121

Re: Pirmas kartas

14 ? smile tai kad tu visai vaikas ... maza mergaite smile nu krc nzn.. tau dar su lelem zaist ,o ne apie saxa kalbet !!!

122

evaldai tu irgi vaikas, tik biski vyresnis ;D

123

ui big_smile jei 20 vaikas... tai as tada dar lelius ! big_smile~

124

auris, jis norejo pasakyt kad tas 20 metis nesiskiria nuo tos 14 metes wink

125

jei jau zaist su lemem tai 14em siulau pripucia lelka nuspirkt big_smile

126

nu cia jei kazkas sako kad 20 metis nesiskiria nuo 14 metes tai gal jau metas gyditis ... nu o jei tau gerai 14 mete tai kazinau gal miegot su 14 metem  ir su 11 mete tada gali????? juk nedaug skiriasi !! 

127

supranti merga reik rinktis pagal penia dydi, jei 18cm tai 18mete ir pan. evka suliau tau kokia 6oke pasiciupt, tau bus kaip tik smile

128

tai tu gal mano peni ismataves smile ? daug zinai ziuriu tongue jei taip renkiesi mergas tai tu molis,o aplamai tai penis gali but ir cm tik mokek juo naudotis

129

o dar as noriu pridurti kad jei pradedama myletis  po 20 metu jauciamas didesnis malonumas nereikia skubeti :::741:::410 hihi

130

Agne, 20 wrote:

o dar as noriu pridurti kad jei pradedama myletis  po 20 metu jauciamas didesnis malonumas nereikia skubeti :::741:::410 hihi

is kur tiek ziniu big_smile bandei ir pries ir po big_smile

131

Saulius, 24 wrote:
Agne, 20 wrote:

is kur tiek ziniu big_smile bandei ir pries ir po big_smile

prasilenktu su logika jei butu bandzius ir pries ir po.. nes jei pabande priesh, tai po 20o gimtadienio nesiskaitytu, jog tai pradejimas..
blah blah blah blah..

132

ka tu cia svaigsti !! ?

133

mmm pasiskaicius as ir noreciau pirmo karto :=(

134

po paraliais net nemaniau kad vaikai mylysi:))

135

Voldemaras, 24 wrote:

po paraliais net nemaniau kad vaikai mylysi:))

Nu va matai koks suolaikinis jaunimas kad baisu as tai sakes apsales jau nuo 12 lipa vienas ant kitu bet as vat atvirai pasakysiu pats vienoj stofkei vos neuzlipau ant 14metes bet visai nieko butu su tokia ech tas gleznas jaunas kunelis,su dar staciais papukais ir svelnia odyte.

:PP

136

Yra beda , cha , man jau ne uz kalnu 18, bet tai as dar nekaltas, kaip va ta isprest, nes as kazkaip sunkiai issirenku partnere...

137

Mindaugai, tau ta nekalbyte sveria 15tonu,kad tau cia didziule beda ir nasta ? tongue Tai grazus prisiminimas,kuris islieka visa gyvenima...

138

pirmas kartas gal 12 metuku...bet sapnuose jei gerai pamenu :::339

139

as  esu tik
12 m bet mano sesei 13 ir ji jau ta dare

140

na ji labai yra sukresta noreciau as jai padeti nes ji jau dare su 26m bahuru ir jilabai verke