Topic: kas geriau ir svarbiau?
meile be gero sekso, ar geras seksas be meiles Jusu gyvenime............
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kas geriau ir svarbiau?
is dvieju blogybiu reik rinktis mazesne. siuo atveju negaliu suprasti kuri yra mazesne
Aleksandrai atsakymas turejo buti tiesesnis
Meilė svarbiau.
be meiles nebus gero sexo, o be sexo geros meiles :pp
vienu zodziu vienas kita puikiausiai papildo
kuom mano atsakymas kreivas ? kad cia tupas klausimas. seksas be meiles ir yra seksas, patenkint poreikiams. o kad butu meile, bet nevykes seksas, nelabai isivaizduoju tokia situacija. jei zmogu myli, vadinas gali su juo ir pasneket ir tobulint lovos reikalus. o jei negali, kokia ten meile.
tai reiskias kas tu mylisi su zmogumi kurimyli, o gera seksa turi su tuo zmogumi su kuriuo jus traukia tik fiziskai?
Karsta meile = geras sexas
anglu kalboje yra du geri paaiskinimai: make love ir have sex.. lietuviskai irgi galima pasakyti.. arba myli ir myliesi, arba paprasciausiai (atsiprasau) dulkiniesi..
o meile tikriausiai vis tiek svarbiau nei kazkokie instinktu tenkinimai
anglu kalboje yra du geri paaiskinimai: make love ir have sex.. lietuviskai irgi galima pasakyti.. arba myli ir myliesi, arba paprasciausiai (atsiprasau) dulkiniesi..
o meile tikriausiai vis tiek svarbiau nei kazkokie instinktu tenkinimai
taip meile svarbiau, nors kas gali apibudinti kas ji tokia
Tavo kuriamos temos tai man juoka kelia..Tokio amziaus panele o mastymas tai kaip 13metes..Sulygini kazkokias nesamones.. Sexas be meiles suprantama, tai belekas..O meile be gero sexo? Tokios meiles nebuna!:D Arba jei tu manai kad meile atsiranda o paskui tik buna sexas ( Taip masto tik 13metes nekaltos paneles, bet tikrai nea as..:D) tai ta meile esant blogam sexui greitai isgaruos..Jei nebus gero sexo nebus rysio nebus noro buti vienam su kitu ir t.t.. Nors tenka matyti gyvenime kad panos nors ir negauna gero sexo taciau laikosi savo "saunuoliu" ir bijo pabegt..Taip ir kencia visa gyvenima, arba isidrasinusios per velai kai jau yra seima vaikai, pradeda laxtyt i kaire..Vienu zodziu pacios kaltos..Ir siaip netik panom bet ir visiem galiu patarti jeigu jus is partnerio negaunat tai ko norit, arba stenkites visaip kaip issireikalauti tai is jo, arba meskit ji nafik..Nes anksciau ar veliau ( o dazniausiai per velai,kaip minejau anksciau) atsiras noras gauti tai ko nori, ir prasides blaskymasis tarp to ka turi ir tarp to ka galetum tureti..:D
Aisq bent man kad be meiles,vienadienis!!!
hmm tomo zodziuose yra tiesos....
Ir siaip myleti kanors ir netureti artimu santykiu tai yra kazkokia nesamone.. nu nebent kaip kolega minejo iki 13 metu
O kad sexas butu geras tai turi buti abieju pusiu supratimas ir bandymas ji toki pasidaryti. Nebijokit experimentuoti tikrai padeda! =]
deja sia tema as isgirdau per rusu kannala," seksas su Amfesa" ar kazkas panasaus, pas mus rodo ja per BTV velai vakare, ten kalba apie meile, seksa ir viska kas yra susije su vyru ir moteru santykiais ir gundimo , bei flirto menu....
ten pasakojo apie tai kaip tai supranta rusai, man idomu pasidare ka apie tai mano lietuvei
jei tau atrodo kad mano temos kaip 13 metes, tai ka tai tavo nuomone, taigi kai kita karta pamatysi kad tema sukure birutele geriau visai nelysk.... juk rasau kaip mazvaike, o tokiam suaugusiam ir isprususiam vyrui kaip tu nelygis tai.... aciu uz demesi
be meiles nebus gero sexo, o be sexo geros meiles :pp
nesamone pasakei! gali buti ir dar kaip geras seksas be meiles
Stanislovas, 21 wrote:be meiles nebus gero sexo, o be sexo geros meiles :pp
nesamone pasakei! gali buti ir dar kaip geras seksas be meiles
tai tik instinktu tenkinimas ir nieko daugiau, kai zmogaus net nejauti... o jei seksas+jausmai... nepakartojama...
Birutele, 21 wrote:meile be gero sekso, ar geras seksas be meiles Jusu gyvenime............
Tavo kuriamos temos tai man juoka kelia..Tokio amziaus panele o mastymas tai kaip 13metes..Sulygini kazkokias nesamones.. Sexas be meiles suprantama, tai belekas..O meile be gero sexo? Tokios meiles nebuna!:D Arba jei tu manai kad meile atsiranda o paskui tik buna sexas ( Taip masto tik 13metes nekaltos paneles, bet tikrai nea as..:D) tai ta meile esant blogam sexui greitai isgaruos..Jei nebus gero sexo nebus rysio nebus noro buti vienam su kitu ir t.t.. Nors tenka matyti gyvenime kad panos nors ir negauna gero sexo taciau laikosi savo "saunuoliu" ir bijo pabegt..Taip ir kencia visa gyvenima, arba isidrasinusios per velai kai jau yra seima vaikai, pradeda laxtyt i kaire..Vienu zodziu pacios kaltos..Ir siaip netik panom bet ir visiem galiu patarti jeigu jus is partnerio negaunat tai ko norit, arba stenkites visaip kaip issireikalauti tai is jo, arba meskit ji nafik..Nes anksciau ar veliau ( o dazniausiai per velai,kaip minejau anksciau) atsiras noras gauti tai ko nori, ir prasides blaskymasis tarp to ka turi ir tarp to ka galetum tureti..:D
man tikrai patiko tavo mintis,nes dabartiniam mano gyvenimo laikotarpui tai puikiai tinka. Jei truks meiles arba suderinamumo lovoje vistiek atsiras nepasitenkinimas draugyste ir savaime gausis ssss... Svarbiausia,kad nebijotume ieskoti ir kartais surizikuoti vardan nauju pojuciu
[/quote]
Svarbiausia,kad nebijotume ieskoti ir kartais surizikuoti vardan nauju pojuciu
[/quote]
visiskai sutinku..;) o dar siais laikais buna ir taip, kad tolimesni santykiai issirutulioja nuo lovos.. partneri ivertint reikia is visu pusiu, nebe visduramziais gyvenam
kai yra meile,yra ir geras sexas
GAl kas nori pakalbet apie sexo tobulinima?:D
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kas geriau ir svarbiau?