1

Topic: Ką manote apie suomių grupę Lordi?

supe man patiko cool!

2

Re: Ką manote apie suomių grupę Lordi?

Daina man patiko. sou geras, bet.. asmeniskai man buvo nemalonu i juos ziuret.. taip, super kostiumai ir vsio takoje, nu bet kazkaip man ne prie sirdies tokie baisumai.. siaip as uz tai, kad jie laimejo, saunuoliai! nu bet sakau, ziuret nelabai malonu.. smile

3

Lordi yra glam rock. na, gal pop rock. eurovizijai daina pati ta, kai vis daugėja nepilnamečių "gočių". jom toks stilius imponuoja. o šiaip juokas ima, kad yra tik ritmo gitara ir backo mergytė visiškai nepataiko. bet nieko, geriau tokie nei tas rusas.

4

man patiko ju daina. kostiumai nelabai.nu dar dainos zodziai patiko.

5

Patiko ju pasirodimas, labiausiai daina ir pasirodymas, na, kostiumai irgi visai nieko

6

tas pats kas 50 kapeiku...zdz ****

7

nesamone kazkokia, grynas briedas ziauriai uz vudi...;D

8

ups sorry...ziauriau uz vudi big_smile

9

Tai kad ten visi pievas dainavo smile Paneles tikejosi stringu pagalba uzkariaut tasku smile O laimetojai manau verti laimejimo smile

10

Eglė, 20 wrote:

Lordi yra glam rock. na, gal pop rock. eurovizijai daina pati ta, kai vis daugėja nepilnamečių "gočių". jom toks stilius imponuoja. o šiaip juokas ima, kad yra tik ritmo gitara ir backo mergytė visiškai nepataiko. bet nieko, geriau tokie nei tas rusas.

Kazi ten ar gyvai grojo. neatkreipiau demesio kazkaip. o siaip tai jo, gerai kad jie laimejo, gal kt metais daugiau tokiu bus, vis maloniau ziuret. tos verkiancios mergaites ir cypentys berniukai su banaliais tekstais per gerkle lenda.

11

man ju kostiumai patiko!

12

Jie vieninteliai kurie stipriau issiskyre is visu. Nemanau kad kada buvo kazkas panasaus per eurovizija, idomu ziuret buvo i juos!

13

Eglė, 20 wrote:

o šiaip juokas ima, kad yra tik ritmo gitara ir backo mergytė visiškai nepataiko..

Eurovizijos scenoje gyvos muzikos nera, tik gyvas dainavima.. visi muzikantai tik vaidina, kad groja ir nereikia aiskinti, kad kazkas pro sali pjove..

14

va cia ir as isikishiu... atvirai tai abejoju ar ten tas dainavima irgi gyvas... kai rodys kada kartojima arkreipkite visi prashau demesi i tai kaip dainavo GRAIKIJOS atstove... labai aishkiai matosi kad ji tik maivosi... krato mikrofona taip kaip nori... o balso tonas ishlieka stabilus.. NEIMANOMA...  butu gerai jei kas rastu klipa ir paziuretume visi... o ir eurovizijos rengejai vargu ar noretu kad atlikejai dainuotu gyvai... juk juos stebi tiek milijonu zmoniu.. jaudulys ir drebantis balsas... galbut per repeticijas jie dainuoja gyvai bet per paty konkursa abejoju...

15

Rokas, 19 wrote:

va cia ir as isikishiu... atvirai tai abejoju ar ten tas dainavima irgi gyvas... kai rodys kada kartojima arkreipkite visi prashau demesi i tai kaip dainavo GRAIKIJOS atstove... labai aishkiai matosi kad ji tik maivosi... krato mikrofona taip kaip nori... o balso tonas ishlieka stabilus.. NEIMANOMA...  butu gerai jei kas rastu klipa ir paziuretume visi... o ir eurovizijos rengejai vargu ar noretu kad atlikejai dainuotu gyvai... juk juos stebi tiek milijonu zmoniu.. jaudulys ir drebantis balsas... galbut per repeticijas jie dainuoja gyvai bet per paty konkursa abejoju...

Cia turbut kalbi apie pernykste nugaletoja, ane? Jei taip, tai ten ranka duodu nukirsti kad ten fonograma. Tas man irgi labai i aki krito. O tie konkursantai tai turbut gyvai...

16

nea Rolandai apie siu metu pasirodyma.. nu paziurekit... rimtai. neturiu jokiu muzikinio ishsilavinimo bet ir taip matosi aishkiai..

17

siumeciu tai nemaciau. gal maciau tik neatsimenu. Va graikai per atidaryma (pernykste daina) tai tikrai chalturino su fonograma smile

18

man tai labai patiko, nes visom keturiom buvau uz lietuvius.. bet isgirdusi ,,lordi \ pakeiciau nuomone - super ! siaip esu sunkiosios muzikos gerbeja, bet klausau ivairia muzika -nuo klasikos iki sunkiojo roko smile veidai tai kaip is egzorcito smile man per kraupus smile

19

na jie visai nieko na  ju kostiumai idomus sceninis ivaizdis superinis na o daina man visai nieko bet nemanau kad jie turejo laimeti taip jie buvo sito verti bet eurovizija man rodos dainu konkursas o ne maskaradu sou bet seip viskas sudejus ir atemus jie tikri saunuoliai nuosluoste nosis viso vistom kurios taip stengesi ir snispstas isejo(iceland atstove)

20

as kaskodel labai nesaziningas pasijauciau kad jie laimejo...siaip niekada ir nebalsuoju, bet vistiek.
man rodos ne laiku cia taip...pernai ar uzpernai reikejo. o dabar... neutral  blogai.