Topic: nusivylimas meile
ar kas nors esat nusivyle meile?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → nusivylimas meile
ar kas nors esat nusivyle meile?
as ;] ir ne viena karta. galiu papasakot ne viena uz sirdies griebiancia istorija is patirties.
na man tai buvo ir ne viena karta bet sis kartais tai skaudziausias...kartais atrodo kad panos nemoka mylet!!
mokam visi. tiesiog nebemanau kad verta pult i tuos jausmus strimgalviais ipac jei pana atsainiai ziuri i tave
skirk demesio kaip ir ji skiria.nedaugiau ;]
na as jau su ja isiskyriau.. pamirstu po truputi ja bet petsakas tai yra gan nemazas...
as dar jauna taciau jau esu nusivylusi meile, o pamirsti zmogu kury mylejei tai tikrai lb sunku
zinau kad sunku...O padet gali tik kitas zmogus bet nuosirdus.
nusivilt galima meiles nebuvimu, arba meiles pabaiga, o ne meile, jei tokia yra:)
imho
Na tai jai ji buvo tai todel ja ir nusiviliam...O jai jos isviso nera tai nera kuo ir nusivilt
As nusivyliau... Labai nusivyliau... Dabar galvoju, ar is viso yra toks dalykas, kaip "MEILE"...
O, tokia pat tema radau... atsakysiu ta paty ir cia...
Teko nusivilti zmonemis ir savimi... ;D
Taciau iki siol taip ir nzn kas yra meile...:D
nu nesu dar mylejus tai negaliu pasakyti
labai nusivyliau vakar nes mane vaikinas paliko
Tam ji ir yra, kad ivertintume kaip gera su ja ir sunku, kai lieka tustuma
as ir ne viena karta esu nusivyles. is vis tos mergos pasikelusios seis laikais
oi meile tai yra toks dalykas kad net........ ji tik skaudina
Na tai daug kas ir sako MEILE TAI KANCIA....
ar tu tiki,kad zemej yra laime?ir zmones alpsta vasaros naktim..?o as tiokejau kad atnesi laime, tamsus berniukstri melynom akim...manaj kad verxiu jei iseisi?manaij sakysiu- neiseik?oj nea..keliauk jei tinkama surasi tamsus berniuksti melynom akim..na eik pas ja..as nepavydziu ir neski neski jai draugyste tik daug tyresne negu man nesei..dekoju tau uz buvuisa draugyste ir uz zodzius kuriuos man melavai..juk pasitaiko zmoguj ir suklysti bet ti ne taip kaip tu kad syklydaij...atleisk kad as tave mylejau,atleisk kad as tave trukdziau,atleisk kad as tavim tyukejau ir tik siandiena supratau,,atleisk,,gyvenime juk visko buna,bet as nedaug tau blogo padariau,todel skubu is kelio pasitraukti vien tik del to kad butu tau geriau..geraij zinau kad tu mane pamisrsi..ir mano vietoj atsiras kita..ir ja TU SAULE vel vadinsi,taip kaip kadaise vadinaj mane..sypsaus ir tu manaj laiminga>ir tu amnaj kad linxma man sirdy?apsirinki kaip daug kas apsiriko..as laimes nerandu gyvenimo kely....
tai ne eiles..o zodziai is mano sirdies...
viskas norm, meile yra nuostabus dalykas, kol shirdies nesudrasko. bet ir po to vistiek ja tiki
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → nusivylimas meile