1

Topic: „Sudužusių širdžių klubas“-patarimai kas nusivylė meilėje

As tai renku chebra i suduzusiu sirdziu kluba ,gal nori prisijungti ,tiesiog butu idomu padiskutuoti ,jei esi nusirdi ir nebijai viesumo,juk tai ideja islaisvinanti tavo norus ir svajones ,visi mes kazko bijome ir kazko norime,cia realus sansas pasiguosti draugams ir pasigirti sekme.

2

Re: „Sudužusių širdžių klubas“-patarimai kas nusivylė meilėje

smile oj, cia tu nusivylusiu, tiesa, ne meile, bet tais, kuriuos myli ne vienas ir ne du.. bet po to apsidairai aplink, pasiziuri, kaip graziai sviecia saule ir praeina visos depresijos.. geriausiai vienos meiles zaizdas gydo kita (nauja) meile smile

3

tik man kazkodel iskart kilo mintis kad ne suduzusiu sirdziu klubas, o luzeriu klubas..:D Nejau jau jus save laikot tokiais apgailetinais, beviltiskais nuskriaustaisiais kuriu reikia gaileti?:D Teke man jausti ta jausma kazkada, bet as tikrai nesiguodziau ir nesiskundziau niekam, ir noro to daryti nebuvo.Tiesiog tokiu atveju geriau uzsiimti kuo daugiau veikla kazkokia, kad nebutu laisvo laiko visokiems gruzams..:D

4

Gal ir tavo Tomai teisybe kad gruzas kita gruza nuima ,juk kai nera kuom uzpildyti laisvo laiko tai atsiranda tustuma,cia ta tustuma turetu uzsipildyti,manau kad merginos turi ka pasakyti berniukams o berniukai merginoms ,juk be uzgauliojimu visada atrasi to ko reikia o jei skeriociotis rankomis tai reikia tada ringo...

5

Puiki idėja, manau, kad atsiras ne tik moteriškosios lyties atstovių bet ir vyrukų...juk širdys dūžta abiems pusėms...o besidalijant  savo skausmu, gal kažkam pavyks išvengti vienokių ar kitokų klaidų...

6

Gerai siulau sudraskyti mano dosje:
As pradesiu pirmas-man nebaisu as jau kaip sakoma perdeges narys ir galiu nebetyleti.
Vedziau moteri kuri laukesi sunaus nuo kito vyro ,gime berniukas as ji priemiau kaip savo auginome du metus ,paskui jau laukesi kito ,ivyko persileidimas ,po metu gime kitas berniukas ,pagal paskutinius tevystes testus mano jisai ,bet po antro gimimo seima isiro -issikyre zmona ,nes as buvau jai per prastas,tai dabar atrodo sirdis lyg ir sudauzyta bet turiu drauge kuri uzpildo dali suduzusios sirdies ,taciau yra ir sunus -tik jis mazai pasiekiamas todel kad gyvena su buvusia zmona ,...
Klausimelis:
ar verta skubeti tuoktis ir isimyleti per keleta menesiu>??

7

Meile ateina su laiku, o ne po keliu sdavaiciu ar keleto menesiu ;( Meile reikia brandinti ir t.t.t., ir panasiai....O stampas pase ar dar kur nors nieko nekeicia.....

8

Gintaras, 36 wrote:

Gerai siulau sudraskyti mano dosje:
As pradesiu pirmas-man nebaisu as jau kaip sakoma perdeges narys ir galiu nebetyleti.
Vedziau moteri kuri laukesi sunaus nuo kito vyro ,gime berniukas as ji priemiau kaip savo auginome du metus ,paskui jau laukesi kito ,ivyko persileidimas ,po metu gime kitas berniukas ,pagal paskutinius tevystes testus mano jisai ,bet po antro gimimo seima isiro -issikyre zmona ,nes as buvau jai per prastas,tai dabar atrodo sirdis lyg ir sudauzyta bet turiu drauge kuri uzpildo dali suduzusios sirdies ,taciau yra ir sunus -tik jis mazai pasiekiamas todel kad gyvena su buvusia zmona ,...
Klausimelis:
ar verta skubeti tuoktis ir isimyleti per keleta menesiu>??

Atsakymas: NE! Is tavo istorijos galeciau pasakyti kad tik tu pats cia ir kaltas..Niekada nevesciau moters tokioj situacijoj, ir dar po keliu men..Su dabartine drauge jau 2,5 bunam kartu, pyxtames aisku, bet po kokiu 1-2metu supratau kad ji gali buti ta kuria noreciau vesti..O ir siaip pries ja buvo nemazai kitu, kurioms to nepajutau..Todel manau vyras turi pereiti per ne viena moteri kol supras kokios jam reikia, kokia gali tureti, kokiai jis reikalingas ir t.t..

9

gal ir nebloga ideja, juk klubai tam ir kuriami kur susirenka kazkuo panasus zmones, diskutuoja tam tikrom temom, kurios atspindi to klubo ideja, sprendzia kazkokias tai problemas, ir manau reikia stengtis ne kuo daugiau istotu, bet istojus kuo greiciau pasitraukti big_smile, kad kuo maziau butu sudauzytu sirdziu smile

Kiekvienas turi teise i pasirinkima, ir nemanau jog galima vadinti tokius zmones luzeriais.

10

niekad niekur nereikia nerti stacia galva ....

