Re: siaubo istorijos
ir nebijai tokiais dalykais uzsiiminet???
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → siaubo istorijos
ir nebijai tokiais dalykais uzsiiminet???
siek tiek bijau, bet esu surinkes daug informacijos shia tema ir tikrai reik ishbandyt....
as niekaip negaleciau dalyvaut bet stebet idomu butu arba pasiklausyti tokiu istoriju
o kaip stebetum nedalywaudama?
is sono.........bet jau abra kadabra burtazodziu netarciau........
Mielai prisijungiciau
tai organizuojam:) jau dwiese esam ir dar wiena ziurowa turim
jo uz ziurova tai tikrai as jau esu..o traskuciu galima pasiimti>>???o siaip kaip tu tai darytum???ju gi visokiu yra
aishku:) ir trashkuciu ir alaus ar sidro... tik esminiais momentais turesi nekramtyt
o daryt galima wisaip... ir su weidrodziu ir su raidziu lenta..... kaifas;)
as buvau girdejusi su veidrodziu ir adata uzsidarius tamsioje spintoje ir dar zvake tipo reikalinga???per esmini momenta galiu pamirst kad dar is vis turiu dantis (is baimes),o ka jau apie kramtyma sneket:)
nejuokonkit siaubekai jus kaip isigandau drebeti pradejau:D):D)
nejuokonkit siaubekai jus kaip isigandau drebeti pradejau:D):D)
tai gal irgi prisijungt nori?:D tik reik plota kur nors ishnuomot, nes jei netycia dwasiu nepawyktu atgal ishsiust, geriau, kad ne pas ka nors ish musu namie pasiliktu
nu nebloga nebloga istorijele...
![]()
hrrrr... zinau siaip, kad pawojinga, bet labai noreciau surengti koki lengwa spitritizmo seansa su bendraminciais.... gal kas nors prisidetu?
neapsimoka zinok...lengva nelengva **** gaunas po to...aj beje dvasio gali paskui tave kad ir ish lauko tavo draugo namu ar kitur paskui tave atsekt jej tavo energija jam tiks...
o kazin ziurovus irgi persekioja??
jau ishsigandai?
taigi sakiau uztenka pas drauga nuejt jej pas ji bildukelis bus ir tavo energija patiks seks paskui tave
weird
tada tureciau istikima drauga ir dar nematoma..cool:)
kai prigeri ne tik velniai matos bet ir vaidenas visokias nesamones
pvz as girtas irgi maciau neryskes butibes jos dar dvejinosi, pagalvojau kad sielos bet pasirodo ten buvo mano draugai, nu zinai kaip zmogus perdaug isgeria tai ir vaidenas visokios neryskios butibes
as irgi taip noreciau:)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → siaubo istorijos