Topic: ka darytumet jei suzinotumet kad jusu antra puse serga ziv? ar kita lpl?
ar skirtumetes? ar ar ar . na ka jus darytumet?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ka darytumet jei suzinotumet kad jusu antra puse serga ziv? ar kita lpl?
Na, ziurint kokie santykiai su antra puse, jej myli ja na tada turbut net su ziv sergancia gyvenciau, o sejp kitos lpl juk isgydomos, bet jos tikriausiai parodytu neistikimybe, o tai jau kita problema
begciau tikrintis po to kaip Dievas duos
sveika tema:/įtariu, kad pabėgčiau,jei dar ne vėlu bėgti, sužinojus, jog antra pusė tokia liga serga. vyrą kitą galima susirast,o sveikatos nesusigrąžinsi.nu bet jei jau abu apsiživinę, tai jau ir kristume kartu turbūt.
neatleisciau uz neistikimybe.. brrr, na ir temele.. reiktu del visa ko pasitikrint gal?
as kai paskaiciau straipsniu kad galima uzsikrest net per mordaboju,asaras,sexa,motinos piena ir t.t. tai plaukai pasisiause.
beto galima perduot liga po 2 uzsikretimo dienu, o istirt kad sergi po 3-4 menesiu
per asaras, prakaita, ciauduli ir seiles negalima uzsikrest ZIV...
rasa paskaityk savo informacija. per seiles ir asaras galima uzsikresti ziv. tik mazesni sansai.
njo.varau pasitikrinti rytoj...
rasa paskaityk savo informacija. per seiles ir asaras galima uzsikresti ziv. tik mazesni sansai.
nesakyciau jei nezinociau kaip yra...ne veltui vedu paskaitas apie ZIV ir AIDS kad nezinociau... jei per seiles ir asaras noretum uzsikrest ju reiketu poros tonu....
va rasa
cia raso kur yra ziv koncentracijos:
Didžiausia viruso koncentracija yra šiuose žmogaus organizmo skysčiuose:
kraujyje, spermoje, makšties išskyrose;
mažesnė:seilėse, ašarose, motinos piene.
kad mazesne koncentracija nereiskia kad neuzsikresi.dzin kas tu ten kur esi.tavo zinios netikslios
motinos pienas irgi yra didele koncentracija nes ten viskas su krauju susije...o apie seiles ir asaras jau nebekartosiu..bet tokiu budu dar niekas neuzsikrete...
na jei ta liga pasigavo ne per krauja op lytiniu budu tai butu - ate
nu istikro priklausytu kaip ta liga atkeliavo ir ar sirgciau pats, bet jeigu nesergu tai sakyciau ate visdelto nerizikuociau savo sveikata bent as taip sakau tik dabar...o kaip butu istikro tai reik atsidurti toi situacijoi...nu bet galetumet linksmesniu temu sugalvot:))
nu cia geras klausimas zinoma kad skiciau !!!
O jei as ji lb myleciau, vistiek buciau su juo..
na nzn.. abejoju ar labai noreciau likti su tuo zmogumi..
>> na nzn.. kad ir kaip myleciau... tai juk mano sveikata mano ateitis, mano seima ... mano vaikai << o su tokiu zmogumi vaiku neturesi...........
... bet kaip kazkas sake >> is oro tokios ligos neatsiranda ir kazkas kazkur nuklydo....
palikciau
nu nueiciau pasitikrinti ,bet as be preziko gyvenime nesimilejau :? nu pirmas tai be nu manau kad nesirgciau
sirgciau ar nesirgciau ja palikciau po to gal ir nusisaunu
priklauso nuo to kokia liga sirgtu mano mylimas zmogus... ir siaip labai nuo aplinkybiu priklauso...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ka darytumet jei suzinotumet kad jusu antra puse serga ziv? ar kita lpl?