Re: seksas automobilyje
Galiu pasakyt jums tik viena man su savo ugiu tik kokiam limuzine arba kai kazkas minejo gazelkos kuzave patogiausia butu.;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje
Galiu pasakyt jums tik viena man su savo ugiu tik kokiam limuzine arba kai kazkas minejo gazelkos kuzave patogiausia butu.;D
lb.lb. mazai vietos masinytej .bet aisku jai viskas okei tai imanoma visada kazka padaryti kad patogu butu :0 xi xe xi
Evaldas, 20 wrote:sexas automobilyje yra velniskai nepatokgus ,o jei tas automobiliukas kokia kallibra tai ir kaulus skauda savaite
Cha cha cha...vadinasi nemoki pasidaryti patogumu calibroj??? :DGeriausiai issitiesia calibra ir vartytis gali kaip nori joje,nei sonu skauda,nei ka turiu calibra,zinau kaip gerai,turiu ir BMW,joje ir patogu...tik reik moket sugebet vat taip va...
nu nereikia is tu varksiu msineliu daryti sexodromu :pp tam ira lovytes
jooo, limuzine tai jega butu tik lubos visvien zemos bet ir paprastoj masinoj paivairinimui visai nieko kur tik nebuna patogu, kai nori....
jooo, limuzine tai jega butu tik lubos visvien zemos bet ir paprastoj masinoj paivairinimui visai nieko kur tik nebuna patogu, kai nori....
Limuzina suorganizuoju tik vat ar jame tu butum? ;]
Pasiulimas izdykusioms panelems esancioms Londone arba londono priemiestciuose, pasivezint BWM 645Ci, marsuta diktuoja panos 07716184063arba rasykit i privata ar kaip cia issireiskus manau vietos tikrai uzteks o jei ne tai jai ka smano kad ne http://www.bmw.lt/bmwe/products/automobiles/6series/coupe/ bet jei visvien ne tai laikas sportuot ;D
Pasiulimas izdykusioms panelems esancioms Londone arba londono priemiestciuose, pasivezint BWM 645Ci, marsuta diktuoja panos 07716184063arba rasykit i privata ar kaip cia issireiskus manau vietos tikrai uzteks o jei ne tai jai ka smano kad ne http://www.bmw.lt/bmwe/products/automobiles/6series/coupe/ bet jei visvien ne tai laikas sportuot ;D
na as jau turiu su kuo ir kur tai daryti
tp kd....
Siaip tada, kai atrandi kur uzsiiminet seksu patogiai kazkaip pradedi tinget ekstremalumu ieskot
o jus ysivaizduojate kaip butu cool tarkim pasimyleti bmw z3 ir dar stoga nusileidus:-D
o jus ysivaizduojate kaip butu cool tarkim pasimyleti bmw z3 ir dar stoga nusileidus:-D
nakti zvaigzdems ir menuliui svieciant
Ysivaizduoju, butu jega ;D
Duokit man z3 ir as apsieisiu nesimylejes..:D
va greiciau sutinku su tomu
Sutinki pasimyleti su manim kai jie man duos Z3 ?..:D
alia protingas ziuriu dar kazka nusimanai :-D kaip padaryti vyru gyvenima geresni
nereikia su salashom prasidet, tvarkinga mergina nieko blogo masinai negali padaryti:) o jei lovoje tik vienas zmogus visa darba dirba, tai kur malonumas? kam tada toks seksas reikalingas?
Sutinki pasimyleti su manim kai jie man duos Z3 ?..:D
cia man?.... jei gausi skambtelk (bet labai del to abejoju)
jo,automobilyje jokio patogumo,atsipalaiduoti neimanoma,tik ir galvoji,kas cia duria kur i sona:kokia rankena ar dar kas nors...;(
su TOmu tai ne uz kokia kaina nesimylieciau ....merginos paziuriekit i ji.........poxui nors butu ten axujena tacka..........
nespjauk i sulini is kurio kada nors gali tekt gert
na automobilis tikrai sportinis nelabai tam tiktu...jei is patirties tai visai gerai ford mondeo estate...aisku su temdytais stiklais...:) arba kur 4 durys ir pikapas...tada sedynes gerai atsivertineja ir vietos daugiau...
nju istikruju tej fajna, bet nepatogu
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje