Re: BMW
http://www.crx.lt/content.php?article.13
kazkaip nepatikimai man ten viskas atyrodo
You are not logged in. Please login or register.
http://www.crx.lt/content.php?article.13
Gintaras, 23 wrote:http://www.crx.lt/content.php?article.13
viskas kiek paprasciau nei atrodo is pirmo zvilgsnio ;]
nesitiki kad engel eyes galima pasidaryt is kazkokio plasmasinio vamzdelio, bijau sugadinsiu isvis fara, be to kaip ziurejau nuotraukas , tai kazkaip nesigauna ten pilnas svieciantis ratas, aisku is tolo atrodo graziai, bet dar kolkas nebandysiu atlikt to eksperimento:)
beja jei kas turit nipirkciau E34 galines garso koloneles originalias su grotelem, kaina manau suderetume. vaziusiu kita savaite po srotus pajeskot, bet jei pas ka metosi tai bus abipuse nauda+ dar galima ir alaus po bokala
del idealiu rata sudarancio svieciancio ziedo - pirk projectorius su angel eyes
Ten tos savadarbes akytes is vamzdelio tai nzn...Nu nekaip man atrodo..Aisku is bedos gal ir gerai, bet iskart matosi kas savadarbes..Ai nu galutinis variantas gal ir geriau nei paprastos..O siaip neapsigaukit kas bandys daryti, nes jums nesigaus tox vaizdas, jei nepadarysit to kas ten yra bet neapamineta..Tai yra tos juodos ploksteles kurios idetos deflektoriaus uztamsinimui..(tai yra jos nudazytos matine juoda spalva ir suteikia juoda atspindi ant deflektoriaus pavirsiaus)..Todel vizualiai lempos atrodo ustamsintos nors realiai tai nekenkia sviesos kokybei..Nes jei jis nebus uztamsintas tikrai tokio efekto nebus..
del idealiu rata sudarancio svieciancio ziedo - pirk projectorius su angel eyes
jo manau kad reikes bandyt sutaupyt lesu:)
tai neturit org galiniu koloneliu?
levos tos angliskos pavaros durelese ieskot reikia.
apie ka tu? ;]
I tema pavarei..O seip tai visos pavaros durelese ir vokiskos ir angliskos..Tik vokiskos atvestos iki vidurio kad patogiau butu..:D
kokios pavaros ?
kokios pavaros ?
Nu tos pavaros kur pavaro..Nenusimanai nieko apie BMW..:D
jo nors turiu jau beveik metus:), detaliu kainas jau mazdaug zinau visas:), nes vaziuokle praktiskai perrinkta gaunas:), beja koloneles nusipirkau jau srote, tik 30 lituku, su grotelem:)
o apie bmw uztenka zinot kad tai gera masina:)
Va neblogai padare kazkas tipo BMW reklama arba siaip juoka..Ten uzrasas: "Stai kodel mes neturim priekiniais ratais varomu masinu"... ...:D Su gilia mintim sutka padaryta..
Noreciau paklausti,kas galetu paaiškinti,kaip man apvilkti galinės sėdynės atlošą,tiksliau,kaip patį atlošą nusiimti?Mano auto yra BMW 3 kregzdutė.
Noreciau paklausti,kas galetu paaiškinti,kaip man apvilkti galinės sėdynės atlošą,tiksliau,kaip patį atlošą nusiimti?Mano auto yra BMW 3 kregzdutė.
pas mane tai bmw 5, sedine galines paprastai atsienkia, tik pirma reikia pakelti sedima vieta, ir atsikabina toks fiksatorius virsui, tada ir atsilenke ta sedyne, deja pas kregzde nezinau ar taip pat
Kas zinot kiek kainuoti sankabos pakeitimas ne salone z3 modeliui , ir pacios sankabos prikimas nebutinai naujos , svarbu kad neiseitu saibom , po keletos pasivazinejimu ?
yra beda nuejo galinis guolis rato kaukia kaip ikarus prie 120 ten aliumines stupicos aina pas e39 idomu sunkiai keices?
BMW 316 M-40 variklis xuliganke nupirksiu kartiri apatine dali. ar gal kas zino kur galima rast?