Re: PIZZA
Laabai megstu picas... kai Kaune gyvenau, tai pora kartu i savaite nueidavau vakarais i kazkokia picerija valgyt picos, nes po 20val buvo akcija, kad pigiau pica O dabar net ta Vici is parduotuves gerai
You are not logged in. Please login or register.
Laabai megstu picas... kai Kaune gyvenau, tai pora kartu i savaite nueidavau vakarais i kazkokia picerija valgyt picos, nes po 20val buvo akcija, kad pigiau pica O dabar net ta Vici is parduotuves gerai
dievinu uz pica skauniau nebuna ipac namyne mamos
labai megstyu picas ir jos pacios skanoiausios tik cili ten visada jas valgau mano top 10
1 venecijos 2toskana 3 romeo 4perlenkta ypatingoji 5 havaju
man skaniausia yra Chili bed megstamiausia pica tai Havaju ir dar Toskana patiko...
dievinu uz pica skauniau nebuna ipac namyne mamos
buna, buna skaniau matyt mazai dar ragavusi
man megstamiausia yra margarita... aisq, lietuvoj jos dazniausiai buna tokios sudziuvusios ir neskanios, bet italijoj, ar net toj pacioj cekijoj.. mmm.. traskus minkstas padas, geros kokybes pomidoru pasta (ne suknistas kecupas) ir daug kvapnaus baziliko neprilygsta jokiai picai.. mm
Megstu pica, bet mano skaniausias patiekalas tai moliuskai pagaminti pagal plancha recepta (ispaniska recepta) ,suvalgius tik pirstus apsilaizai ir mhmmm
Megstu pica, bet mano skaniausias patiekalas tai moliuskai pagaminti pagal plancha recepta (ispaniska recepta) ,suvalgius tik pirstus apsilaizai ir mhmmm
moliuskai ce jau ispindejimas ko dar varlyciu kojeliu uzsimanysi o seip as labai mekstu picas ir ypac astres as seip viska mekstu astrei parveze man is svedijos tokiu cili prieskoniu bet tokiu astriu niekur lituvoi tokiu nesu rades
ir sraiges dar liuks, jos ruosiamos su cesnaku )))))
niu jop ir ju pilnos pakrantes gal pati ir ruosi jas
ne ne apie sraiges tai bisky pajuokavau, apie moliuskus tai rimtai, nemanau kad tai ispyzdejimas, tiesiog as ju nemoku skaniai pagaminti, restorane juos gerai ruosia, taip kad manau galima sau kartais leisti nueiti i restorana!!!! tiesiog si savaitgali buvau prie juros, ten nerealiai juos ruosia! pica irgi skanu bet cia paprastas patiekalas, tas pats kas makaronai!
aha as irgi labai megstu moliuskus ir kitas juros gerybes,o tie moliuskai tai belgu nacionalinis patiekalas,aisku ir kitu saliu virtuvese ju pasitaiko.bet pacius skaniausius tai valgiau paryziuj belgiskame restorane
o lietuvisku moliusku pakeptu ant lauzo neteko ragauti
e.. picu megejai - gal bent vienas koki recepta pasiulysit?
as tai siulau pica su juros gerybemis!!!
man tai nepatinka tos visos juros gerybes...
kaip sakoma kiekvienam savo!!!! Viskas priklauso nuo to kaip juos paruostos, nes jei vandenyje virtos tai bus be skonio!!! As tai tik austriu atsisakiau paragauti, kazkaip neviliojo!!!! o visa kita man patiko, geriausiai jas ruosia restoranai kurie randasi prie juros!!!
na manji us skanaiusia tada kai pats gaminiesi namie (aisku ne su tuo pagrindu kaip batonas ;D ) na tik ta misini pizzos teshlai nusiperki ir kimbi i darba tada prisidedi visu ingridientu ir megaujiesi sawo gamybos maistu tik va beda kad kartais man ji pasvyla ;D
man tai labai patinka pica BOULINGO vat
As tokio slamsto i savo kuno nekemsu