Re: pirmas bucinys (laizekas)
o del baisumo mykolai, tai tikrai buvo baisu... isvis neisivaizdavimas ka reikia daryti
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
o del baisumo mykolai, tai tikrai buvo baisu... isvis neisivaizdavimas ka reikia daryti
jo is pradziu visi stengesi suaugti bet tik veliau supranta kad geri laikai buvo kai tik del mokykleles galvaas skaudejo ir kaip panikem uz kasiciu patampit buvo idomu=)))))))))0
mhm... nepamenu kiek metu buwo , bet kad su didele simpatija jis buwo tai tikrai , ir man labai patiko
tai tau pasiseke... tada indrut..
nu o as tai dar nesibuciawau bet lb laukiu to pirmo bucinio....;]noreciau kad jis butu idealus..:pp
mhm..agnute tu agnute tikekis tolew:D
o pati ar esi kada bandzius?pakomentuok;]
na pirma mintis atejus preskaichius daug mazh visus jusu postus - dubble posting is fun - ane? ^^ kas antras zhmogus jeigu ne po 3 tai bent po 2 postus parasho ish eiles apie ta pati ir dazhniausiai - abu be esmes.
o apie topic esme - pirma karta pasilaizhiau priesh gal pora metu.. ir tai buvo su pana, kuria buvau isikliopines.. dar net dabar kartais apie ja pamastau ir taisykle - karta paragaves negali sustoti - chia tinka 100% ;]
man tai pusbrolis dave patarima pries pirma laiziaka: daryk ta pati ka darys jis;D;Dbet padejo:-]
tai galiu dar viena duoti kam nors pries buciuojantis su pamidoru pasipraktikuokit sako kad padeda
arba dar sako pries veidrodi reikia pasirepetuoti ir nebukit atsimerke;D;D
tai galiu dar viena duoti kam nors pries buciuojantis su pamidoru pasipraktikuokit sako kad padeda
muhuuaaaaaaaaa ;D;D;D;D nu pzzzz... ;D su pomidoru.. dar priesh koki veidrody ;D baikit juokint juokintojus ;D susiraskit pana/baxura ir tiesiog pasiduokit instinktam ;D ne nu krc.. chiz kaip per american pie buvo - pa**sk obuolini pyraga, sako labai panashu... ;D ^^
o tai kada gerb Tautvydas pirma karta pasibuciavo...:V:?
ruta senai ;D priesh daug mazh 2metus ;] o ka? nori mano technika ishbandyti ir patobulinti?
man bjiuwio 12:) labaj patikio:P
na jai tikrai sakant tai as pirma kart pasibuciavau 10 metu su mylimiausiu berniuku
na gajla kad to nepadariau su sawo mejlia todel gal ir nlb patiko.... :-( na taciau kaj taj pajauti su sawo isswajotu zmogum taj tau palieka labai didziuly gera jausma ir tu wis nori ir nori....
gerb Tautvydai tas seniai buvo pries du metus:?vadinasi tau buvo 14:? vadinasi ne taip ir senai;D;Dmatai yra kas 10 tai padare;D
hmm....o del tos patirties...;D;Dka galiu pridurti???:V
na tai kas ruta? ^^ yra ir panu 13metu, kurias 3baxurai vienu metu dare. so what? gal ish ju pvz nori imti? kiekvienam savo ir savo laiku. ir patikek - geriau jau pirmas laiziakas su faina ir patinkaknchia pana, negu su betkokia.. ;]
ech bet.. Ne bobom suprast!:)
O mano pirmas kartas buvo siaubingas mergina vos mane viso ne apsejlejo ... fu
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)