Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
gerai bet vistiek nepataisiai kad as esu is TElsiu ir klaipedos
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Pazanga reikalinga esi vienas kuris turi nors kokia patirti sioja srityje
niu blin kaip cia fainai gaunasi CHEBRYTE NESIKUKLINKIM IR PASISAKYKIM TARP TOKIU PACIU KAIP IR TU ( jei tu kuklus ir vienisas bet nori tai pakeist)
bet tautvydai tu is veido toks seksas atrodai, turetum neatsigint merginu.. kaip cia yra kad tokiam klubuj priklausai? ar laukiam 3io vilniecio, ar darysim ir taip? as i vilniu si savaitgali pargriztu
nu siaip aptaisyta nesiparink viskas ok ~
Tautvydas, 20 > As bijau merginu !!! aaa jos man fobija varo kai ji i mane pasiziuri man surakina kuna ir as tada nesugebu islement nieko.... karta mergina manes paklause ar turiu pridegt o as tik isiziojes ziurejau jai.. jai... nu ten zinote... ten...
niu ir keista jus ce kluba renkat :?
o seip kodel jus bijot tu merginu :?
o seip kodel jus bijot tu merginu :?
nzn jos valgo vyrus sako... :?
yra rase kazkur del ko vyrai bijo merginu.. tipo kai pamato grazia mergina smegenuose ivyksta ten reakcijos kazkokios kuriso normalu mastyma ishjungia ir prikalbama nesamoniu, poto susigestama ir isivaromas kompleksas vengt merginu... vat tude ir bijom
nu ne as nebijau merginu as su jom kalbu ir panasiai bet jei pamatau man patinkancia as tikrai jos neuzkalbinu!!!
parasiau nei pats nieko nesupratau ka norejau pasakyti
yra rase kazkur del ko vyrai bijo merginu.. tipo kai pamato grazia mergina smegenuose ivyksta ten reakcijos kazkokios kuriso normalu mastyma ishjungia ir prikalbama nesamoniu, poto susigestama ir isivaromas kompleksas vengt merginu... vat tude ir bijom
~ ~ ~ duok penkis !!! ~ Vat todel mes uzmetam pasaliniu cheminiu reakciju (tokiu kokios pas Laura avatare) ir vat stengiames sumazinti tu cheminiu reakciju efekta ir poveiki :DDDD !!!!!!
tai neklbinkit jum patinkanciu merginu ir nesusigesit
bet sauliau , cia ir yra ta pati pagrindine beda kad sirdziai neisakysi
lauris 20 > manau reiktu savaitgali siaip susimatyt ir apie gyvenima pasisneket ir tiketis kad 3 atsiras ar kas panasiai ...
REIKTU PASKELBTI DAR IR SUSITIKIMO VIETA IR LAIKA LABAI VIESAI IR AISKIAI KAD MERGINOS NEPASIKUKLINTU IR ATEITU , MUMS KOMPANIJA PALAIKYTU IR NUO MUSU KUKLUMO PAGYDYTU
http://forumas.ieskok.lt/index.php?sys=11&id=2028&ma=27&wh=1&pa=2
viena galim netekti
Naivuoliai TAutvydas bet is tikro noras yra gerai
lauris 20 > manau reiktu savaitgali siaip susimatyt ir apie gyvenima pasisneket ir tiketis kad 3 atsiras ar kas panasiai ...
REIKTU PASKELBTI DAR IR SUSITIKIMO VIETA IR LAIKA LABAI VIESAI IR AISKIAI KAD MERGINOS NEPASIKUKLINTU IR ATEITU , MUMS KOMPANIJA PALAIKYTU IR NUO MUSU KUKLUMO PAGYDYTU
as bijosiu eit.. ziurek ka reiktu daryt.. mum tyliai susitart laika ir vieta.. o oficialiai skelbt vieta ir laika pakoreguota taip:
vieta tokia pati, o laikas +3 valandos nuo realaus laiko, kad spetumem kuklus zmones susibegt, pavartot alaus ir tada drasos igyt
tiesa atsinesu rekomendacijas ish kitos temos:
na tu tikrai tam kukliuju vyru klubui tinki:)) jau drasos kaip pas kiski...
http://forumas.ieskok.lt/index.php?sys=11&id=2028&ma=27&wh=1&pa=2
viena galim netekti
naivuolis.. ten ji prikolina.. mintyse ji manes nekencia ir galvoja koks as bjaurus alkogolikas durnas.. galim kirst lazybu, kad ish visu klubo nariu as ilgiausiai lixiu vienisas
liuks tai gali ta gina22 pasikviest pagal tavoji plana "+3 val "
db tik kad man dar kokia fainulka atsirastu kompanijai palaikyt ir vat steigiamasis posedis jau su merginom butu ...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~