtube kanalu topas pasaulyje:
1. MrBeast – United States – 337 million subscribers
2. T-Series – India – 281 million subscribers
3. CoComelon – United States – 187 million subscribers
4. SET India – India – 180 million subscribers
5. Vlad and Niki – Russia – 130 million subscribers
6. Kids Diana Show – Ukraine/United States – 128 million subscribers
7. Like Nastya – Russia/United States – 124 million subscribers
8. PewDiePie – Sweden – 110 million subscribers
9. Zee Music Company – India – 112 million subscribers
10. WWE – United States – 106 million subscribers
top lietuvisku kanalu: 2024 metais
1. Dapa Deep 451 tukst subscribers
2. Dynoro 403 tukst subscribers
3. WhyDotas 402 tukst subscribers
4. Košė Malošė 327 tukst subscribers
5. norbefilms 226 tukst subscribers
6. Demando 225 tukst subscribers
7. The3dvinas 202 tukst subscribers
8. Paulius Samoska 196 tukst subscribers
9. Negyvas Eteris 194 tukst subscribers
10. Laisves TV 191 tukst subscribers
T-Series – India – 281 million subscribers
****, uzmeciau aki i pora video, jei ten visi tokie, tai ner ka ten ziuret kas ten gali subscribint.
Va norbefilms esu ziurejes kelis video, tikrai buvo idomus.
cia labiau info pamastymui busimiems youtuberiams norintiems pritraukti daug sekeju ir is to uzdirbti. ta prasme galima nustatyti kokios temos pritraukia sekejus. ir pagal bendra trenda gaunasi kad pirmoj vietoj arba muzikiniai kanalai arba turinys vaikams. nesitikejau bet vaikisku kanalu daug topuose buna. bet ten turbut tevai subscribe'ina. dar pamasciau kad youtubeje galima isvystyti tokia veikla kaip arbitraza. panasiai kaip yra traffic arbitrage taip ir su turiniu galima ta pati daryti. pvz susirandi koki perspektyvu content creatoriu nusiperki is jo visa jo turini ir talpini savo kanale bei monetizuoji o paskui is monetizavimo uzdirbi daugiau negu uz kiek nusipirkai
youtube kanalu topas pasaulyje:
1. MrBeast – United States – 337 million subscribers
2. T-Series – India – 281 million subscribers
3. CoComelon – United States – 187 million subscribers
4. SET India – India – 180 million subscribers
5. Vlad and Niki – Russia – 130 million subscribers
6. Kids Diana Show – Ukraine/United States – 128 million subscribers
7. Like Nastya – Russia/United States – 124 million subscribers
8. PewDiePie – Sweden – 110 million subscribers
9. Zee Music Company – India – 112 million subscribers
10. WWE – United States – 106 million subscribers
Mane Domina pask 10 WWE Cia tipo Amerikos Muztynes kurias Ziuriu jau Ilgai Gal 10m TIKRAI Bet Neprenimuoju Turiuu savoo Kanala
cia labiau info pamastymui busimiems youtuberiams norintiems pritraukti daug sekeju ir is to uzdirbti. ta prasme galima nustatyti kokios temos pritraukia sekejus. ir pagal bendra trenda gaunasi kad pirmoj vietoj arba muzikiniai kanalai arba turinys vaikams. nesitikejau bet vaikisku kanalu daug topuose buna. bet ten turbut tevai subscribe'ina. dar pamasciau kad youtubeje galima isvystyti tokia veikla kaip arbitraza. panasiai kaip yra traffic arbitrage taip ir su turiniu galima ta pati daryti. pvz susirandi koki perspektyvu content creatoriu nusiperki is jo visa jo turini ir talpini savo kanale bei monetizuoji o paskui is monetizavimo uzdirbi daugiau negu uz kiek nusipirkai
jo, ten tokiu draugiu vaikai kai paziurim kokius ten sudus ziuri tai sakes neina suprast kaip ten gali patikt.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Įdomūs video