Re: kodel beveik visi lietuviai emigruoja butent i londona?
As siulau, lietuviams neimigruoti
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → kodel beveik visi lietuviai emigruoja butent i londona?
ka nors geresnio pasiuilysi???negi pati nenoretum pavazineti sen bei ten
londonas nepatinka ir man,m s.airija geriau beje viktorija sakai visi bega kur daugiau moka?????????? pvz taip londone gauni atlyginimus aukstus taciau lygis kitas, moki daugiau uz buta, maista ir t.t o ir reik daugiau laiko tupet taupyt pinigus negu pvz sedint s.airijoje arba p.airijoje. tenm atlyginimai mazesni ir islaidos mazesnes gyvenant 2-3 susitaupyt pinigu gali daug daugiau ir greiciau nei londone:P
vienas draugas gyvena londone,, gauna apie 300 svaru,, tacianera susitaupes,, as gyvenu north welse,,, esu per men susitaupiusi 500svaru,, ir tiesa nereikia man airijos:D
visur gerai kur musu nera
vita o tai ziurint kiek tu gauni ))
Viktorija ......... jo cia pataikei kaip pirshtu i aky :D~
Londone gyventi yra negerai Bet va as gyvenu 20 kilu virs londono ir labai labai patenkintas. Ramu, labai mazai negru ir babaju ir labai pigu pragyventi. Tieiog rojus o ne gyvenimas
evaldas 21,,, as gaunu 150svaru per savaite,,, taciau nei uz buta nei uz maista, nei siluma nei vandeni nemoku,, tad sie pinigeliai iskarto man i kisene,, ir galiu su jais daryti ka noriuu,,,:D
as gyvenu londone jau 4metai... londonas centru nesibaigia.. cia yra ir priemiesciai , kuriuose po miskus kaip lietuvoje braidzioji... tik reikia zinoti kur vaziuoti gyventi. Kada dauguma lietuviu , su indusais siukslinuos prikimstuos rajonuos gyvena , tai zmones ir susidaro nuomoine , kad londonas siukslynas , su begalybe zmoniu... nesamone... kam reikia , klauskit-tokiu vietu londone prirodysiu, kad sakysit , o gal cia visai ir nieko !!!
bet is esmes... lietuva mums nieko neduoda , kad joje pasilikti... ka. ten gyvenant centa prie cento deti , ir gyvenima tarp uzdaru sienu praleisti..??? cia dirbi , bet nors si ta pamatai... se ten nueti gali , taip nesijaucia...
nu , bet cia kiekvieno nuomone , man gerai cia , o y lietuva visada gali sugrizti , kai dantis stiklinej pamerkes sedesi, ir sodely y trilitreka broskes raskysi..
vita ne nu tai blemba tu lygini degtine su vandeniu taip gaunas ) ugne ) nu jo lietuvoi nieko gero ) as ir nezadu gryst man ir airijoje gerai ) ugne o tu poto kai laikysi pamerkus dantis stiklinei galesi man pririnkti 3 trylitriakus brashkiu ? )
Jo gyventi londone tarp babaju ir smirsti, netolkas Dauguma anglu pabego is londono i uzmiescius, nes ten dar nesugadintas gyvenimas ~
I armija ait tarnaut galima,3500sv.per menesi,
gali daugiau apie armija paaiskinti,dekui
mano brolis per diena uzdirba 40 svaru=200lt
londonas yra sudukas ant pagaliuko bet sako kad ten grazus atlyginimaj wuoa tep
mergaite nenusisnekek ten visa laika toosai ir bernai tai va
;D;D;D;D
Julija, 15 wrote:londonas yra sudukas ant pagaliuko bet sako kad ten grazus atlyginimaj wuoa tep
mergaite nenusisnekek ten visa laika toosai ir bernai tai va
;D;D;D;D
siaip ne anglijoj
o skotijoj vat
;D;D
Jo gyventi londone tarp babaju ir smirsti, netolkas Dauguma anglu pabego is londono i uzmiescius, nes ten dar nesugadintas gyvenimas ~
nu jo bet ir uzmiesciuose tu babaju kaip pri****kta vat
nes kitu vietu ne pazysta
nevarykit ant to londono.jeigu butu taip blogai, tai lietuviu tiek jame nebutu
gyvenu dabar londone,nera taip blogai cia yra mano draugai brolis,atrodo nieko netruksta,,bet,,,nezinau reik stipriu nervu kad atlaikyt toki surmuli,turi but tolerantiskas ,nes cia visiems viskas ****,jie gyvena o ne ziuri kaip gyvena kiti,nera apkalbu ir t,t. man patinka cia nes cia jauciu kad esu dar zmogus ,,atradau zmoniu kurie yra lb proting ir begalo draugiski,kurie pades man be jokio atligio..tad nepabuvoje cia nesnekekit nesamoniu,juk babajai irgi zmones ir lietuvoj yr smirdanciu zmoniu,kurie saves neprisiziuri ..
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → kodel beveik visi lietuviai emigruoja butent i londona?