Re: Kas geriau studijuojant? ar gyventi studentu barake ar nuomot buta?
o kodel gali neduot? labai aciu uz info!!
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Kas geriau studijuojant? ar gyventi studentu barake ar nuomot buta?
o kodel gali neduot? labai aciu uz info!!
Jei per daug gerai ar per arti Klaipedos gyvensi - neduos
Tai kai rasysi prasyma, rasyk kaip man blogai, kaip man reikia vietos barake as cia rimtai
Nu bet jei as is vilniaus, tai nemanau gi kad paliktu ant ledo.. tikiuosi..
gal ir nepaliks bet jei rimtai zadi stoti klaipedoje ir gyventi barake, paklausyk mano patarimu
kai istosi i universiteta ar kolegija galesi rasyti prasyma gauti barake vieta. Ji bus tau skirta arba ne O kai zinosi, kad jau skirta, patariu is savo patirties, jau kokia rugpjucio 30d vaziuoti uzsiimpti kambary-galimybe rinktis ir gauti geresni kambariuka
man atrodo jau 27d gali lekt arba dar anksciau susiskambinti su valdytoju bendiko ir susitart:) nusivesh bonke sampo arba kitaip tepti..
toks gyvenimas
gerai, butinai paklausysiu!
o kdl taip anksti reikia vaziuot????tai dar galima rinktis kambari??as galvojau kad paskiria ir tiek..
cia ir taip aisku kad barake geriau.Bus ka papasakoti savo anukams apie barako laiku nuotykius
niu bute manau suspesi dar prisigyvensi o barake jau nebepasitaikys proga.. niu nebent ten kokia seimyniniam gyvensi.. bet ir tai jau visai ne tai..:) as barake gyvenu jau 3eti metai.. jau truputi pabodo ta prabanga bet skustis negaliu jei ne barakas turbut ne karta buciau sedejus su skolom.. o cia visada info greit gausi ir speru..:D jei neturi niekas sukvieti grupele ir visi draugiskai pasidarom.. o bute vienas ir uzsiknistum:)
barake gywent linksma. aisku, kartasi tikrai nerwina, kai uz duru rekauja girti kaimynai, bet prie visko pripranti.. be to, draugu milijonai.
Na siulyciau pagyventi kelis kursus barake... nuo 1iki4, paskui bek i buta net neatsigrezdamas.
Jei noresi strudijuoti visur galesi, jei nenoresi tai nei bute nei barake nepavyks. Barakas turi labai daug trukumu, nieko ten per daug neparsivesi (ktu barakai), pastoviai tave ciokins budetojos, valdytojai demesio truks ishsipletkinti, ir t.t. Namuose busi seimininkas bet nebus tokio surmulio ir veiksmo daug.
Pasakysiu viena: Ziurint i kuri bendrabuti nusius, jei i taip vadinama niujorka (Vilniuje) tai tada nuomotis geriau buta, bet jei i kamciatka(Vilniuje) tai tada bendrabutyje. Che kalbu apie VGTU studentus ir pareiskiu savo nuomone
beja baraku kokybe ir gyvenimo salygos priklauso nuo to kokiam universitetui ar kolegijai priklauso, nes nuo to priklauso kiek universitetas ar kolegija skiria pinigu renovuoti pastatams. beto kaune KTU, VDU barakai tikrai neblogi. Kur yra blokiniai barakai, ta prasme gyvenama blokuose tai yra geriausias varijantas, nes blokas sudarytas is dvieju kambariu kurie dalinasi vienu tuoletu ir dusu. o kaip ten viskas atrodys tai cia jau nuo paciu studentu priklausys, kaip jie prisiziuresi viska. Truksmas buna dazniausiai tuo laiku kada niekas nesimokina, kada nera koliu ar kitu rimtu atsiskaitymu, ir beto nevisur ne ir nevisada buna tie baliukai.
man tai asmeniskai labai liudna kai reikia isikraustyti is barako. nes cia tapo man lyg antri namai
jei nori studentaut,rinkis baraka,o jei studijuot,nuomokis.....nors ir barake imanoma pasimokint,bet gan retai
tikrai daug labai prarasi jei gyvensi bute beto jei nepatiks betkada spesi is jo iseit
Kazkas, maciau, rase, kad uz interneta barake nereikia moketi. Netiesa. Nors ir nedaug, bet reikia:)
joa, gyvenu bute, bet kartais ir barakuose apsilankau, gana linksmai ten chebra gyvena, tiesa kazkas sake gad bute liudnoka, bet butas beabejo turi savo privalumu
Pamenu, mano pirmas ispudis apie barako kambary kuri paskyre atvaziavus paskutine diena, buvo tikrai nekoks. Piama kilusi mintis:kuo greiciau i buta begt. Bet po keliu dienu issikeliau i kita kambari Dbr jau antri metai ir nesiskundziu, atvirksciai i buta neiciau, na nebent is barako ismestu O siaip tai is butas ir ankstas barako kambarelis su triuksmingais koridoriais turi savo pliusu ir minusu. Bet prie visko pripranatama , net prie tarakonu ir bendru tuliku
gybenimas barake turi pliusu todel kad spurges liejasi laisvai.. na bet svarbu zinoti ar tu nori studijuoti ar studentauti nes barakai jau twarkomi remontuojami ir juose darosi vis geriau
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Kas geriau studijuojant? ar gyventi studentu barake ar nuomot buta?