11

nat tarkim pirma karta visi neria big_smile, kol supranta tai ka reikia suprasti, jog viskam reikia laiko ir kantrybes smile

12

atsitinka gyvenime visaip, todel negalima sakyti - luzeris ar neluzeris! ne dievas Tomai, esi, kad galetum kitus teisti.. jei pats esi toks shventas, tai kokiu velniu sedi ieshkoke?? kodel ne su savo drauge sms susirashineji??pachiam kazhkas yra negerai, tik labai jau esi krutas to nepapasakoti ir apsimesti kitokiu.. vat ir viskas..

13

yra gyvenime isimciu kur kartais ir reikia negalvojan daryti bet tai gali buti trumpalaikia dalykai, bet jei siejam ateiti su kitu zmogum tai nemanau kad reikia, juk nei vienas nenori patirti skyrybu "dziaugsmo", draugystese visko buna ir viskas manau lengviau isgyvenama nei kai reikia skirtis ir tai buna ne tik tu dvieju zmoniu skausmas bet ir vaikai kencia

14

Gintarai, juk zinai, kad i si klausima atsakymo nera smile ... Nors pati siai dienai  pasakyciau, kad skubeti neverta. Taciau  kokiu tik nebuna situaciju gyvenime.
Stampas gal ir nekeicia esmes. Bet nuo tos akimirkos, kai zmones nusprendzia buti kartu, jie tampa atsakingi uz vienas kita. Sunkiausia, kad ta atsakomybe nepasibaigia skirybomis. Nebegali isbraukti zmogaus is savo sirdies. Net jei pats palieki.

15

Tautė, 24 wrote:

atsitinka gyvenime visaip, todel negalima sakyti - luzeris ar neluzeris! ne dievas Tomai, esi, kad galetum kitus teisti.. jei pats esi toks shventas, tai kokiu velniu sedi ieshkoke?? kodel ne su savo drauge sms susirashineji??pachiam kazhkas yra negerai, tik labai jau esi krutas to nepapasakoti ir apsimesti kitokiu.. vat ir viskas..

Nesamone kazkokia cia parasei ir tiek..:D Luzeriais as visada vadinu tuos kurie patys save tokiais padaro besiskusdami ir verkdami kaip jiems blogai..Bet tai nereiskia kad as juokiuosiu is ju, tiesiog taip sakydamas galbut siulau susimastyti ar verta verkti dabar..
O cia sedziu kaip ir dauguma jaunu zmoniu darbe noredami kazkokios kitokios "pramogos" nei vien darbas..Ieskoti as cia nieko neieskau, tik siaip forume padalyvauju..:D
O su pana pabendrauju tik viskam yra savas laikas, sita sritis taves visiskai neliecia..:D Taiva isaiskinau tau padeti nors tu to visiskai ir neverta..:D

16

ash palaikau Gintara.. jau zhmogusa subrendes, ne vaikas, kad butu galima pamokslus sakyti, todel manau, kad ir pats viska gerai supranta. Kitas dalykas del skubejimo - kai meile yra, tai laiko kaip ir nelieka - norisi visko ir ish karot.. sunkiausia atskirti tokius zhmones, kurie naudojasi tokiom akimirkom.. aishku, jo ex buvo paranku santuoka - vaikas su pavarde, niekas pirshtais nebadys, lengviau materialiai gyventi dviese, etc..
zhinau, nes pati buvau pastojus ir tada visai kitokios mintys sukosi galvoje, galvojau, kad tekechiau uzh belenko, kas pirmas pasiulys. achiu dievui, niekas nepasiule smile

17

Živilė, 29 wrote:

Gintarai, juk zinai, kad i si klausima atsakymo nera smile ... Nors pati siai dienai  pasakyciau, kad skubeti neverta. Taciau  kokiu tik nebuna situaciju gyvenime.
Stampas gal ir nekeicia esmes. Bet nuo tos akimirkos, kai zmones nusprendzia buti kartu, jie tampa atsakingi uz vienas kita. Sunkiausia, kad ta atsakomybe nepasibaigia skirybomis. Nebegali isbraukti zmogaus is savo sirdies. Net jei pats palieki.

Butent, svarbiausia yra atsakomybe..Dzin visokie stampai..Todel as ir negaleciau taip greit apsispresti del tos atsakomybes..Bet jeigu jau apsisprendei keisti nieko negalima..Tikiuosi man pasisex gyvenime ir nereikes skirtis..Bent jau stenxiuos tai tikrai kad to neivyktu..Nes jeigu tu kazkam kazka prisieki sulauzyti viska yra ziauru..

18

o kas chia verkia?? ar matei nors viena ashara?? istorija ir tiek, tokiu panashiu ir kitokiu tukstanchiai yra..
o zhodzhiais tashkytis kiekvienas krutas yra!
p.s. dekinga uzh aishkinima, kurio ash neverta smile
neprisimenu tik, kad buhiau labai prashius ash to aishkinimo..

19

Tomas, 26 wrote:

... Bet jeigu jau apsisprendei keisti nieko negalima..Tikiuosi man pasisex gyvenime ir nereikes skirtis..Bent jau stenxiuos tai tikrai kad to neivyktu..Nes jeigu tu kazkam kazka prisieki sulauzyti viska yra ziauru..

Tikiuosi, kad tau pasiseks.  Ne ne taip.  Tau butinai pasiseks !!!   Tik kartais butina sulauzyti ir butina keisti.

20

Jo ,matau kad neveltui save ant kriziaus kalu ,vadinasi turit kandidatu ir vertu aptarimui,siulykit as ne pirmas kuris taip pasielge ,manau kad meile toks keistas jausmas kad jei imi vertinti pinigine israiska tai pasirodo kad ji isslysta is rqanku ,o kai sirdimi jauti tai ji visada ir lieka sirdyje jos niekas negali paimti....
.....
...
..
.