41

Re: Vaikinai su gitaromis

Vaidotas, 13 wrote:

Ar jums patinka vaikinai kurie groja gitaromis...Gal ziurite i juos kitaip ar pns...

Nepasakyciau, kad kazkaip kitaip ziuriu i vaikinus, grojancius siuo instrumentu. Jei patiks vaikinas, tai tikrai ne del to, kad goja ar negroja. Nors siaip gitaros man lb patinka. Noreciau ir as nors lašyti moketi pagrot:)

42

mm gitara prie lauzo vakare..=)) fantastika, jei kompanijoje yra mokanciu groti, nesvarbu ar vaikinas, ar mergina - tegul tik groja ka nors grazaus, ka galima dainuoti=) nors kazkodel vaikinai su gitara atrodo zaviau=)

43

man tai grazu kai vaikinas moka groti gitara...is ties saunu, tik neidomu jei jis moka del kitu, ne del saves.

44

Giedrė, 14 wrote:

man tai grazu kai vaikinas moka groti gitara...is ties saunu, tik neidomu jei jis moka del kitu, ne del saves.

:DDDDDDDDD koks skirtumas del ko moka? svarbu moka... kakbuta tau rupetu ar vaikinas ismoko groti del kitu ar del saves smile)) svarbu groja ir vsio...

45

tai cia jau skaitosi tipo kietumas jei nori pries kitus pasirodyti kad moka grot...fe...

46

siaip **** ar moka ar ne,bet jejgu moka,taj ne pro shali..gali tada padajnuot kartu su juo..smagu visai smile ash pati lb noreciau turet gitara,ir ishmokt su ja grot..

47

Eleonora, 15 wrote:

siaip **** ar moka ar ne,bet jejgu moka,taj ne pro shali..gali tada padajnuot kartu su juo..smagu visai smile ash pati lb noreciau turet gitara,ir ishmokt su ja grot..

butent smile

48

o man patinka vaikinai su gitarom.bet svarbu ne gitara,o kaip ja groja...

49

o kaip saksofona vertinat:D ??

50

kad ir pati moku grot gitara, bet vaikinai su jom atrodo geriau wink

51

as penktadieni apstulbus buvau.... net susizavejau savo miesto beniukais ;D kad tiek daug yra grojanciu gitara :::b18 apakus likau :::921 nu zdz... puse nakties pragrojo jie man ir draugei ir pradainavom :::a48

52

Neesme tai...

:::042