141

Re: Sporto klubai

joa.. smile Dalia teisi.. smile sportuojanti zmogu galima atskirti net is laikysenos ... ! smile

142

Niu rimtai, dabar eini gatve petukai tiesus, krutine pirmyn wink laikysena daili wink neblogai ziurisi

143

Taip raumenys taiso laikysena. taciau jei ju per daug jie gali viska gadinti... Tikliau ne ju kiekis o ju neelastingumas. Auginant raumenis butina juos tampyti, kad nepasidarytum medinis, nelankstus ir griosdiskas. Tai dar labiau aktualu zemesnio ugio zmonems.

144

Zemesnio ugio zmones turi daugiau raumenu ??? big_smile:D:D:D

145

smile  niu lia berniukai smile  jei apie laikysena tai mano atveju ja pataise ne raumenu mase, bet nuolatines pastabos kad issitiesciau ir beabejo specifiniai pratimai, kuriuos atliekant nugara ir peciai privalo buti tiesus, kitaip neatliksi teisingai to pratimo smile

146

Rokas, 19 wrote:

Zemesnio ugio zmones turi daugiau raumenu ??? big_smile:D:D:D

ju proporcijos visai kitos, jie kitaip ir atrodo smile

147

o as va saunuole vakar apie stadiona, kuriame dar berniukai futbola zaide, apibegau gal 20 ratuku nemazu, kojeles taip atsigavo, kad ilgai dar dege wink

148

tikrai saunuole. As po tiek jau numires buciau smile

149

smile big_smile jiega.. smile man labiau patinka begioti ne lygiom vietom.. smile mishkeliais, i kalnus ir tt. smile vilniuj yra super parku begiojimui.. smile

150

kas bande vartoti esteroidus

151

O man labiausia patinka visokiais miskeliais su dviraciu smile

152

Sporto klube Impuls nukrito kainos.. smile

153

Gal kainininka galima? smile

154

http://www.impuls.lt/index.php?lng=lt&page_id=21

155

siandien suzinojau naujiena aktualia kanieciams. smile jau greitai bus atidarytas sporto klubas IMPULS kaune.

156

ot aciu Rokai tau uz naujienas wink

157

smile tiksliai neznau kada ji atidarys bet ten jau ieshkomi klientai ir t.t. wink zodziu atidarymas jau ne uz kalnu. big_smile

158

vel sportininkai susirinko geriause sportoti yra stadijone ir ant turniko man labiau prie sirdes miskelej palakstyti

159

Oij tu Arkadij ar bent kada buvai sporto klube?

160

big_smile turnikas geriausias draugas... big_smile ir nemokamai..