Re: pirmas bucinys (laizekas)
tada geriau nebandysiu ...
kodel? manau nieko blogo priprasti prie buciniu..;)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
tada geriau nebandysiu ...
kodel? manau nieko blogo priprasti prie buciniu..;)
Buciniai yra geris, narkotikas prie kurio tikrai verta priprast:D
narkotiku nevartoju...
13metuku..jausmas wisai normalus..
man buvo 13 buvo unreal nes ir baxurs buvo unreal
sekas gi jum ...
o Tau ne??:)) o kodel??
na pirmas bucinys.. grazus prisiminimai.. pamenu, kad labai bijojau, nes ne nenumaniau kaip cia viska reikes daryt.. na zinot.. tikrai jauciu nostalgija tokiems dalykams kas vyksta pirma karta(kazin kas nejaucia) - bucinys vienas is ju.. saldus, siek tiek slapias ir.. verciantis drebeti is baimes,jaudulio ir laimes nes buciuoji savo pirmaja meile, mmm:)
ash tj byjojaw kzhka netajp padaryt kj laizhaijs
ne nu tai tik dvylika metu o jau laizheku deive jauchiu tuoj ir neschia busi
uch... velnias per fuxa nuo laizeko... o tiek nedaug truko....
ziuriu man tiesiog nelempta...
o Tau ne??:)) o kodel??
tai kad dar nesu bandes...
man tai isvis kvaila butu toki klausima ir uzduot nu nesamoningas klausimas bet ziuriu cia zmones labai juo susidomeje :D ir apskritai nesu toks zmogus kuris visam pasauliui skelbiasi ka pabuciavau ar su kuo daviaus nesamone kazkokia paskui ir atsiranda kalbos ta anokia siokia o tas toks anoks nzn ar reikia pasakotis isvis ir negerbt kito zmogaus ????
jau senokai:))..kazko tikejaus labai nerealaus taciau viskas vyko labai paprastai ir tikrai kaip ant sparnu neskraidziojau paskui:))as aisku tikrai nesiskundziu:))..vat kai pirma karta pasilaizai kaip tu sakai tai paskui visa gyvenima ir nebegali nustot:D..
o kiek tau buwo metu jei senokai?
turbut kokie 9 ...
14 metų, o jausmas kaip jausmas - liežuwis burnoj...
turbut kokie 9 ...
duok diewe kad nors tiek
neisizeisk...
Na mano pirmasis bucinys pamenu buvo toks toks nu toks super kad o dieve tik issileisti belieka.O kur vaikinai sako kad tai tik pradzia nemanau gali lengvai pasitenkinti ir buciniu.
TAI BUVO NESENAI...PATIKO LABAI...
as dar nebandzeu
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)