61

Re: NARKOTIKAI

na seip jo ir vaikinam nevartot reiktu ;]
snieguole tau 21 o mastai kaip pirmoke. man irgi del taves liudna ;]

62

nzn, kur izvelgi ta pirmokiska mastyma ... gali argumentuoti?

63

kas sako kad narkotikai legalus tik OLANDIJOJ ?? LONDONE ir yra LEGALUS. yra TAM TIKROS RYBOS  LONDONE KUR GALI JUOS VARTOTI .... JUOS NET PARDAVINEJA PARDUOTUVESE smile)

echhhhhh ....... kiekvienam savo wink man patinka ir narkotikai ir alkogolis wink abu daro zala smile narkotikai didesne uz alkogoli sad bet ka darysi?????? gyneti reik smile linksmintis reik smile

daba mesit akmeni ir sakysit as esu kvailas ir t.t nes nesugebu atsipalaiduoti/linksmintis be narkotiku smile

P.S O ISTIKRUJU KOKS JUSU REIKALAS???? Vyrams NEREIK GIMDYT tai DZIN liksiu nevaisingas? ir tam yra DONORAI big_smile a vat del PANU .. tai feee :-)

64

noreciau i tavo darza akmeni mesti.. bet tebunie, tavo pasirinkimas.. tau gerai.. mums dar geriau.po penkiu metu parasyk, jei dar nebusi degradaves..(visom prasmem)
turbut ir dabar gyveni pas mama, ir kauliji vos ne kiekviena diena bapkiu..m?
sorry iskart.. nenoriu nieko izeidineti..

65

na nevartoju i stengsios nevartoti big_smile BET KAIP BUS NZ GAL NARKOMANAS TAPSIU ;D

66

Goda, 21 wrote:

noreciau i tavo darza akmeni mesti.. bet tebunie, tavo pasirinkimas.. tau gerai.. mums dar geriau.po penkiu metu parasyk, jei dar nebusi degradaves..(visom prasmem)
turbut ir dabar gyveni pas mama, ir kauliji vos ne kiekviena diena bapkiu..m?
sorry iskart.. nenoriu nieko izeidineti..

nu matai narkotikus varotoju jau daug laiko smile nu matai ri po 5 metu nebusiu degradaves smile :PP bet jauciu noretumet ania ? oo del gyvenimo pas mama ir kaulijimo is jos pinigu ... pasakysiu shitaip:

jau n metu nekaulyju - reikia uzsidirbu, atrandu kur uzsidirbt, visgi pagal spec. nu ji dar ebaigta esu kopiuterastas(nu ne py***rastas iasku ), vasara pas mama darbe dirbdavau, tevai patys siulydavo imk pinigu . sakau nereik turiu pac..... ir del gyvenimo jau metai beveik su puse kai gyvenu vienas be tevu ir dar kitoje valstybe , dirbu kasdiena beje daug ir sunkiai ir neishleidziu visu pinigu kvaisalams ir problemu nematau, visgi kaip sakant su PROTU.. aisku daba da sakysit is kur pas narkomanus PROTAS .......netureciau proto seniai kaip tu sakai pas mama kaulyciau pinigu kasdien.ir dabeto as esu sutikes daug zmoniu kurie vartoja narkotikus n metu aisku dalis ju atbukusiu kaip pamidorai dalis protingesni net uz jus kurie nevartojat . taip kad supranti

67

zn, Evaldai, lietuviams atrodo, kad narkomanas, tai butimai degradaves, vagia-parduoda, kad nusipirkt narkotiku, be ju negali isbut nei dienos, kokioj skylej badosi, ir pan ... ir kai pasakai, kad esi vartojes ir dar kartais pavartoji lengvo narkotiko, tai butent taip apie tave ir galvoja ... ... ... as jau pavargau cia gincytis ... man taip pat tik 21m, ir as kt saly dirbu, o lt dar ir studijuoti sugebu, as pati mamai duodu pinigu ir pan ... ar panasu, kad as po 5 metu degraduociau?!

evaldai, del tu vaikuciu, ne tik nevaisingu gali tapti, bet nevartojanciai nieko niekada panai, gali padaryti taip pat pats nesveika vaikuti ... Sooooooooo... pries norint pradeti gyvybe, organizmas tiek vaikino, tiek merginos turi buti svarus apie 5 metus - maziausiai, pradeti sveika gyvybe wink

68

su heroinu gali viska daryti rukit uostyt leistis:):::139bet geriausia tai isviso jo neliesti.

