Re: Liūdniausias filmas
"Lopas Adamsas". Man jis liūdniausias. Ir geriausias. Ir linksmiausias. Ir dar visoks kitoks -iausias. Myliu.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Liūdniausias filmas
"Lopas Adamsas". Man jis liūdniausias. Ir geriausias. Ir linksmiausias. Ir dar visoks kitoks -iausias. Myliu.
vistiek visu laiku geriausias filmas yra "saules asaros" nors ner jis labaj liudnas bet ner toks kliedesys kaip daugelis
o dar viena prisimenia kazkaip ten vadinosi su "ANNE"
apie hitleri kara kaip zmones zudidavo ten apie viena seima kuri slepesi kad ne nunuzuditu
bet ne pavyko visem isgyvent itk tevuj tai va ir sitas labai liudnas buvo
man "gerasis vilas hantingas" nzn anglisko varijanto ;] bet ten yra tikrai superiniu scenu. ir isvis pats geriausias mazo biudzeto filmas, kur vaidina geriausi aktoriai ;]
zalioji mylia, if only, cruel intentions (ypac galas), artificial intelligence ... ir daug kitu...
Apolonas 13 ar kaip ten jo pavadinimas
man ir zalioji milia dar titanikas...:-[:-[:-[:-[
niekad nesusimąsčiau, koks filmas liūdniausias.bet dabar prisiminiau, kad labai liūdnas buvo rusų senas filmas "Juodasis Bimas, Baltoji ausis". labai gaila šuns buvo, i ka verkiau, ka verkiau:-[
dar armagedonas
o dar viena prisimenia kazkaip ten vadinosi su "ANNE"
apie hitleri kara kaip zmones zudidavo ten apie viena seima kuri slepesi kad ne nunuzuditu
bet ne pavyko visem isgyvent itk tevuj tai va ir sitas labai liudnas buvo
o "Gyvenimas yra grazus" matei? Panasaus stiliaus, tik apie zydus hitlerio lageryje:) ir isgyveno tik vaikas
nea ne maciau :?
o tas filmas apie kuri as pasakojou tai ten irgi apie zydu seima buvo
nu manasis tai prancuzu statybos regis;) ir ten tevas patekes su sunum i vokiska lageri, kad vaikas labai nepanikuotu, pradejo jam pasakot kad cia tokia stovykla - zaidimas. Laimes tas kuris surinks daugiausia tasku. O taskus reik rinkti gerai atliekant darba. O pagrindinis prizas didelis tankas... Vaikas patikejo ir isgyveno Ant pacio galo atvaziavo amerikieciai ir jis atsisedes ant tako parvaziavo namo...
laimigai baigesi
bet manau butu idomu paziureti
na kaip cia pasakius ar laimingai... :? Laimingai dalinai, nes visa seima tai prarado...
laimigai baigesi
taip nuzude motina,teva ir dar belekiek pazystamu,draugu liko vaikas 6metis vienas ;]
na mano supratimu nedaug laimes
Evelina, 17 wrote:laimigai baigesi
taip nuzude motina,teva ir dar belekiek pazystamu,draugu liko vaikas 6metis vienas ;]
na mano supratimu nedaug laimes
~ ~ ~ Gera supratima turi ~
nu as gi netaip turiu galvoje laimingai
o kitaip
nu as gi netaip turiu galvoje laimingai
o kitaip
aaa nu jeigu apie TA KITA laimes supratima kalbam kurio as turbut nesuprantu tai tada jo laimingas tas vaikas ;]
nea
turiu galvoje baisiai bet parasiau laimingai
supranti?
mhm perkeltine prasme ji turejo omenyje:) dabar isikirtau
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Liūdniausias filmas