1

Topic: Muzika

Labas...Taigi noriu pakalbėti apie muziką,nes ji man labai patinka...Taigi kokia muzika jums patinka?Pavyždžiui: popsas,repas ir taip toliau... Kokios grupės? Gal kuo nors grojate? Kuom?Ar patinka groti? Gal kas žiūrėjot "Kelias į žvaigždes" ar "Dangų"...Kas iš ten labiausiai patiko? Kokie atlikėjai? Kokios dainos? Ar dažnai jų klausote? Kokia jūsų nuomonė apie muziką?

2

Re: Muzika

muzika yra jega !!! taskas tema issemta big_smile

3

patinka Trance, daug atlikeju muzikos klausom, negrojam, bet kuriam, kompiuterio pagalba,patinka,neziurejau nei "zvaigzdziu", nei "dangaus", mano nuomone apie muzika yra labai gera.. aciu uz demesi... big_smile

4

pritariu viktorui ir analogisku temu jaw gal kokios 4-5

5

rakinam tema ir kuo greiciau wink big_smile

6

as groju....pianinu ir violoncele ma patinka klausytis ivairios muzikos.man labaiusiai patiko kelias i zvaigzdias tiksliau labaiu patiko nes dangus **** big_smile

7

Klausau daugiausiai repo!!! is repo patinka tai labiausiai Delfinai, is popso nzn gal koks sindikatas... is tranco ir houso tai turiu viena favorita tai nirvana... vataip
p.s tikrai rakinam tema

8

Ovydas, 19 wrote:

Klausau daugiausiai repo!!! is repo patinka tai labiausiai Delfinai, is popso nzn gal koks sindikatas... is tranco ir houso tai turiu viena favorita tai nirvana... vataip
p.s tikrai rakinam tema

big_smile

9

Be muzikas ne galima gyventi big_smile

10

muzika mano gywenimas smile
o apie keliecius ir dangiecius tai pasakysiu kad nei klausau nei domiuosi siais atlikejais.

11

Pasikartosiu. Muzika rauna stogą.

12

ka sklaus JANGL???jai turit sito muzono siuskit !!!!lunatike@yandex.ru

13

sweiki muzikatai as seip tai esu dj man patinka ka as groju nz kaip jums bet gera yra groti house big_smile

14

man seip patinka  jungle huose progresivas

15

nu ir toliau tu buk tame progressyviam jungliu name big_smile mergoos tave myles daba:D

16

Donatas, 20 wrote:

sweiki muzikatai as seip tai esu dj man patinka ka as groju nz kaip jums bet gera yra groti house big_smile

pzz, zvaigzde tu zvaigzde.... demesio truksta truputi? wink

17

Donatas, 20 wrote:

donatai wooow ;] tu moki groti house

18

klausykit gerbiami forumieciai.siulau sukurti himna musu ieskok.lt wink
kas uz?

reiktu nuspresti dabar pagal kokia daina ar eilerasti dainuosim

19

pagall junglle progressive house styliu:D donce gales miksuot big_smile big_smile big_smile :::223 arturas jam mergu truksta:D

20

GAL RAKINAM?? bboi temu tokiu panasiu ala nemazai:D