Re: 5 lietuviu grupes kuriu labiausia nemegstu
1.mokinukes
2.yva
3.gintare
4.bawarija
5.mango
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → 5 lietuviu grupes kuriu labiausia nemegstu
1.mokinukes
2.yva
3.gintare
4.bawarija
5.mango
Deimante, ash tik pasakau tiesa :pp nezinau kas ten pas tawe lajptinej wyxta bet pas mane tj yra tokia bobulyte kuri shneka tajp kajp ir Egle :DDD
palyginai egle su bobulytem. nu negrazu. negalima taip.
pacios nevykiskiausios grupes tai yva ir 69 danguje,daugiau net ner ka pridurti...
Toma, dar kartelį. pasikartosiu. kreipkis į psichologą. o jei nesugebi burnos išsiplaut, tai verčiau patylėk. jei labai nori, gali ateit pas mane, pakalbėsim, padėsiu. tau, vaike apie psichologus suprast tiek pat kiek apie inžinerinę fiziką. so, užsičiaupk. ir dar, retkarčiais pažvelk ir už savo laiptinės ribų.
oi, eglute vargsiuke, kaip ziuriu visi ant jos tik varo....hehe ;D bet tai jo, ir pati visus izeidineja o moderatoriai miega
oi, eglute vargsiuke, kaip ziuriu visi ant jos tik varo....hehe ;D bet tai jo, ir pati visus izeidineja o moderatoriai miega
kad man regis tu cia dvi korteles turi. Ir siaip, tema ne apie tai, tad geriau netersti cia santykiu aiskinimusi.
Toma, dar kartelį. pasikartosiu. kreipkis į psichologą. o jei nesugebi burnos išsiplaut, tai verčiau patylėk. jei labai nori, gali ateit pas mane, pakalbėsim, padėsiu. tau, vaike apie psichologus suprast tiek pat kiek apie inžinerinę fiziką. so, užsičiaupk. ir dar, retkarčiais pažvelk ir už savo laiptinės ribų.
chi chi chi tj gal tju pazwelk toliau nei inzinerine fizika, psichologija ir kitos nsmn susidaro wajzdas kad tau tik mokslai galwoj ;D tju gal sawe lajkaj protingiausiu zhmogum pasaulyje ar ka ? :V ir ash ne wajkas panele protingoji ;D
~ vot taip Toma, protinguole moka kalbeti kitomis kalbomis ji pasake "so" ;D
Toma, mano galvoj - tiek teorija, tiek praktika. nesu protingiausias žmogus pasaulyje. o ir niekada netapsiu.
p.s. pagal Lietuvos Respublikos įstatymus, vaikas yra asmuo iki 18 metų, taigi...
Labiausiai nemegstu:
1. A.Mamontovo
2. Antano
3. Amberlife
4. Baliaus
5. Andriaus Rimiskio
pacios nevykiskiausios grupes tai yva ir 69 danguje,daugiau net ner ka pridurti...
tu ant 69 danguje nevaryk!!!!!! super mergaites su trumpais sijonukais ir baltom kelnaitem
o siaip tai Amberlife pats prasciausias projektas in LT
Na gerai Jurga ir dar kas cia..Vilija zinoma su savo Vudziais..
Sel dar ka zn..o visus kitus megstu
Toma, mano galvoj - tiek teorija, tiek praktika. nesu protingiausias žmogus pasaulyje. o ir niekada netapsiu.
p.s. pagal Lietuvos Respublikos įstatymus, vaikas yra asmuo iki 18 metų, taigi...
taj prisimink sawo mylimaja psichologija... pauglys yra nuo kiek metu ? a? turetum zhinot o gal zhinios tie sita riba ir bajgiasi? :V o ta tawo teorija ir praktika... nju wa ir sakau kad galwoj wien tik mokslas.. ar tju bent supranti kas yra linxmybes? poilsis? atsipalaidavimas? nezhiurek y wiska tajp rimtaj... ieskok.lt lyg ir ne mokslinis institutas.. :V
~ vot taip Toma, protinguole moka kalbeti kitomis kalbomis ji pasake "so" ;D
naujas zhodis... o wajkyti... darosi ydomiau... ;DDD
Na gerai Jurga ir dar kas cia..Vilija zinoma su savo Vudziais..
Sel dar ka zn..o visus kitus megstu
nu brol nemaniau kad tu Cicino fanas
jei istiesu tai wisos musu grupes ar slistai grynas kaimas pvz:purvinis{nu tokio asilo dar reiktu paieskot}cicinas{wienam klipe prisidazes kai merga}jonis{gaidziu ferma}zentai[tai iswis is psihiatrines pabege}o jei ir toliau wardyciau tai uzmigciau nes dar tokiu kvailiu nemaciau net slykstu klausytis:\:\
1) Bavarija 2) Mango 3) Yva 4) Delfinai 5) Zygis.... Ir dar daug kitu....
ka galiu pasakyti nieko gero nera is musu atlikeju,jie tik uzdarbiauja...
o nemegstu viso pop stiliaus atlikeju ne tik del muzikos bet ir del pastarosios priezasties..
myliu yva,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(joke)
yva...69danguje...zygis... bawarija...mango... bet seip galeciau wardint ir wardint, nes lb abejoju ar musu pop scenoje yra demesio wertu grupiu ar atlikeju... net ir as sugebeciau paziopciot pagal fonuske...
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → 5 lietuviu grupes kuriu labiausia nemegstu