Re: pirmas bucinys (laizekas)
Neteko man dar tureti pirmo normalaus bucinio ar laiziako...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Neteko man dar tureti pirmo normalaus bucinio ar laiziako...
turesi as pats dar laukiu...
ne laukt o veikt reikia.....
niekas neateis ir nepabuciuos jusu....
o vis del to vaikinai drasesni turetu but...
buvo toks pats nerealus,koki ir isivaizdavau:) Tada man buvo vos ne 17ka metu.. ( anksciau berniukai nerupedavo:) ) , O vargsiukas berniukas, noredamas bucinio paskui mane lekiojo 2 menesius:) o as vis issisukdavau.. ( nezmoniskai bijojau to "laiziako" ) pazistami sake, kad ir salies labai juokingai atrode;) Kol viena karta buvau negailestingai prispausta prie lovos, ir man patiko
Buvau 15 ar 16, ir su pirmaja meile, nu manau prisiminsiu dar ilgai, nes lb laukiau ir dar lbiau bijojau :[ Is tikro visai nebaisu, o jausmas, nu neapsokamai fainas
na dar nebandziau bet labai noriu!!!:):@
na dar nebandziau bet labai noriu!!!:):@
vien noro mergyt neuztenka;)
turesi as pats dar laukiu...
tikėkimės ilgai nereikės laukti...
man laikt visiskai nereikia vakar buvo pirmas jausmas tai neapsakomai lb malonus ir geras kad db laimingas vaikstau
nu va , matai kaip tau pasisekė... O aš vat čia radau man patinkančią merginą ieskok.lt , bet ji čia jau nebesilanko ir nebežinau kaip surasti ją...
Tai papasakok kaip tu čia taip netikėtai
GERAS BUVO TA PIRMAS KARTAAS
nu va , matai kaip tau pasisekė... O aš vat čia radau man patinkančią merginą ieskok.lt , bet ji čia jau nebesilanko ir nebežinau kaip surasti ją...
susiradau mergina nuo balandzio bendravau ji mane pamilo as ja ir taip gavos netiketai tai db pora esam jeee
Ignas, 16 wrote:nu va , matai kaip tau pasisekė... O aš vat čia radau man patinkančią merginą ieskok.lt , bet ji čia jau nebesilanko ir nebežinau kaip surasti ją...
susiradau mergina nuo balandzio bendravau ji mane pamilo as ja ir taip gavos netiketai tai db pora esam jeee
Na tai sėkmės
dekui... da nesiparink bus ir tau ta isrinktoji su kuria tau bus gera ir mylesi ja o ji tave tik palaukt tereikia
putlios bachuriuko lupytes ir svelnus prisilietimai buciuojantis? nieko nera geriau dievinu tuos vaikinukus kurie moka tai daryti vienu metu.jega
man irgi lb patinka, kai jie tai moka vienu metu...
beja pirmas kartas buvo kai buvo man 12metu
tai buvo su mylimu zmogum, tik tiek, kad dbr
neseniai isiskyrem....o apie tai nepasakosiu....
putlios bachuriuko lupytes ir svelnus prisilietimai buciuojantis? nieko nera geriau dievinu tuos vaikinukus kurie moka tai daryti vienu metu.jega
o jus ka nors mokate ishvis?
hehe....geras jawsmas!!!!
gytis gerai pastebejai jos tik apsikabina ir viskas ir dar priesintis temoka...
gytis gerai pastebejai jos tik apsikabina ir viskas ir dar priesintis temoka...
eee,nereikia cia!!!! ash kartais net pati bunu iniciatore :pp ir ne tik mokam apsikabinti kartais daugiau uz jus sugebam ;P
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)