1

Topic: Apie isipareigojimus

tawo akimis kokie ysipareigojimai yra kai draugauji. noriu yrodyti wienam, kad draugyste tai ysipareigojimas. padekit.

2

Re: Apie isipareigojimus

draugysteje nez ka tu laikai isipareigojimais? gali buti tai, kad padeti vienas kitam laimeje ir nelaimeje juk sakoma drauga pazinsi nelaimeje...tolerancija supratimas vienas kitam

3

Indre, 17 wrote:

tawo akimis kokie ysipareigojimai yra kai draugauji. noriu yrodyti wienam, kad draugyste tai ysipareigojimas. padekit.

draugyste tai jau isipareigojimas , sioks toks ... na visu pirma tai jau kai draugaujhi nereikia duotis su kitais kitoms . skirti demesio, ir laiko ir pan ...

4

tu zmoguij ne kada ne irodisi smile jis turi pats suprast syta dalika wink

5

o tu pabandyk paklaust jo kaip reaguotu jei su kitais buciuotumeis? smile ar kad ir apsikabinus vaiksciotum po miesta ne su juo? neturetu jam tai patikt, taigi draugaudamas ir jis isipareigoje to nedaryt. draugysteje yra labai daug visokiu vingiu ir ka vienas kitam leisit daryt, tai jau jus sprendziat...

6

Edgaras, 19 wrote:

tu zmoguij ne kada ne irodisi smile jis turi pats suprast syta dalika wink

teisingai sako Edgaras...
jei to nesupranta pats zmogus tai jam dar visiskai nesvarbi jusu draugiste... wink

7

draugyste nemanau kad yra isipareigojimas na is dalies taip bet as draugystes neisivaizduoju be supratimo tylos klegesio pokalbu siltumo ir imtymumo.. na jau ten ikalsi i galva jei joje vakuumas :? big_smile

8

kliedesiai jus big_smile kokie dar isipareigojimai pas notara nuvarykit sustarti su isipareigojimais pasirasykit smile) kas cia sake su kitais buciuotis ? nu irgi turbut pahmelinga:)  kokie bucianiai su kitais jeigu draugauji su kazkuo nu cia jau isipisinejimas tiesiog manau paciam reik mastyt ka daryt ko nedaryt o neisipareigot cia juk ne vestuves...
P.S. einu miegot...

9

as tai kaskaip nemanau kad draugyste yra isipareigojimas....isipareigojimas pvz.:ansti keltis ryte ir skubeti i mokykla tai isipareigjimas...o meileje niekada nera taisykliu

10

Indre, 17 wrote:

Na jei draugauji turi buti istikimas uztarti drauga,paguosti nes jei jis nenori to daryti tai ir tu gali elgtis  be isipareigojimu kaip ir "draugas". Draugyste tada turetu nutrukti isblesti nes nera isipareigojimu. Mane daug kas laiko savo draugu ,o as ne!!! Nes je kartais uzeina uz nugaros su mano priesais  hmm jie man niekada negales buti draugais taip kaip je mane laiko .
Kai ko nors jems  reikia sukasi ratais vidmainiauja .nekenciu tokio elgesio

11

Indre, 17 wrote:

Kai santykiuose yra abipuse meile, irodyneti isipareigojimus ar kazka kita, nereikia. Ka zmogus nepadaro del mylimo zmogaus...

12

man tai draugyste ir isipareigojimai skamba kaip visiski skirtingi dalykai...
o kad ten tarkim tokie dalykai kaip istikimam buti, rodyti demesi, kartu kur nors eiti.... nemanau kad tai ispareigojimas... tai tik kito zmogaus gerbimas ir pacio zmogaus supratimas....
jei jis eina i kaire.... jis tiesiog negerbia kito zmogaus, o kokia gali buti druagyste jei jo negerbi....

13

turi buti kazkokie saitai ir prisirisimas prie zmogaus :::110 kad zmogus jaustusi atsakingas uz savo elgesi savo partnerio akivaizdi ...cia pazejus is sono  taip turetu atrodyti, o is tikro tai jis ji  turi noreti buti isipareigojes-jus  savo partneriui, nes myli

14

nu net mano suo, uz tai kad as ji seriu visalaik buna  prie manes big_smile taigi net gyvunai jaucia isipareigojima .Zekit kaip pauksciai ... visalaik po du laikosi smile vadinasi net gamtoj yra isipareigojimai :? /as kalbejau  apie isipareigojimus draugams ir tarp poru esancius isipareigojimus /