Re: Biseksuali mergina
kuo ivaresnis seksualinis poros gyvenimas tuo tvirciau buna draugyste...bet pries isbandant kazka naujo reiketu pazinti vienas kita
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Biseksuali mergina
kuo ivaresnis seksualinis poros gyvenimas tuo tvirciau buna draugyste...bet pries isbandant kazka naujo reiketu pazinti vienas kita
nu tikrai nia! viena syski as ir savajai leisciau sudatvaut, nuo to pavydas nepaklitu
o nuo antro, trečio ....dešimto sykio?
irgi nekiltu manau
tai tada turbūt puiku.bet ne man.moterys netraukia:):):)
tai tada turbūt puiku.bet ne man.moterys netraukia:):):)
o galėtų
nz, jei mano mergina noretu is bandyt as tada nieko pries, bet jei noretu vis dazniau ir dazniau, tai data gal imciau abejot jos jausmais, pakraipa ir is vis mastyt ar verta toliau draugaut..
nz, jei mano mergina noretu is bandyt as tada nieko pries, bet jei noretu vis dazniau ir dazniau, tai data gal imciau abejot jos jausmais, pakraipa ir is vis mastyt ar verta toliau draugaut..
o štai čia ir prasideda.leisčiau, leisčiau.esu labai šiuolaikiškas ir nevaržau draugės laisvės...kad tik nenusibostų..ir t.t.nesąmonė.visi esam savanaudžiai, egoistai ir pavydus...
Indre, 26 wrote:tai tada turbūt puiku.bet ne man.moterys netraukia:):):)
o galėtų
negalėtų
Draugaujate su mergina jau puse metu ir ji papraso,kad drauge i lova pasiimtumete dar viena mergina(apie jusu drauges susizavejima merginomis jau zinojote is anksciau)? Kokia butu jusu reakcija?
as tai sutikciau noreciau su 2 iskart
niu aisku sutikceu ce da klausimas dvi juk geriau nei viena o trys tai jau nerelu
o keturiu turbut jau neistengtum patenkint ;D
kas per daug tas nesveika ~
niu pabandyt verta kat tik savanoriu butu
Aldis, 23 wrote:nz, jei mano mergina noretu is bandyt as tada nieko pries, bet jei noretu vis dazniau ir dazniau, tai data gal imciau abejot jos jausmais, pakraipa ir is vis mastyt ar verta toliau draugaut..
o štai čia ir prasideda.leisčiau, leisčiau.esu labai šiuolaikiškas ir nevaržau draugės laisvės...kad tik nenusibostų..ir t.t.nesąmonė.visi esam savanaudžiai, egoistai ir pavydus...
Baik tu juokus, del vieno karto man paciam butu smagu! yra skirtumas tarp pabandymo ir butinybes!
svajoti jums nieks nedraudzia svejokit fantazuokit kiek galit juk svajoti nedraudziama o tokiu merginu yra nedaug
kaip nebutu gaila...:D
svaiguliu kompanija tipo vos ne kiekvienas sutiktu su tuom. nereik isradinet dviracio. as pvz isbandziau viska, ir daugiau nieko nauja nebus. o sexas su mylimu zmogum skiriasi nuo sexo su seip kokia pana. jei nerupi zmogus tai leisis i grupini sexa. klausimas kode nesutinka vyrai, kad butu V+m+V. Atsakymas labai paprastas, pavydas ir noras dominuoti
Draugaujate su mergina jau puse metu ir ji papraso,kad drauge i lova pasiimtumete dar viena mergina(apie jusu drauges susizavejima merginomis jau zinojote is anksciau)? Kokia butu jusu reakcija?
buciau maloniai nustebintas, nes pries antra mergina lovoje nieko pries neturiu na nebent ji grynakrauje lezbe :V tada spirciau lauk is lovos
svaiguliu kompanija tipo vos ne kiekvienas sutiktu su tuom. nereik isradinet dviracio. as pvz isbandziau viska, ir daugiau nieko nauja nebus. o sexas su mylimu zmogum skiriasi nuo sexo su seip kokia pana. jei nerupi zmogus tai leisis i grupini sexa. klausimas kode nesutinka vyrai, kad butu V+m+V. Atsakymas labai paprastas, pavydas ir noras dominuoti
nu pagaliau nors vienas normalus atsakymas.kad jau taip niežti, tai nesuprantu, kokia čia rimta DVIEJŲ žmonių draugystė????pirma išsilakstai, išbandai, o tada rimati.o dabar vkažkaip ne nuo to galo viskas...
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Biseksuali mergina