69

taip ir prasideda narkotiku vartojimas nuo paprasciausios zoles.tereikia tik kabliuko ir silpnos valios

70

Žolė - ne narkotikas. Nuo jos fizinė priklausomybė nesivysto. Šiaip, aš prieš stiprius narkotikus.

71

Evaldas, 21 wrote:

nu ir kas smile) as pvz pirma kart bandziau parukyt vaje gal kokius 4-5metus atgal smile poto dar smile) po kiek laiko:)) o pries 3metus daznai rukau ir kas ?:) puikus atsipalaidavimo budas parukius paklausyt muzikos, smile) aisku ratai ir priot smile)
nu ka valgiau ir grybu, valgiau ir piragaiti ir ? smile viskas ce tvarkoi smile) tik vat da neprisiruosiau koko smile nors siule bet sakiau ne sad poto gailejausi smile o kas ? gyveni viena karta naudokis proga smile siaip neturesi valios  busi narkomanas :PP as pvz galiu rukyt galiu ne :PP  galiu valgyt galiu ne smile) nuo zmogaus priklauso o ne nuo narkotiko smile)

na as kazkodel tai nemanau.. aso vaidinti nereikia nas su subine muses dar niekas nepagawo... bet as tai kategoriskai pries visus narkotikus. Bevaliai net nuo cigareciu atprasti negali o ka jau kalbet apie stipreni bruda :?

72

na jau cia kt kalba, Linai, apie bevalius smile

73

siaip zole narkotikas ir nuo jos vystosi priklausomybe, kaip ir nuo visu kt narkotiku, tik nuo zmogaus priklauso, kaip jis pats nores, kad ta priklausomybe vystytusi ...
AS TAIP PAT PRIES stiprius NARKOTIKUS!!!

74

Nuo jo vystosi psichinė priklausomybė. Fizinė - ne. Jei nesivysto fizinė priklausomybė, tai yra psichotropas, bet ne narkotikas.

75

Pagrindine zoles medziaga prisirisa prie nervu lasteliu membranu.Dėl to vartojant zole suleteja mastymas, prasteja atmintis, blogiau isisavinama informacija, padazneja sirdies darbas,kyla karaujospodis...Tyrimai su gyvunelias parode, kad atsiranda fizine nepriklausomybe ... Taigi???

76

Nepaminėjai vieno svarbaus fakto. Reikia daug, labai daug laiko tokiai fizinei priklausomybei atsirasti. Metų bent poros. Aš kalbėjau apie vienadienius (savaitės, mėnesio) pažaidimus.

77

aaa, savaites menesio \pazaidimai\ nepereina i metu \pazaidimus\??? as dar esu pries tai, kai dar nesubrendes oraganizmas, issireiskim taip zaidzia tuos \zaidimus\ ...

78

Snieguole, 21 wrote:

aaa, savaites menesio \pazaidimai\ nepereina i metu \pazaidimus\??? as dar esu pries tai, kai dar nesubrendes oraganizmas, issireiskim taip zaidzia tuos \zaidimus\ ...

Snieguole esu visom 5 uz tave tu teisingai sneki man patinka tavo nuomone o tau Inga galiu paskyti tik tiek kad bet koks gyvenime ėesantis brudas tavo gyvenimo neilgina taigi susimastyk tai vartodama as manau kad tai yra didziausias gyvenimo meslas ir niekda jo as nepaimsiu i burna.

79

Žolės atveju per savaitę/mėnesį fizinė priklausomybė neišsivysto. Iš patirties sakau. Nuo stipresnių ir po vieno karto gali užsikabliuot.
Benai, šaunuolis. Mano gyvenimas yra mano reikalas, bet niekada nebuvau ir nebūsiu už stiprius narkotikus.

80

benai, perskaityk kt mano zinutes ... as jei ka, uz lengvus drugsus, ir pati juos kartais pavartoju ... ir ka, db visom 5 pries mane?