61

Re: Suzinotos lietuviu VBE (testo) uzduotys. Ka apie tai manote?

maziausiai vienos dienos,kazkas turetu laikyti egzus 3dienas is eiles,tai beprotiska:p

62

aisku noretus tos pertraukeles...bet gal net geriau jei greiciau viskas pasibaiks..

63

nu vat jum tada blogiau..bet manes tai neliecia ir as nesijaudinu

64

karolina kuo daugiau skaitau tavo postus tuo labiau isitikinu kad esi IDEALISTE... "motuza reikia versti" (juk jis ministas), "keiciam lietuvos valdzia", "protestuojam priesh sistema", "informacija nutekes, negalime to leisti", "savo vietos neuzleisiu" (tu jos juk dar net ir neturi)..... patarimas tau... MAZIAU RUPINIKIS KITAIS.. SEDEK NAMIE IR MOKYKIS... dar vakar svaigai kad perlaikyneti nori.. siandien tau leidzia perlaikyti ir dabar tu jau nebepatenkinta laikymo data... jeigu cia tave taip veikia tarp egzamininis stresas pakishk galva po shaltu dushu.

65

tada tau nepasiseke..bet taip yra ne visiems..tad teks jum biski padirbet

66

Atsibuskit su mumis zaidzia,kaip vaiku darzely....:(

67

Rokas, 19 wrote:

karolina kuo daugiau skaitau tavo postus tuo labiau isitikinu kad esi IDEALISTE... "motuza reikia versti" (juk jis ministas), "keiciam lietuvos valdzia", "protestuojam priesh sistema", "informacija nutekes, negalime to leisti", "savo vietos neuzleisiu" (tu jos juk dar net ir neturi)..... patarimas tau... MAZIAU RUPINIKIS KITAIS.. SEDEK NAMIE IR MOKYKIS... dar vakar svaigai kad perlaikyneti nori.. siandien tau leidzia perlaikyti ir dabar tu jau nebepatenkinta laikymo data... jeigu cia tave taip veikia tarp egzamininis stresas pakishk galva po shaltu dushu.

Taip, Rokai, as idealiste.. ka man dabar daryt? Kas nors ju turi tuo pasirupint.. Taip, man stresas. Saltas dusas nepadeda.. Bloga man nuo visko.. Nenoriu tokioj korumpuotoj ir nesaziningoj valstybej gyvent.. Kartais net geda pasidaro, kad esu lietuve.. Zodziu..

68

KAROLINAAAAA!!!!!!!! ka tu shneki??? korupcija yra visame pasaulyje... visame pasaulyje... kodel tu ideologizuoji ???  nori gyventi puikioje valstybeje kur gyvena malonus zmones, visi dirba savo darba koki nori, uzdirba pakankamai, gyvena puikiai ir nemato vargo, valstybes ekonomika klesti, jokios mafijos, jokios korupcijos.... ech...  TOKIOS VALSTYBES NERA !!!! ATSIGAUK!

69

jo...mergaite per daug filmuku prisiziurejo,bet praeis....:)

70

joa  butent  zmones utopijom gyvena  visada  pinigas buvo ir bus  didziausia jega 

71

jo,pinigai visagaliai:p

72

cia valstybinio ar mokyklinio testo ?

73

cia mokyklinio ar valstybinuio testo?:D

74

Kokioj valstybej tu matei tiek skandalu kiek LT? ai nu zodziu.. gal ir ne visai taip pasakiau kaip norejau.. sorry, emocijos veikia.. nieko as vapse nebenoriu, bloga man nuo visko blyn.. kalbu apie tai, kad cia visiskai nesiskaitoma su zmonemis, kurie valdzia ir islaiko, jiem **** ant musu, ir man tai nepatinka.. p.s. Rokai, buk geras, nerek ant manes

75

o tegul zaidzia..ka cia pakeisi..gyveni kaip yra ir bandai prisitaikyt o ne eiti pries visa pasauli..

76

ne skandalai esme,o babkes.....

77

valstybinio..

78

Karolina as nerekiu ant taves.. wink man tiesiog idomu skaityti tavo idejas. Skandalai buna visose valstybese bet apie juos nepraneshama tarptautiniais kanalais todel visiems ir atrodo kad pize.. cia jau lietuva tai bananu krashtas... smile

79

Joa, ir taip bus. negerai.. a ka daryt! **** paskutinis ta lietuva.. pavargau.. noriu atostogu..

80

na dabar tau tikrai ne laikas atostogauti!!! susiimk !