101

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

gerai bet vistiek nepataisiai kad as esu is TElsiu ir klaipedos

102

Pazanga reikalinga esi vienas kuris turi nors kokia patirti sioja srityje

103

niu blin kaip cia fainai gaunasi smile CHEBRYTE NESIKUKLINKIM IR PASISAKYKIM TARP TOKIU PACIU KAIP IR TU ( jei tu kuklus ir vienisas bet nori tai pakeist) big_smile

104

bet tautvydai tu is veido toks seksas atrodai, turetum neatsigint merginu.. kaip cia yra kad tokiam klubuj priklausai? ar laukiam 3io vilniecio, ar darysim ir taip? as i vilniu si savaitgali pargriztu wink

105

Viktoras, 20 wrote:

gerai bet vistiek nepataisiai kad as esu is TElsiu ir klaipedos

nu siaip aptaisyta nesiparink viskas ok big_smile~

Tautvydas, 20 > As bijau merginu !!! aaa jos man fobija varo sad kai ji i mane pasiziuri man surakina kuna ir as tada nesugebu islement nieko.... karta mergina manes paklause ar turiu pridegt o as tik isiziojes ziurejau jai.. jai... nu ten zinote... ten... sad sad sad sad

106

niu ir keista jus ce kluba renkat :?

107

o seip kodel jus bijot tu merginu :?

108

Saulius, 24 wrote:

o seip kodel jus bijot tu merginu :?

nzn jos valgo vyrus sako... :?

109

yra rase kazkur del ko vyrai bijo merginu.. tipo kai pamato grazia mergina smegenuose ivyksta ten reakcijos kazkokios kuriso normalu mastyma ishjungia ir prikalbama nesamoniu, poto susigestama ir isivaromas kompleksas vengt merginu... wink vat tude ir bijom wink

110

nu ne as nebijau merginu as su jom kalbu ir panasiai bet jei pamatau man patinkancia as tikrai jos neuzkalbinu!!!

111

parasiau nei pats nieko nesupratau ka norejau pasakyti

112

Lauras, 20 wrote:

yra rase kazkur del ko vyrai bijo merginu.. tipo kai pamato grazia mergina smegenuose ivyksta ten reakcijos kazkokios kuriso normalu mastyma ishjungia ir prikalbama nesamoniu, poto susigestama ir isivaromas kompleksas vengt merginu... wink vat tude ir bijom wink

big_smile~ big_smile~ big_smile~ duok penkis !!! big_smile~ Vat todel mes uzmetam pasaliniu cheminiu reakciju (tokiu kokios pas Laura avatare) ir vat stengiames sumazinti tu cheminiu reakciju efekta ir poveiki :DDDD !!!!!!

113

tai neklbinkit jum patinkanciu merginu ir  nesusigesit big_smile

114

bet sauliau , cia ir yra ta pati pagrindine beda kad sirdziai neisakysi wink

115

lauris 20 > manau reiktu savaitgali siaip susimatyt ir apie gyvenima pasisneket ir tiketis kad 3 atsiras ar kas panasiai ...
REIKTU PASKELBTI DAR IR SUSITIKIMO VIETA IR LAIKA LABAI VIESAI IR AISKIAI KAD MERGINOS NEPASIKUKLINTU IR ATEITU , MUMS KOMPANIJA PALAIKYTU IR NUO MUSU KUKLUMO PAGYDYTU big_smile

116

http://forumas.ieskok.lt/index.php?sys=11&id=2028&ma=27&wh=1&pa=2

viena galim netekti

117

Naivuoliai  TAutvydas bet is tikro noras yra gerai

118

Tautvydas, 20 wrote:

lauris 20 > manau reiktu savaitgali siaip susimatyt ir apie gyvenima pasisneket ir tiketis kad 3 atsiras ar kas panasiai ...
REIKTU PASKELBTI DAR IR SUSITIKIMO VIETA IR LAIKA LABAI VIESAI IR AISKIAI KAD MERGINOS NEPASIKUKLINTU IR ATEITU , MUMS KOMPANIJA PALAIKYTU IR NUO MUSU KUKLUMO PAGYDYTU big_smile

as bijosiu eit.. ziurek ka reiktu daryt.. mum tyliai susitart laika ir vieta.. o oficialiai skelbt vieta ir laika pakoreguota taip:
vieta tokia pati, o laikas +3 valandos nuo realaus laiko, kad spetumem kuklus zmones susibegt, pavartot alaus ir tada drasos igyt wink

tiesa atsinesu rekomendacijas ish kitos temos:

Gina, 22 wrote:

na tu tikrai tam kukliuju  vyru klubui tinki:))  jau drasos kaip pas kiski...

119

Viktoras, 20 wrote:

http://forumas.ieskok.lt/index.php?sys=11&id=2028&ma=27&wh=1&pa=2

viena galim netekti

naivuolis.. ten ji prikolina.. mintyse ji manes nekencia ir galvoja koks as bjaurus alkogolikas durnas.. wink galim kirst lazybu, kad ish visu klubo nariu as ilgiausiai lixiu vienisas smile

120

liuks tai gali ta gina22 pasikviest pagal tavoji plana "+3 val "
db tik kad man dar kokia fainulka atsirastu kompanijai palaikyt ir vat steigiamasis posedis jau su merginom butu ... smile