21

Re: sugundyk mane svelnniai

Vakarely pasek mane kol aplink nieko nebus. tada prieik is pasalu ir griebk i gleby, as spurdesiu, tyliai sakysiu paleisk, nes reksiu, kabink makaronus, as jais bandysiu netiketi (senoles taip patare), bet staiga pagalvosiu, kad tu vienintelis sakai tikra tiesa... vis dar laikyk, kalbek; netrukus as prarasiu jegas (tiek pakovojus kurgi jos neisseks! ) .( Ir as tapsiu dar viena ... lengvai prieinama )

:::718

22

sis pasakymas manau kaiptik ir tinka=)

23

MANYCEU PIRMEUSE AKIUU KONTAKTAS POTO JAU VISA KITA GALIMA SPRESTI smile

24

reikia pasistengt padaryt kad mergina jaustusi geidziamiausia ir saugiausia. del saugumo jos pajunta instinktyviai, o visa kita lemia kaip ir ka jom kalbesi.

25

Justina respect uz nebloga patarima big_smile:D:D
O siaip tai kam cia gundyti geriau duoti hmm kazkokia uzuomina ir palaukti kol tave paty sugundys smile Naivus as anea ? Nu ka jau padarysi ir naiviem kartais sekasi... tongue

26

o man nepatinka kai mergina rodo iniciatyva, vertinu tokias, del kuriu reikia stengtis.

27

O man patinka jei mergina stegiasi del vaikino irgi:D taip kur kas idomiau:D tokia panele iskart susidomiesi.

28

Juk ne tik vaikinas turi stengtis suvilioti mergina:D:D

29

man patinka daug viresne moteris kuri turi vyra bet pastebejau kad as jai ir labai patiku kaip man prie jos prieiti....

30

Jei bachuriukas man patiks, tuomet ir gundyti manes nereikes,pati susigundysiu, o jei nepatiks, kad ir kaip jis besielgtu, kad ir ka bedarytu, vistiek nepavyks sugundyt:)

31

Julija, 19 wrote:

Jei bachuriukas man patiks, tuomet ir gundyti manes nereikes,pati susigundysiu, o jei nepatiks, kad ir kaip jis besielgtu, kad ir ka bedarytu, vistiek nepavyks sugundyt:)

na as drisciau abejoti tokia tavo uztikrinta nuomone smile butent tame ir dalykas, kad jei jis mokes tau patikt, tai ir sugundys smile

32

Aleksandras, 21 wrote:
Julija, 19 wrote:

na as drisciau abejoti tokia tavo uztikrinta nuomone smile butent tame ir dalykas, kad jei jis mokes tau patikt, tai ir sugundys smile

Na, bet pats pagalvok:) Tarkim yra mergina, kuriai nerealiai patinki, ji tave "kabina", stengiasi suvilioti savo kalba, manieromis, judesiukais, taciau ji ne tavo skonio, taves nei kiek nedomina, atrodo visiskai nesimpatiska. Negi jai pavyktu tave sugundyti?:)
O stai atvirkstinis variantas: pamatai panele. Tau ji atrodo tiesiog nereali fainulka. Ir daili, ir patraukli, ir miela.Na, tiesiog saldainiukas. Juk jai net nereiketu deti jokiu pastangu, nereiketu taves gundyt, tau jau paciam galvele nuo jos apsisuktu ir pats pradetum galvoti, kaip ja sugundzius..:) Ar ne taip?;)

33

nu kazkaip ne taip mastai cia... as ne ta turiu omeny.. sunku paaiskint smile esme tame, kad situacija: vaikinui patinka panele, o panelei vaikinas ne jos skonio. bet jei jam uztenka proto, jis su ja susipazins, suzinos kas jai patinka, nepatinka, prisitaikys prie jos, atitiks jos poreikius ir norus.. na ir taip gausis, kad ji juo susizaves, t.y. ja suvilios. nu nemoku dorai paaiskint ka noriu pasakyt big_smile
o antra tavo situacija, tai savaime suprantama, kad jei ji man patinka, tai viliot tektu man ja, o ne jai mane smile

34

Aleksandras, 21 wrote:

nu kazkaip ne taip mastai cia... as ne ta turiu omeny.. sunku paaiskint smile esme tame, kad situacija: vaikinui patinka panele, o panelei vaikinas ne jos skonio. bet jei jam uztenka proto, jis su ja susipazins, suzinos kas jai patinka, nepatinka, prisitaikys prie jos, atitiks jos poreikius ir norus.. na ir taip gausis, kad ji juo susizaves, t.y. ja suvilios. nu nemoku dorai paaiskint ka noriu pasakyt big_smile
o antra tavo situacija, tai savaime suprantama, kad jei ji man patinka, tai viliot tektu man ja, o ne jai mane smile

Zinai, del to, gal tu ir teisus:) Bet va pvz man dazniausiai buna taip, kad jei jau is pat pradziu vaikinukas manes netraukia, tai ir veliau niekas nepasikeicia. Nebent jeigu jis bus faino budo, charakterio, tuomet imsiu i ji kazkaip silciau ziureti, bet ziuresiu tik kaip i paprasta, gera biciuli, drauga. Na, bent jau iki siol man taip budavo... Juk niekada negali zinoti, kas ivyks rytoj:)

35

aiskis. na matai, kaip man vienas draugas pasakoja, reikia buti chameleonu smile:):) jis visada randa su panom bendru temu, nes jis issiaiskina kas joms patinka ir tada mazdaug sako "o, man tai irgi patinka", o kadangi yra ispruses, tai gali bet kokiom temom sneket smile manau gera savybe jis turi, ta chameleoniskuma big_smile

36

Jonas, 24 wrote:

geras klaysmas, kolega, laukiau sito klausymo, na o bet taciau viska duotoje situacijos priklauso nuo palinkos. jei nepavyks sugundyt - kalta aplinka ;D

cia tai rimtas pagrindas

37

Labuka..be problemu sugundyciau....

38

Lukas, 20 wrote:

romantiskas zvilksnis, tylus saldus balselis.....
Atsargus pasiulymas isgerti kavos ar arbatos, o toliau tiesiok lasas po laso pilti jai nuodus i ausis big_smile big_smile big_smile big_smile

na nemanau.ne visos pasiduoda tam lasui po laso.............

39

Aleksandras, 21 wrote:

aiskis. na matai, kaip man vienas draugas pasakoja, reikia buti chameleonu smile:):) jis visada randa su panom bendru temu, nes jis issiaiskina kas joms patinka ir tada mazdaug sako "o, man tai irgi patinka", o kadangi yra ispruses, tai gali bet kokiom temom sneket smile manau gera savybe jis turi, ta chameleoniskuma big_smile

mergina:
as megstu megzti
tavo draugas:
geras!! koks sutapimas as taip pat mezgu! vat kelnias nusimezgiau! dzinsus tokius..
;]]

mdaaa vaziuoja man jau nuo abstinencijos stogas..

40

pirmiausia akiu kontaktas :::621... jei kokiame klube tai tada man patiktu kuri jaucia ritma ir su kuria galima gerai pasokti...
po to bendravimas cia zinoma kai po visu "tancu" lydi mergina arba vezi.. cia ne esme(bent man, o merginai tai dar neaisku), ir kai kalba rysasi svaime kai su tuo zmogumi galima kalbeti apie bet ka...