Re: pirmas bucinys (laizekas)
lazekas yr gerai kai dar atliki ta reikala su mylimu zmogeliuku )
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
lazekas yr gerai kai dar atliki ta reikala su mylimu zmogeliuku )
uoj..prisimenu kaip tikejausi kazko...tokio,...uch naivuole... pirma kart kai laiziausi buvo labiau slykstu nei malonu,ar romantiska ar kazkas panasaus,jokiu virpuliuku ,nieko tik begant laikui jie pasidare saldesni..
Oi laizekas yra cool dalykas jauciu tik malonuma...
na as dabar irgi jauciu malonuma....virpuliukus:D na bet per pirma bucini.,.tj fee...nej skanus nej jaudinantis:D
e,pasakykit kias nors ka reikia daryt per pirma bucini?
geriausia jei jis jau buciavosi daryk mazdaug ta pati ka ir jis...o jei ne improvizuok..isvis kiekvienas buciuojasi savaip,kurk tu ir savo stiliu
Nzn as per pirma bucini (laiziaka) buvau girtas tai liezuvelis pats dirbo ir buvo tikrai malonu.. Migle13, kai pradesi buciuotis viskas ivyks savaime, bent jau man taip buvo.. ;]
Nzn as per pirma bucini (laiziaka) buvau girtas tai liezuvelis pats dirbo ir buvo tikrai malonu.. Migle13, kai pradesi buciuotis viskas ivyks savaime, bent jau man taip buvo.. ;]
tiesa,ypac jei busi isgerus:D
aciukas uz patarimus:*na o jus mindaugeli ir gintaryt kada pirma kart pasibuciawot?
e,pasakykit kias nors ka reikia daryt per pirma bucini?
iskisk liezuvi tabaluodama i virsu ir apacia ikisk i vaikino burna, kraipyk visaip galva laikas nuo laiko. esmej mazdaug taip viskas vyksta jei kalbam apei prancuziskus bucinius
cia tai ziauriai ir lb slyksciai pasakyta....po tokio aprasymo vargsele gal nenores nei bandyti )
noret tai noresiu kamilyt,bet biski tikrai nekaip papasakojai aruniuk:)tik nesupyk
aciukas uz patarimus:*na o jus mindaugeli ir gintaryt kada pirma kart pasibuciawot?
pirma,nera uz ka,o antra,is tiesu visai neseniai...hm....atrodo pries koki pusmeti,ar turputi daugiau,gal truputi maziau
ir kaip tau?patiko?:V
uoj..prisimenu kaip tikejausi kazko...tokio,...uch naivuole... pirma kart kai laiziausi buvo labiau slykstu nei malonu,ar romantiska ar kazkas panasaus,jokiu virpuliuku ,nieko tik begant laikui jie pasidare saldesni..
jau minejau
nenorejau apie savo pirma aprasinet nes vaikino gajla buvo... o db kadangi jis buvo paskutinis lopas.... as su juo buciavausi tik is smalsumo.... buvo slykstu.... fef.... nieko nera bajsiau kai vaikinas buciuotis nemoka....
na as labai laukiu pirmo bucinio,bet nezinau kodel:)
turbut todel,kad visi jo laukeme
Tas buvo labai senai jau neprisimenu.. ;]
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)