Re: Germany 2006
na as gyvenu netoli Hannoverio...bet vazuosiu i Hamburga...kitaip neisejo...tikuos kad bus geros varzibos
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Germany 2006
na as gyvenu netoli Hannoverio...bet vazuosiu i Hamburga...kitaip neisejo...tikuos kad bus geros varzibos
balack ir lampard du geriausi pasaulio saugai..... chelsio saugu grandis..... Tomai, o gal zinai kiek mazdaug kainuos bilietas i grupiu macus?
na as kadangi vazuosiu i grupes varzibas zeti tai..mokesiu apie 100 € uz mano bileta...gan normaliai sakyciau ta kaina...i tokes varzibas...yra...
siaip anglu nemegstu taciau sirgsiu uz anglus ( gal delto kad uk esu ? :? nzn ) siaip dar uz olandus jie man nuo vaikystes patiko ir gal del to kad ten laisva salis begedziams :? :PP
o kiek 100 euru, butu litais?
345 lt
tai isvis nedaug, cia vienam zmogui taip?
tai cia tik i grupiu varzybas bet vistiek verta......
na taip....345 lt gaunasi...ir vienam zmogui..bileto kaina...100€ na as manau kad taip verta...tiek pinigu isleisti..i toki turnyra ir jei gaunui dar geras varzibas tai isviso..****...!!!!
Anglija - Svedija 100 euru... tikrai nedaug
Uz anglus, anglai rodo tikrai puiku zaidima
Anglai laimes nes jie rodo tikrai gera sportine forma ir manau kad jie turetu laimeti taure liks europoje:D
jo anglai siais metais stiprus kaip niekada.... bet taip drasiai nesakyciau kad jie taps cempionais....
Jei iseis anglai i 1/8 tai zais ir Runey..Nes dabar pradzioj dar neatsigaves po traumos neleis zaist..
anglai tikrai kad iseis is savvo grupes
ARGENTINA ARGENTINA IR DAR SIKI ARGENTINA
EL MUNDO CHEMPION
ne si karta.... nebloga rinktine, bet.... pats Carlosas Alberto Parreira sako kad argentina tikrai nekovos finale
kurtu girdejiai tai!?!
tai koks jis treneris...?!?! jei taip sako...kad Argentina nekovos...tikrai...finale....?!?!
ar ce lietuvoje taip sneka...?
http://www.eurofootball.lt/index.php?page=news&id=6006
cia gandu niekada neraso
okej..deku..
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Germany 2006