Re: ar draugautumete su jaunesniu uz save vaikinu???
nesutariu su bendraamziais su jaunesneis tuo labiau....
as taip pat:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar draugautumete su jaunesniu uz save vaikinu???
nesutariu su bendraamziais su jaunesneis tuo labiau....
as taip pat:)
nemanau kad vyrai sensta greiciau:) nja man patinka tureti uz save vyresne panele;)
bet bendraamze panele yra dar geriau:)
nebendrauciau. irsu vyresniu labai uz save nebendrauciau.
njum pati draugauju uz save vyresniu,bet sejp nemataw dideles bedos jej mergina vyresne
nieka nedraugauciau su jaunesniu:{}
na gal tik kol esam jauni todel db manom kad nedraugautume bet galbut veliau jau kitaip manysim
su jaunesniu uz save?! jaunesnIU!!!?!??!?! gyvenime ne!!!!!
su jaunesniu uz save?! jaunesnIU!!!?!??!?! gyvenime ne!!!!!
tu negailestingas vyriskai giminei...:D:D
as tai nzn. is esmes tai gal draugauciau. kaip smagu butu uzsiauginti sau vyra. pagriebei koki nuo jaunu dienu ir aukleji, kaip norisi paciai.:D va,kai ateis laikas tuoktis, zinosi, uz ko isteki.:D
as neisivaizduoju kaip dabar reiktu draugautu su kokia 15mete ar 16mete nes su tokio amziaus net neisivaizduoju apie ka reiktu kalbeti.. na aisku pasitaiko visko pazystu ir tikrai protingu (t.y protingai mastanciu) tokio amziaus panikiu.. bet man geriau viresne
na pavyzdžiui tavo metų,tau keturiolika,jam dvylika.niekada taip nedraugaučiau;D o dieve... bet jeigu ten 22 ir 24,tai visai normaliai.jau protai abiejų būna maždaug vienodesni.
niu cia gan sunkus atvejis... siaip ti man rods daug smagiau su vyresniu,nes daugiau mates,patyres... kas pritariat???:)
as... pritariu... nu bet Gryte... ka as zinau... na... buna tokiu zmogu kuriuos desimcia metu vyresni traukia ;D
aisku gi smagu visai su pensininkais gyvent...:D
nu joa... bachurui 50 jau kaip ir amziaus vidurys...o panai vis negana 40 ir laksto pas kitus ;D
tai gerai kad dar lakstyt gali...:D
nu gerai... su masina vazinet ;D bet jau krystam nuo temos... o jei taip tiksliai i tema, tai as galeciau uzmegzti draugyste su pana, kuri maksimaliai uz mane vyresne iki 8 menesiu, daugiau ne... o jaunesne iki 6 metuku
niu man ti keli menesiai da nieko blogo,bet kai daug jaunesnis ti jau nelabai...
kiek tas daug?
metai...:D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar draugautumete su jaunesniu uz save vaikinu???