Topic: Apatiniu fanes
Merginos paplepekime mums aktualia tema: apatinius, kokio tipo apatiniai jums patinka, kur juos dazniausiai perkate , daug tam teikiate pirmenybe ir ar daug tam pinigu isleidziate?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Apatiniu fanes
Merginos paplepekime mums aktualia tema: apatinius, kokio tipo apatiniai jums patinka, kur juos dazniausiai perkate , daug tam teikiate pirmenybe ir ar daug tam pinigu isleidziate?
stringai stringai stringai geriausi merginu apatinei
siaip merginos viktorijos paslatis labai megsta kiek zinau tai tiesa?;]
viktorijos paslaptis? kas cia per firma, dar tokios negirdejus!
na galiu pasakyt,kad apatiniams kaip ir kosmetikai nereikia gaileti pinigu:)
man kazkaip labiausiai patinka utenos trikotazo ir kaina lb preinama,ir lb kokybiska,o kas svarbiausia -naturalu!!!!!:)
AAAAAAAAA jo sita zinau, bet cia anglijoj !!! lietuvoj nezinau ar yra sios firmos parde! Nezinau kaip kitos bet as tai apatiniams negailiu bapkiu , mano megstamiausios firmos: chantal thomas, aubade, huit ir princesse tam tam, dar is pigesniu tai etam visai nieko, bet viskas priklauso nuo kolekcijos, nes naujausia etamo kolekcija tai nieko ypatingo!!
man pats graziausias baltas apatinis trikotazas.
na, as jau nzn kokie 4 metai, vien tik stringus perku ir vien tik juos nesioju ... pilna ju pas mane, kokia 20 ar 30 ... ivairiausi : paaugliskai patrauklus ar moteriskai sexualus ... kadaise as net vadinausi stringe - xe xe xe ... tai mano silpnybe ...
mano megstamiausios apatiniu firmos tai jellaby ir passionata
tai gal paneles savo nuotraukose galetu ademonstruoti??
bet geriause tai vistiek be ju ir kam tie apatinei reikalingi :?
bet geriause tai vistiek be ju ir kam tie apatinei reikalingi :?
pritariu
e panos kame parkes, uzsimaunat seimyninius ir baigtas triukis
niu niu ir kam tie seimyninei :? negi jau subines nusalot :?
jauciu silpnybe apatiniam trikotazui:) ui daug turiu:) labai patinka su visokiais nerinukais,megstamiausi oranziniai ir juodi:) tik lb daug laiko praleidziu kol issirenku:D
o as turiu ir visa kolekcija kai rinktis reikia tai net nezinau kuriuos juodus ar baltus ir kaip sunku buna apsispresti
Sauliau ir tu ant stringu persimetei?
tai ar pademonstruos kuri???
As pvz stringus megstu.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Apatiniu fanes