1

Topic: Neistikimybe. Kaip i ja reaguot?

Man labai idomu paneles,kaip jus reaguotumete i neistikimybe.

2

Re: Neistikimybe. Kaip i ja reaguot?

Na cia taj geras klausimas.. mano ex man buvo neistikimas.. ir ka reakcijos jokios..ir santykiu pabaiga su juo.. ir + nusivylimas vyrais:D

3

o kodel Taip grieztai,pwz as tai taip nesisielocia,man tai kuniska isdawyste kazkaip nera labai swarbi,bet wa jei jau panelej dar kazkokie siltesnji jausmai gimtu,wa tuomet manau galima daug kazsciau sureaguot

4

isdavyste isdavystei nelygu.. o jei zmogus brangus tai ir sielojiesi..

5

Reguociau neigiamai :pp~ nes nepateisinu isdavystes, kokios gali dar buti isdavystes jei jau pora esi tai ir buk, o ne su kitom ar kitais duotis smile

6

Gautu i savo zavia nosyte mano mylimasis

7

na tada jam butu nelabai gerai....nepavydziu...jau tegu nedrista taip daryt....

8

kokia isdavyste bebutu, tai vistiek yra isdavyste ir ji istringa sirdy visam gyvenimui nors ir atleidi....

9

bet dazniausiai taip buna kad neatleidi...nes jei atleidi tai ir gyveni su klausimu: kada vel tai pasikartos?

10

na merginos:))man teko susidurt ir su jusu neistikimybe:)atleidau as zynoma,geras as bet sakauw jus niekad neatleiskit ,nes as po to gailejaus ir umusus santykei smuko kol pagaliau tapo 0 ogi del to kad jau pasitikejimas tuo zmogumi lieka vertas 0 ir tada gaunas pavydas ir tt...

11

arba padaryt ta pati ka tauw padare jai tu rupejai jam tai tikrai noreciau kad pasijustu pvz mano kaily kai viskas sustoja ir vaizdas pries akys..hmmm nesu kerstingas bet butu super:)))

12

na kerstas cia nikeuo nepades...tik pasunkins padeti...vis tiek jau jusu santykiai yra zluge ir nebebus tokiu kokie buvo anksciau....

13

siaip iskart sakua prisidirbau tai viskas taskas viskam,nes vejai gausis veliauw sakauw:)

14

\o man geraiu kad mane isduotu negu kad man meluotu!\
sandra o tau isdavyste ne taspats kas melagyste?

15

kai isduoda galim sakyt kad teoriskai ir meluoja tai 2 neatsiejami dalykai...

16

zinokit merginos ir moterys vyras negali asisakyti jai ant jo lipa

17

kaip kaip galima reaguot..ogi, taip pat big_smile ir dar su jo draugu...ech, kaip vyram tai nepatinka:D

18

kad ir kaip reaguoji, bet jei tikrai myli, atleidi.. gal ir neuzmirsti, bet atleidi, susitaikai ir gyveni toliau, o jis niekada neatleistu.. kazkada bandem rasti tam paaiskinima ir va ka sumastem:
vyrai myli akimis, taigi jei ir nuklydo kur nors i sali, tai tarkim, kad paslydo ir tai suprasdama (ir zinodama, kad sirdyje ji jam vienintele) atleidi
moterys myli sirdim ir visa esybe,t aigi, jeijau ji nuklydo, tai rimciau ir vyrai tai suvokdami, negali atleisti smile
bent jau logika kazkiek paaiskina smile

19

o ash va isdavysciu atleist negaliu, ir nesvarbu ankiek stiprus jausmai bebutu:P ot..

20

aciu dievui kad to neteko patirti...