101

Re: Pirmas kartas

tai va tas ir sunkiausia kad jos prisiklauso ar prisiskaito ir bijo. o tada tikrai vargas buna vaikinui kuris bando pralauzti ledus:)

102

O jei toks bajeris atsitinka kad tik po 4 menesiu draugystes supranti, kad tu jai buvai pirmas ir tau tai yra ganetinai neitikima hmm bet taip buva.... tai gali likti visiskai nesusiprates... o kaip to nesuprasti.. nu va butent kazkaip taip gavosi, del tos pleves irgy likau nesusiprastas krc keistas dalykas... Nesuprantu nieko Oo

103

Saulius, 24 wrote:

jei lauksi kol mergina pati pasiulis tai ir mirsi nep.....s big_smile

preistarauju! wink

104

:=):=):=):=)
kazko sunkiai beprisimenu kaip ten buvo:o:::659

105

;D ;D ;D ar tas pirmas kartas tau toks neispudingas buvo?

106

tikriausiai ne big_smile

107

man 17 buvo ;]
gal ir velai palyginus su kitais diedais kur cia pasakojo didzioji dauguma kad 13-14 ;]
labai juokingai viskas buvo.perdaug jaudinaus,pirma kart prezervatyva bandziau uzsidet ir sh gavos ;]]]
bet uztai 2 kartas buvo labiau nusisekes

108

ir kas ji tau uzdejo?

109

Diana, 17 wrote:

O kuo jis turi ispudingas buti kada partneriai nesusiderine, gaunasi disharmonija... ir visu pirma kai abu dar nemoka... Bet su laiku vis geriau ir geriau... Bet pirma karta gal per daug buvau idealizaves ir tikrai stipriai nusivyliau... Ir man beje su tuo prezervatyvu kazkas panasaus buva big_smile
O dabar isvis as tu bananu lupenu akyse nenoriu matyt, feee... nesamone myletis su jais.

110

labas visiems

111

man buvo 18 tai buvo fantastiska

112

Osvaldas, 19 wrote:
Diana, 17 wrote:

O kuo jis turi ispudingas buti kada partneriai nesusiderine, gaunasi disharmonija... ir visu pirma kai abu dar nemoka... Bet su laiku vis geriau ir geriau... Bet pirma karta gal per daug buvau idealizaves ir tikrai stipriai nusivyliau... Ir man beje su tuo prezervatyvu kazkas panasaus buva big_smile

o man tai geras buvo, nors ir abiem pirmas kartas buvo tongue

O dabar isvis as tu bananu lupenu akyse nenoriu matyt, feee... nesamone myletis su jais.

o kodel?