You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → nedrasiu ir kukliu vyru klubas organizuoja meeta vilniuje !! :D~
chabreyte... visgi ispupola man meete sudalyvaut nors karteli ech... galbut ir kvailai ziuresis snargliuke tokiame grandu susitikime, bet... na nebuciau as jei ten nepabuvociau
saunuole :*
xixi bus lynksma !
Iki meeto liko 2-dinos!!! :-D;)
zmones.. svarbus pranesimas.. mat sestadieni nenutrukstamai lis.. galbut susitikimo pradzia skelbkime po stogu, o ne prie fotntano?:)
siaip nebloga mintis , pagaliau mane is ligonines paleido ir pasake kad esu cernobilio auka ;D
o del susitikimo vietos nemanau kad issigasim lietuciu skecius reiktu pasiimt
na jei lis tada susitikimo vieta bus kokioj kavinej arba prie fontano juk yra lauko kavines. ten galima..
lis ar nelis juk dwi minutes palauksim wisi susirinks ir eisim, jeigu ka as nebijau lietaus siaip ne is cukraus pagaminta o dar ir sketi turiu tai manau galesu ateiti pasitikti kas weluos, arba jau pastowesiu wiena prie fontano o jus galesit sulysti porai minuciu kur i kawine kol wisi susirinks.
) as skecio neturiu bet tada striuke su kapisonu uzsidesiu... galesim dvi stovet:) nes boulingas tik nuo 22.00 bet ten kavines juk yra ir jei ka kol visi susirinks nu i ciliaka nuvarysim.. o kas veluos sakysim kur ateit. ir tiek:) nebus bedu:)
zmones o kam palikti kontaktus?:) na nezinia kas gal nutikti:)
In da meetas liko 1diena!
In da meetas liko 1diena!
jooo idomus bus meetai, kai zmoniu susirinks nezinia kiek. bet bus matyti
as tai nepergywenu
na tik kad nenutiktu taip, jog visi tik pliauskia ir niekas neateina...:) o tai jau tampa desniu
pirmas meetas neivyko seip kas daro tas ir kalba butrume nuvazeve prie nwerealios vietos ezeras piortis.Na paskaitysiu komentarus po jusu meeto.Ramune15 sekmes kas lys man skambutis iskarto.
deje iwyks meetas, ir zmoniu susirenka taip kad nepergywenkit organizuoti mokam ir labai saunu bus ir zmoniu bus ir nuotaikos
ir lietus mums nebaisus
Bet oras nelabai...:| nju bet siaip,ar taip,tej koks skirtumas...:)
Tikiuosi spesiu atwaryt i meeta...
na tai ka zmones mielieji , visi draugiskai susiruosiam ir pirmin
as jau begu i autika
zmones atsigawo jau wirs 23 susirinko gal net iki 30 susinksim bus matyti saunu
iki susimatymo
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → nedrasiu ir kukliu vyru klubas organizuoja meeta vilniuje !! :D~