Re: Kiek sekso partneriu...?
man irgi pasistojo tas pats klausimas, nes pas mane derlius visada vienodas, tai kame reikalas:)
koks derlius?:) ishsiduok
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kiek sekso partneriu...?
man irgi pasistojo tas pats klausimas, nes pas mane derlius visada vienodas, tai kame reikalas:)
a vat:P daug zinosi greit pasensi:) nenorek visko iskarto, daraisi i bachurus panasi:D
pasensiu tai pasensiu,Tu del to nesijaudink sakyk gi
Sakyciau Indre raminkis 2-4 tai daug per metus, nes visi bernai po to eis miestu ir sakys as sita pana D****inau:P nemalonu ania:)
o kodel man ramintis?:D taip isheina,kad ash nezinia kiek ju turiu :pp gal ash vis dar nekalta..o cia jau "raminkis":D
as gi nuo pat pradziu zinojau, kad tu nekalta:) ce tas pats kas 2x2 keturi:)
as gi nuo pat pradziu zinojau, kad tu nekalta:) ce tas pats kas 2x2 keturi:)
o pas Tave ish kur tokios zinios?:D Gal kur laikrashty skaitei?:D;)
joa, ten sporto skilty:)
joa, ten sporto skilty:)
shiaip tai turejo buti prie politikos
Mindaugas, 20 wrote:man irgi pasistojo tas pats klausimas, nes pas mane derlius visada vienodas, tai kame reikalas:)
jeigu pastovus, tai viskas aisku 1
kai turi pana ir derlius nekintantis
o kai laisvas....... :V
derlius skaiciujamas rudeni
bet gal buna taip,kad vienu metu nori vis myletis ir myletis,o kazkuriuo metu visai nesinori sexo..?:)
buna, kad nori daugiau bet kad visai nenoretum
bet gal buna taip,kad vienu metu nori vis myletis ir myletis,o kazkuriuo metu visai nesinori sexo..?:)
visko būna ir bus dar visko...
ash tai nieko ir neieshkau
fignia 2-4. Daug chia koks 20-40 i metus. 2-4 chia mazai. Ir niekas nedurs chia pirstu. Nebent kaime . O stosis i eile
. Sakyciau vidurki imk 10 i metus. ir bus gerai
.
Jei labai sekasi tai i metus 1 ir ta pacia partnere, jei nesiseka skaicius gali svyruoti iki kiek zmogus yra pastovus ir koks jo pobudis ir poziuris i rimtus santykius. Man asmeniskai jei ne manoji vienintele tai butu 4-5 normalu.
jei ne ta vienintele, tai butu daug vienkartiniu ;D ;D
paneles yra musu zavioji lytis tad jom suku atsispirti:) bet ir jos ne sventuoles:):):)
nu cia jau kaip kam...ziurint kiek kam ko reikia...
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kiek sekso partneriu...?