Re: seksas automobilyje
as tai isvada tokia padariau ,kad atrakcijos ivairiose vietose ir lieka atrakcijom .. o geriausia yra lovyteje
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje
as tai isvada tokia padariau ,kad atrakcijos ivairiose vietose ir lieka atrakcijom .. o geriausia yra lovyteje
as su tavim sutinku evaldai bet tos atrakcijos paivairina gyvenima be ju nebutu idomu ir gyventi
nu del sito ,tai as ir su tavim sutinku :pp juk lovos tai visur nepasinesiosi tikriausiai bet tarkim pirmam kartui tai rekomenduociau minksta lova
man tai patiko automabilyja pats sau pasirenki vieta kur gali nuvaziuoti
Prisiminiau, kaip bandziau su vyru ne masinoj, o ant masinos kapoto - paslydinejom, paslydinejom, ir persikraustem ant stogo ;D Super atrakcija - nors antrakart turbut jau butu neidomu :V
o cia jau ydomu darosi:-D na antra kart turit dar ka ydomaus sugalvot:p
man tai atrakcija tokia kainavo kaulu skausma,bet ant stogo nesumasciau nes masina buvo garaze,o stogas garazo zemai :pp
nu del sito ,tai as ir su tavim sutinku :pp juk lovos tai visur nepasinesiosi tikriausiai bet tarkim pirmam kartui tai rekomenduociau minksta lova
na sutinku bet jai ji ciela tau geraij gali sukaijnuoti
jai panycka patynka, tinka kad ir guolis
Evaldas, 20 wrote:nu del sito ,tai as ir su tavim sutinku :pp juk lovos tai visur nepasinesiosi tikriausiai bet tarkim pirmam kartui tai rekomenduociau minksta lova
na sutinku bet jai ji ciela tau geraij gali sukaijnuoti
tai karta vos nesukainvo nes apgadinau draugelio masinos sedynes
labai gerai masina su liuku daugiau pozu iseina )
manau kad tai yra lb klasiska ir extremalu:)..
karta mergina tai sugalvojo padaryti vaziuojant autostrada... va tada tai buvo ekstemalu!! ;D
as uz! geras paivairinimas, kartais labai gera doze adrenalino, o kartais tiesiog puikus budas pakeisti aplinka...
plius.. gerai tiems kurie megsta didelius automobilius tamsintais stiklais...
o kam tamsintais.. ?
o kam tamsintais.. ?
kad tavo pliko uzpakalio praeiviai nematytu ;D
liux man patinka
automobilyje tik oralinis ****, kai tau daro vaziuojant,) sex tik kelis syk bandes ir malonumas neipatingas... , kai vietos nulis, galva trini i stoga ar dar kas nors
sexas automobilyje yra velniskai nepatokgus ,o jei tas automobiliukas kokia kallibra tai ir kaulus skauda savaite
Cha cha cha...vadinasi nemoki pasidaryti patogumu calibroj??? :DGeriausiai issitiesia calibra ir vartytis gali kaip nori joje,nei sonu skauda,nei ka turiu calibra,zinau kaip gerai,turiu ir BMW,joje ir patogu...tik reik moket sugebet vat taip va...
jop...man tai cai viskas neytiketina...nebandzius tai ir nzn....:)
jop...man tai cai viskas neytiketina...nebandzius tai ir nzn....:)
visada galima pabandyti norinciu padeti iskarto kokia 10 atleks su masinomis
svarbu kad butu erdus automobilio galas jei mazai vietos tada buna ne kas =//
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje