Topic: "meile trunka trejus metus"
kokia nuomone apie sia knyga?
jei neskaitei, tai perskaityk
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → "meile trunka trejus metus"
kokia nuomone apie sia knyga?
jei neskaitei, tai perskaityk
drysciau priestarauti sios knygos pavadinimui:)
drysciau priestarauti sios knygos pavadinimui:)
pavadinimas tai ne knyga
knygos autorius Frederic Beigbeder
...:D
manau, kad meile trunka 3 metus blogiausiu atveju, geriau truktu trumpiau
meile trunka tiek laiko kiek patys mes norime... bet kai suzinai meiles kaina, tai ja pradedi vertini pats....
Niu mano draugu rate tai yra taip.... jei jau draugauji 3 metus... tai meile vistiek isblesta lieka labiau seimyninis-buitinis gyvenimas jei jis tave tenkina vesk arba skirkis...
tai tokia realybe?
tai tokia realybe?
ce ziurau sitos knygos nieks neskaite ir kaip pastebejau dauguma nesuprato kat tu klausi aplamai apie knyga seis laikais mazai kas skaito niu ir as is tu busiu
komentatorius ..... pati matau
niu niu ir kiek pirstu as tau rodau jei taip gerai matai
tris ;D maziau ar daugiau rodyti yra uzdrausta
man draudimai negalioja nesudrausminsit manes seip laikas butu ir apie akinukus susimastyti
visiem galioja
neseniai skaiciau straipsni sia tema tik neprisimenu kuriam zurnale to straipsnio isvados buvo pateiktos remiantis uzsienio spec. ilgameciais poru(seimu) stebejimais ir analize.
Isvados visiskai atitiko mano supratima. Ten buvo pasakyta, kad meile turi savo pakilimu ir atoslugiu... zodziu jeigu nubrezti grafika... jinai butu kaip sinusoide Todel 3 metai, tai tik mazytis tikros meiles tarpsnis
zodziu meile kaip gyvenimas is jos galima tiketis visko )))))
manau kad tai gera knyga ir daug dalyku tiesa. Kate gyvena 13 metu roze zydi 3 dienas o meile trunka 3 metus-1metai laimes 1 metai dziaugsmo ir 1 metai kancios
Knygos pavadinimas yra labai tikslus, is praktikos galiu tai patikinti ...
aplamai kas tai yra meile? buvau su zmogum kartu 5 metus... bet ar laiminga buvau? tikrai ne...:( tai ne visiems tie trys metai pasiskirsto vienodai..
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → "meile trunka trejus metus"