Topic: Gyvenimas=Pasaka?
Kaip galvojate ar gyvenime gali viskas taip gerai susiklostiti kaip pasakose arba jusu svajonese?
Nes man pvz. nieko nostabaus nebuvo atsitike ir manau kad neatsitiks.
Tai kaip galvojat?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gyvenimas=Pasaka?
Kaip galvojate ar gyvenime gali viskas taip gerai susiklostiti kaip pasakose arba jusu svajonese?
Tai kaip galvojat?
mano svajone tona ratu tona kokso ir stuka mergu haremas;) gyvenciau kol uzsilenkciau;) va tau ir gyvenimas pasaka
nu jo neblogai skamba
bet as cia rimtai kalbu
as ir rimtai;) cia kas kaip savo svajones isivaizduoja;)
mano gyvenimas paskutiniais metais - antipasaka... kosmaras is kurio negali prabusti :V
gyvenimas tikrai nelygus pasakoms,pasakoks liks tik parasytos knygose, o gyvenima reikia nugyventi taip kaip tau skirta
mano gyvenimas paskutiniais metais - antipasaka... kosmaras is kurio negali prabusti :V
kodie? nejau viskas taip ir blogai?
o man gyvenimas toks sakyciau gailestingas.. visko po truputi..
dziaugiuos, kad gyvenu..:)
gyvenimas gali buti kaip is anksto suplanuota pasaka. Nors kai ta pasaka teks gyventi tikriausiai nebus viskas jau taip idealu, kaip atrode beplanuojant... Arba viskas bus pernelyg gerai. taip gerai, kad to nesinores.
man daznai sako nieko baisaus ateijs ir tavo laikas
o siaip tai pas mane nieko gero ne buna buna tik kai atrodo(yra) viskas blogai tai pagalvoju apie kitus kad kaikuriem zmonem dar blogiau neigu man tada jauciosi geriau, tada atrodo kad nieko ten pas mane baisaus ner atsitike
labai daznai mes patys ta "pasaka" galime susikurti..ir dazniausiai viskas priklauso tik nuo musu paciu..
gyvenimas yra tikrai pasaka, aisku visos pasakos prasideda kosmarais o baigiasi visada viskas gerai
gyvenimas yra tikrai pasaka, aisku visos pasakos prasideda kosmarais o baigiasi visada viskas gerai
ir manai musu gyvenimas irgi bus toks ispradziu kosmaras poto viskas susiklostis?
vat uch
man dabar gyvenimas tikrai yra pasaka.. neklauskit kiek alaus geriau, ne tai svarbu.. svarbu, jog jauciuosi, lyg gyvenciau pasakoje.. argi daugiau reikia detaliu? ir taip beveik kaskart atsigerus to gintarinio skyscio.. niamu niamu..
man atrodo i tema toks klausymelis:V
kodel visos pasakos baogiasi vestuvemis?;)
nebuna niekad taip kad butu super,o beje ir poreikiai dideja,tas kas vienam nepasiekiama kitam tik minimumas
Tai kaip galvojat?
as manau,kad viskas priklauso nuo zmogaus.ir niekas uz taves nesukurs gyvenimo,kokio tu nori tai va gyvenima galima pasidaryti ir pasaka:P
tas pats kaip sakyti, kad gyvenimas lygu sapnui, bet tai nelabai atitibka, nes sakytum, kad sapnas kartais per ziaurokas buna
Egidijus, 24 wrote:mano gyvenimas paskutiniais metais - antipasaka... kosmaras is kurio negali prabusti :V
kodie? nejau viskas taip ir blogai?
o man gyvenimas toks sakyciau gailestingas.. visko po truputi..
dziaugiuos, kad gyvenu..:)
dziaugiuosi uz tave
nelinkeciau niekam tokios skaudzios gyvenimiskos patirties kaip mano...... :V
Pasakoje juk visko buna ir skausmo ir asaru bet galiausiai viskas gerai baiges ,blogi personazai mirsta o geri laimingai gyvena... bet musu gyvenime visi mirsta ,nes nera tikslo gyvent amzinybe,,,,
bet yra tikslas nugyventi kuo ilgiau, o ne palikti si gyvenima anksciau laiko :V
Pasakoje juk visko buna ir skausmo ir asaru bet galiausiai viskas gerai baiges ,blogi personazai mirsta o geri laimingai gyvena... bet musu gyvenime visi mirsta ,nes nera tikslo gyvent amzinybe,,,,
o gal mes visi mirstam nes mes visi blogi :?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gyvenimas=Pasaka?