Re: Megstamiausias lietuviu DJ
O man patinka Happyendless
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Megstamiausias lietuviu DJ
O man patinka Happyendless
shmitaz )
Dj Joshke su garmoshke;) ;D ne ne... is tikro tai manau kad ignas iv, bet paklausius viena dj amber kurinely (sniegas)... nu irgi respect galiu pasakyt;)
true true.. na ne vien ignas, ir kascius, ir donce, visi jie gerai dauzho, bent man
aplomai lietuviai visi kas klubuose groja nesvarbu ar house, ar dnb arba im ir t.t yra geri verti vienas kito vat jei padarytu toky undergroundini tuseli kaip visi i viena ir butu anibabal )
ishvis cia jau OFF TOPIC kiek zmoniu tiek ir nuomoniu
o daba OFF TOPIC nes ir taip cia vien OFF eina
Beje ce kazkas citavoi ir sake kad martynas tas kengura kur cia daug shokineja ant visu su praplestu akiraciu yra banglas nes pamate jo foto ir pamate kad su ilgais plaukais tai vat pershasi tokia viena idomi mintis: JAMES ZABIELA - BANGLAS !!!!!!!! o SASHA - forsas ;p ;p ;p ;p
nesprendziam is foto kad jis banglas
vel OFF.......
kazkas sake mamania komercinis ji neskaitom prie dj jis geriausias hiphopo
man atrodo kazkam jis dievas siaip patinka jis man greit visi dj bus komerciniai
Filtered Tools
as "skaitau" (neisivaizduoju kaip taip galima pasakyti ) kad geri dj yra ryralio toks lengvas house pries miega kaip pasaka ;D
DJ Tankistaz:)
DJ Gerbiams
Dj Armin Van Buuren..
Dj Armin Van Buuren..
cia Lietuviu DJ :V :V :V :V :V
dJ mamane
dj mamania
Odilija, 14 wrote:Dj Armin Van Buuren..
cia Lietuviu DJ :V :V :V :V :V
nu duosim jam lt pasa:D leisim but lietuviu:D ir bus lietuviu DJ
Dj Mindaugelis&Marius Ivanov...Wat:)
Dj Sun
zmones geriausias dj yr DJ Simeon aka NON-STOP
siulau (kas nezinot) uzmest aki i www.djscnene.lt nemazai informacijos duoda
hmmm, idomu, kas nzn dj,scene.lt???
lietuviu geriausias dj??? as net susimasciau ... zn, ju daug ( netik igna, mindaugeli, ar ivanova), bet is ju geriausias??? man labiau imponuoja uzsienio dj ... buvo tox dj pete tong - legendinis, man jis super! taip pat tiga - tai ne tik dj ... o is lietuviu man labiausiai patinka happyendless komanda - liux :]
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Megstamiausias lietuviu DJ