Topic: Kiek sekso partneriu...?
Kaip manote,kiek skirtingu sexo partneriu per kelis metus turet yra daug, kiek mazai ir kiek normalu..?Kada jau yra ishtvirkavimas,o kada dar tik jausmai,trauka....?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kiek sekso partneriu...?
Kaip manote,kiek skirtingu sexo partneriu per kelis metus turet yra daug, kiek mazai ir kiek normalu..?Kada jau yra ishtvirkavimas,o kada dar tik jausmai,trauka....?
o cia yra kazkokios taisykles? na, gal ir yra, bet kiekvienas sau jas susikuria.. ir kas vienam butu mazai, kitm atrodo ganetinai per daug.. is vis, kokia mociute pasakys, kad is viso tu pasileidus vien del to, kad su vaikinu buciuojiesi, o tavo drauge taves nelaikys patvirkusia, net jei vaikinus keisi taip daznai kaip ir kojines
na bet vistiek....juk yra kazkokia riba,kada jau skaitosi per daug partneriu...Na pvz jei per metus yra kokie 3-4 partneriai...man regis jau daugoka....o gal ne..?
beja, vaikinams galioja vieni stadartai merginoms kiti..
vat tai man yra lb kvaila...kodel jei vaikinas turi daug paneliu,jis yra "Kazanova".o jei panele turi daug bernu,ji jau paleistuve...?
Nes vaikinai nuo senu laiku medziotojai, o kuo daugiau laimikio, tuo geresnis medziotoas:)
Nes vaikinai nuo senu laiku medziotojai, o kuo daugiau laimikio, tuo geresnis medziotoas:)
jums ka,panos tik laimikiai?
:{:P
as manau, kad skaicius nesvarbu o svarbiausia yra koks tas sexas jei geras tai jei gerai daryti, su daug pertneriu daryk, jei bijai ka liaudis pasakys nedarysk
na prie ko cia liaudis?:)Ji juk i mano lova nelenda...tiesiog shiaip idomu,kiek kas laiko dideli skaiciu ir tiek...:)
Linas, 18 wrote:Nes vaikinai nuo senu laiku medziotojai, o kuo daugiau laimikio, tuo geresnis medziotoas:)
jums ka,panos tik laimikiai?
:{:P
Nea,bet pasamonej turbut yra like tokia mintis:)
uoj jus...:pp na ok,panelem kartais vaikinai buna irgi tik laimikiai
ci atai super pasakyta pritariu keliais simtais procentu. sis Lino komentaras tiesiai pasakyta kaip pirstu i aki:-D
Linas, 18 wrote:Nes vaikinai nuo senu laiku medziotojai, o kuo daugiau laimikio, tuo geresnis medziotoas:)
ci atai super pasakyta pritariu keliais simtais procentu. sis Lino komentaras tiesiai pasakyta kaip pirstu i aki:-D
bet tai jus ir kiaulaites tai jei tokie didvyriai,medziotojai,ko tada bliaunat,kai pana palieka?:D
tai gal pati atsakytumej i savo klausima?:) tai visgi, kiek trofeju apturejus?:)
Na manyciau kad 3-4 partneriai yra noormalu jei nesuradai dar savo zmogucio ir jo vis dar ieksia,bet jei 10 tai jau daugoka jau reiskias reik tau susirupint savo pasamone ir savo jausmais mergaitems.
Na cia tik mano nuomone.
kuo daugiau, tuo sunkiaus apsisprest ir susigaudyt, ko istikro nori
tai gal pati atsakytumej i savo klausima?:) tai visgi, kiek trofeju apturejus?:)
na nemanau,kad tai svarbu :pp nei per daug,nei per mazai bent jau man
manau didelio skirtumo nera, jei kas diena su kitu... tai susimastyti rikrai reiktu
jei kas menesi su kitu... nu manau dar bedos ner
manau didelio skirtumo nera, jei kas diena su kitu... tai susimastyti rikrai reiktu
jei kas menesi su kitu... nu manau dar bedos ner
Kam sneket, kam tilet... Jei jau net as tyliu... ;D
na negali but,kad jokio skirtumo juk vistiek manau,kad yra kazkokia riba,kai sau zmogus pasako "jau per daug"?:) ar ne..?:)
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kiek sekso partneriu...?