Topic: Merginos jums patinka drasuoliai vaikinai ar kuklus?
drasuoliai zinoma savo ribose.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Merginos jums patinka drasuoliai vaikinai ar kuklus?
drasuoliai zinoma savo ribose.
nei perdeta drasa nei perdetas kuklumas nezavi, bet siaip maloniau, jei vaikinukas nera visalaik susisukes ir bijo ka nors padaryti ar pasakyti
hmm o mane zavi drovus vaikinukai... zinoma savo ribose... tacia jie talpina savyje tam tikra sarma... idomu atskleist zmogaus asmenybe palaipsniui zinoma negerai kuomet turi traukyti uz liezuvio... taciau... na as visgi prijauciu letam procesui juk paslaptis sitaip vilioja
O man patinka drasus vaidinantis kuklus..
Istikruju vaikinai turi but drasesni, kuklumas-daugiau moteriska savybe.. (na as taip manau.. )
per daug drasus vaikinai man yra per daug lipsnus...betir tie kurie yra super kuklus yra feee... patinka viduriukas-kukliai drasus idomu tik kur toki rast... :?
viduriukas-kukliai drasus
Viktorija beveik nesupratau kokie
santurus
drasus bet neperdetai...
patinka,tie...kurie jaucia ribas....:p
Kuklūs, bet drąsesni už mane
linksmi kad nesedetu ir netyletu kompanijoj bet kad ir nepliurptu neuzsiciaupdamas
ziuriu visu nuomones issiskiria labai ... pvz as apie save... esu kompanijos zmogus man patinka linksmintis nesedeti kampe susikniaubusiam i kamuoliuka... o su mergina man pvz visaj kitaip... jei tikrai mergina patinka jau kitas bendravimas... apie draugus as nesneku... tai cia irgi kaip kuriems vaikinams kas kur yra... kur pasireiskia drasa kur kuklumas... na bent as taip manyciau :-)
P.S.: sena tema truputi.. bet uzmaciau nusprendziau papildyti
savim pasitikintys, kurie imasi iniciatyvos aiku ne per daug:D
kokios iniciatyvo?
zinoma drasus...
man tai kuklus patinka... :D:D *just kidin like always*
drasus.......:)) su ugnelem akytese:) turi gi buti priesingybe
Man patinka shelmiai;)
o man priklauso nuo situacijos kartais vaikinas turi but ramus o kartais issiversti kaip vulkanas
o man priklauso nuo situacijos kartais vaikinas turi but ramus o kartais issiversti kaip vulkanas
issiverzti ;D ;D ;D ;D gerai pasakyta
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Merginos jums patinka drasuoliai vaikinai ar kuklus?