1

Topic: lietuviukai ispanijoj

sveiki ,sveiki tautieciai ar esat kas nors pasijungia sioje svetaineje?
ir kaip gi jum sekasi sioje sauletoje salyje?????

2

Re: lietuviukai ispanijoj

apie ispanija galiu tiek pasakyti baikit skriausti savo tautiecius ispanijoje-draugaukit....

3

Kaip gerai , mes poanai lietuviai pvz.....San Pedre ...oi duodam i snapukus neisaukletiems pietieciams big_smilehttp://forumas.ieskok.lt/imgload/284

4

JI TIEM PIETIECIAM REIK BISKI.LABAI JAU HYTRUS VAIDINA!!!!!!!:-):-)

5

Va va ....zinok visai panasiai  wink

6

Kokie Lietuviai kiaules,ir paskui stebesi kodel nemegsta lietuviu uzsienije...Tai kad visi elgetes kaip sunsnukiai!!!Net bjauru pasidaro....

7

o kurioje ispanijos dalyje yra duagiausia lietuviu?

8

o kodel jus tokie nedraugiski lietuviai ispanijoje,susidariau ispudi kad i ispanija nesaugu vaziuot net kaip turistui....

9

mano kraste visi lietuviai normalus nesikabineja nei prie vietiniu nei prie kitu visi putiovi bachurai

10

daugiausia man atrodo gal almerijoj.pas mus irgi jau miesteli like visi faini lt,bet geriau nesnekersim kkokiu buvo cia pries 4 metus ooo

11

Rimtai vienybes tarp Lietuviu jokios ner...Negana to kad Ispanai i uzseniecius klisai ziuri tai dar ir tarpusavi tautieciai zvairuoja, bent jau Tarragonoj tai jau jo....:::138

12

O kaip Murcijoj gyvenimelis??

13

ispanija yra linksma salis linksminkites

14

ir iswis ko ten waziuot? gerai ir lietuwoj,bent kol nepilnamete esu big_smile

15

taigi iprastai lietuviui i lietuvi ziureti skersai big_smile wa pazek treningai kai duoda va pazek koks kietas atemiau telefa big_smile

16

vai vai pas mus tarragonoi tu lietuviu neperdaugiausiai ir kiek as pastebejau tai visi draugiski bent jau kiek teko susitikti visi buvo putivi lietuvaiciai tava lietuvei vienikites ir kaip ten sako gyvenkime draugiskai juk visiems vietos uzteks :-D:-D

17

Mano vaikino puske gyvena Taragonoj, ten sake labai karsta, o kaip tau ten patinka? as va praleidau savaite ispanijoj (Costa Brava ir Barcelona) ten man labai patiko, labai linksmas gyvenimas!!!!

18

e o kap darba ispanijoj surasti

19

Darbo niekas ant lekstutes nepadeda ir neatnesa, reikia jo ieskoti!!!

20

Vilma, 22 wrote:

Darbo niekas ant lekstutes nepadeda ir neatnesa, reikia jo ieskoti!!!