Re: Neleagalu
tai gerai kad taves viktorija ne pagavo
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Neleagalu
tai gerai kad taves viktorija ne pagavo
Mentuj nugara apspjoviau ;|
Virsijau greiti: N kartu..
Kiti KET taisykliu pazeidimai: N kartu
Pagautas buvau: 0 kartu..
kas dar?.. geidziau svetimo turto ar svetimos moters.. kazkelintas dievo isakymas )
nea o siaip viena karta riesuta pavogiau, kai buvo gal 5i metai.. poto viena cd pavogiau nes labai ten mada buvo juos vogt, o as taip to cd norejau.. poto dar budavo jog nueidavau ten kur daug cd parodydavau kuriu reikia ir man juos pavogdavo ir parduodavo uz maza kaina..
Bandziau girdyt nepilnamecius: N kartu.. ;]
aj vnz supratau, jog per daug dorai gyvenu! laikas keistis! viskas nuo ryt busiu banditas ;]
ai dar viena syki dalyvavau rekete tokiam neblaivo zmogaus.. bet nenoriu zemintis cia ir pasakot buvau 12metis gal koks tai kitaip suvokimas tada dirbo..
o dar prisiminiau.. audio kaseciu juostas tampydavom tarp stulpu gatves tverdavom... dar ish supuvusiu obuoliu trobele apmetem...
viskas rasykit nuosprendi, daugiau nieko blogo padares neesu
Mentuj nugara apspjoviau ;|
pirma jis pareigunas, antra jis mus saugo.. trecia o buvo verta?
nugirdziau darbu mokytoja per ilgaja pertrauka ;D iejes pas ji i kambariuka tumara su vodkos bonka ;DDDDDD
Jurgita, 14 wrote:Mentuj nugara apspjoviau ;|
pirma jis pareigunas, antra jis mus saugo.. trecia o buvo verta?
jis labai letai ejo o ash skubejau ir jis mane nervavo...tai ka daryt?>:!
Labai blogai laurai
Pora isdauztu langu ir sejp visokiu nesamoniu:D
neblogai
nu jie su knyga duot mokytojui per galva nelegalu tai tada sakau ir as jei tai nelegalu:
uzrakinua lietuviu kalbos mokytoja kabinete buvo juoko daugiau nei asaru:D
p/s asaru buvo is juoko tevas pac juokesi ir nieko nesake:D
Naudoju nelegale programine yranga :DDD cia ciuju diziausias pas mane nusikaltimas :DDD
xD wah
Naudoju nelegale programine yranga :DDD cia ciuju diziausias pas mane nusikaltimas :DDD
man net gi baisu pasidare
Cia kokie 90 procentu, piratai :DDD
Vladi kaip cia sugebejai tuscia posta parasyti? :DDD
arba parase ka kvailo ir laiku susigriebe paredaguot ;]
nu gerai visi tie kas turi teises ir nelaiko ju stalciui pridekit ranka prie sirdies ir pasakykit teisybe ar nepazeidinejat KET? (KET- keliu eismo taisykles red. past.)
Cia kokie 90 procentu, piratai :DDD
dar baisiau
nu gerai visi tie kas turi teises ir nelaiko ju stalciui pridekit ranka prie sirdies ir pasakykit teisybe ar nepazeidinejat KET? (KET- keliu eismo taisykles red. past.)
prideje prie sirdies dauguma pasakytu kad beveik visus istatymus yra sulauze ir ne tik ket bet ir dievo ir seip konstitucija ir dar kanors
pvz visi mokytojai pazeidzia konstitucine zodzio laisves teise
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Neleagalu