Topic: jungle reggae ir pan...
gal yra chia dar tokiu kam patinka koks d
jungle reggea ;]]]]
ar chia ash tik viena pgavus kably ant tokios muzikos?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → jungle reggae ir pan...
gal yra chia dar tokiu kam patinka koks d
jungle reggea ;]]]]
ar chia ash tik viena pgavus kably ant tokios muzikos?
jo tu viena ir tu dabar labai kieta...
o kas cia tokio?
buvo kazkada man kablys, bet tik kazkada
kas tai pasakykite please
Evelina, cia muzikos stilius...
ne bet koks stiliu,bt nerelus muzikos stilius ;P~~
ne bet koks stiliu,bt nerelus muzikos stilius ;P~~
cia jau galima gincytis... kiekvienas turi savo skoni, nuomoneir tt...
sakai kiekvienas turi savo nuomone,tai chia ir buvo mano nuomone ;]]~
jungle reagga , reagga....... joa bob marley kartais gerai paklausyt
sakai kiekvienas turi savo nuomone,tai chia ir buvo mano nuomone ;]]~
tai saunu, kad turi savo nuomone...
tik lavonas be nuomones nu ir sheip kai buna skyliai dvi skyles t.y. kai koks zhmogus nosy y kieno nors shikna ykysha xD~ o shiaip kai pastebejau beveik visada kai paklausi ar klasuai reggae tai sako:jo klausau Bob marley...ne vien jis ta reggae ir groja....
jurgi zinau kad ne vienas bet zino ji todel kad jis pradininkas ir aplomia jisvienas is geriausiu reaggos muzikoriu:P siaip ne vienas is geriausiu bet geriausias ....... RESPECT BOB MARLEY ......... o tai gal kiti nepatiynka o patinka bob marley. siaip gal pasako kad zinotum jog zino kas geriausia ir klauso !!!
Jamaika juodaodžiams davė tris reikšmingus dvasinius lyderius: Bukmaną, Markusą Harvį ir Bobą Marlį. pirmasis išgarsėjo tuo, kad įkūrė vudu kultą, o 1791-aisiais vadovavo vergų sukilimui, kuris baigėsi pirmosios pasaulyje “juodosios” respublikos sukūrimu Haityje. M. Harvis pradėjo masinį politinį juodaodžių judėjimą ir dvasiškai įkvėpė daugelį Afrikos demokratijų. B.Marlis tapo tarptautiniu rastafari pranašu. jo muzika išplatino šį judėjimą visame pasaulyje ir šiandien kulto pasekėjų gretose jau seniai yra įvairiausių nacijų ir odos spalvos žmonės.
ir ?
nieko...rashaiu tiem kas nezhinojo,galvojau gal ydomu jiem...xDD
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → jungle reggae ir pan...